- 13 Aralık 2012
- 174
- 5
- 32
-
- Konu Sahibi Mavisssssss
Cnm bu uygulamayı başka bi yerde görmüştüm bende ve devam ediyorum Rabbim çok çok büyük inanın karamsarlığada kapılmayın.Uygulayın ve sizde o güzellikleri yaşayın gerçek bu.Birde yaptığınızda hani ben bişey yaşamadım hani mucize olmadı demeyin ki asıl mucize yaşadığımız ve nefes aldığımız hergün varlığımız bi mucize zaten.Bu şekilde yaptıkça da diğer bütün güzellikleride kendinize çekmiş oluyorsunuz.Ve yaşadığınız güzelliklerin karşısında da Allaha şükretmeyide unutmayın.Benim yazabileceğim bu kadar.Üstelik özel günümde olduğum İnşirah suresini okuyamadığım halde.Sadece 7 günlede sınırlandırmayın bence.merhaba canlarım sizlerledde paylaşmak istedim başımdan geçen bu güzel şeyleri cok umutsuz oldugumda gelen mucizeleri umutları .. ve deneyimlerimi yazacagm ilk olarak yapmanız gerekenleri söylemek istiyorum bu gece yatmadan .. ilk olarak 3 kere abdest alıp inşirah suresini okumanızı istiyorum nette orjinal okunuşu ve anlamı mevcut sonra bir balkona çıkarak veya camdan evrenin kokusunu içinize çekerek yarın benim için bir mucize olacak diye 7 defa tekrarlayacaksınız ama bunu büyük bir inançla yapacaksınız o anda neyin gerçekleşmesini istiyorsannız ona konsantre olacaksınız sonra sabah kalktığınızda ilk işiniz hiç birşey ypamadan yine balkona çıkara yada camdan 7 kere bugun benim için bir mucize olacak diyerek tekrarlamanız bunu 7 gün boyunca yapmanızı istiyorum büyük bir inançla ben yaptım ve nelere şahid oldum aklım ermedi çok mutlu oldum kızlar isterseniz neler oldugunu paylaşacağım sizlere evet denemeye varmısınız :)
Sende yaparsan görürsün cnm bence anlatmamak en iyisi işin büyüsünün bozulmaması için.Bu aralar kendimi kötü hissediyordum spor bile yapmıyorum hatta kilo bile aldım herşeyden soğudum uzaklaştım hiçbişey yapmak istemez bi hale geldim.Ne olacak halim diyede kahve fallarına dadandım.İçimde bi eksiklik vardı beni kendime getirecek kişisel kitapları araştırmaya başlarken bi site buldum mucizeleri gerçekleştimek diye bu konuyu buldum yapmaya başladım.Şimdi daha iyiyim kendime geldim biraz ve herşeyin daha da güzel olacağına inanıyorum artık umutlarım daha da arttı ruhum tazelendi.Tabi diğer kısımlarını anlatmıyorum o ayrı nazar değmesin diye ben çok çabuk etkileniyorum yıldızım düşük olduğu için.merak ettim neler olduğunu
kesinlikle denyicem...kimin ihtiyacı yok ki küçük mucizelere...?ama ben her akşam banyo yaparım o da abdest yerine geçer mi?
cnm 3 kez abdest alıp sadece birkezmi okuyacaz duayı
kesinlikle denyicem...kimin ihtiyacı yok ki küçük mucizelere...?ama ben her akşam banyo yaparım o da abdest yerine geçer mi?
cnm 3 kez abdest alıp sadece birkezmi okuyacaz duayı
canım k. bkma biraz yazım hatası olmuş güzelce abdest al tamam mı güzelim otur biraz tesbih çek ne sıkıntın varsa hepsini düşün önce sonra aç ve 3 kere inşirah suresini oku yatacağın zaman sonra camdan camı acarak veya balkona çıkarak o an ne olmasını istiyorsan onu düşün ve yarın benim için bir mucize olacak diye 7 defa tekrarla ama öyle bir tekrarlaki öyle bir inan ki olacagına sonra sabah kalkar kalkmaz yine ayın işlemi yaparak bugun benim için bir mucize olarak diye 7 defa tekrarla güzelim :) takıldığın birşey olursa sorabilirsin ben bir tecrübemide paylaşmak istiyorum :)
nıyet edersen gusul abdestı alıyorum dıye o normal abdestın yerınede gecıomus dıye bılıyorum ben ama yanlıs yonledırmek ıstemem bu uygulamayı bende yaıcam mutlaka
Güzel konu açmışsın tebrik ederim seni..
İnşirah suresi başlıbaşına ferahlık verir zaten..Her zaman okunmasında fayda var..
Dua müminin silahıdır..En büyük ibadettir..
Düşünce gücüne de çok inanırım, olumlu düşünmek gerçekten önemli..
Allah dualarınızı kabul etsin...