• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucizelere inanıyor musunuz?

Hayatımda hiç mucize olmadı. Bu saatten sonra olacağını da zannetmiyorum. Keşke bir mucizenin gerçekleşebilmesine dair umudum ve inancım olsaydı. Bu saatten sonra gerekte yok. Artık yaş geçti en güzel zamanlar heba oldu.

Mucizeler hep iyi olacak diye bisey yo o yuzden şu korona en buyuk mucize.biri bize gecen yil bi hastalik olacak hayatiniz boyle degisecek dese yok daha neler derdik.

Bismillahirahmandirrahim. Rabbim mucizeleri her kuluna yaşatır...

Her mucizeyi sevmem. Birilerinin mucizesi başkasının kaosu olabiliyor. Bir çok kişi hiç beklemediğim iş buldum, imkansızdı ama atandım diyor ya, tam karşısında da beklediği halde atanamayan, bir kaç ay/seneyle bir şeyleri kaçıran, sevdiği kişiyi bambaşka biriyle gören, istediği işi kaptıran birileri var. Of evren simülasyonundan nefret ediyorum. 😪

Tabiki :)) eşim benim ilk Aşkım. Onu lisede Arkadaşımın aracılığıyla tanıdım. Kuzen oluyorlar. Onu ilk gördüğümde dedim ki işte bu adam benim evleneceğim adam. Ama bunu ona hiç belli etmedim arkadaşıma da söylemedim. Onu hep içimde yaşadım. Yurtdışında eğitim görüyordu tam 4 sene hep onu severek yaşadım o bilmedi kimse bilmedi. Hep dua ettim Rabb'ime eğer hayırlısıysa o da beni sevsin diye. Ama hiç ilgisini bile çekememiştim bunu biliyorum. Tam umudumu kaybediyordum ki birgün telefonum çaldı. Arayan eşimin kuzeniydi yani arkadaşım. Buluşmak istediğini çok önemli birşey söyleyeceğini söyledi. Gittiğimde yanında eşim vardı. Elim Ayağım birbirine dolaştı bayılıverecek gibi oldum. Okulunu bitirmiş Türkiye ye dönmüştü. Neyse oturduk konuştuk. Oysa ki o da bana ilk görüşte vurulmuş. Beni düşünmüş onca sene. Birbirimizden habersiz kalmışız hep. eğer kabul edersem benimle evlenmek istediğini hemen oracıkta söyledi. Kalbim yerinden çıkacaktı sanki rüya görüyordum. Bende ona herşeyi anlattım o kadar mutlu oldu ki. Şimdi 6 aylık evliyiz Avustralya Sidney de yaşıyoruz. Elhamdülillah çok mutluyuz. Allah herkesin karşısına çok sevip sevileceği birini çıkarsın. Âmin

Ne kadar guzel bir hikaye. Ikinizde habersiz
Biribirine asik.😍
Allah ömür boyu mutlu etsin

Her mucizeyi sevmem. Birilerinin mucizesi başkasının kaosu olabiliyor. Bir çok kişi hiç beklemediğim iş buldum, imkansızdı ama atandım diyor ya, tam karşısında da beklediği halde atanamayan, bir kaç ay/seneyle bir şeyleri kaçıran, sevdiği kişiyi bambaşka biriyle gören, istediği işi kaptıran birileri var. Of evren simülasyonundan nefret ediyorum. 😪

cok derin düsünme bukadar. Mutsuz olursun

Şuanda birlikte olduğum insanı 2 yıl karşılıksız bekledim naber yazıma bile cevap vermezdi ki uzun yazılarımı çöpe atardı asla olmaz umutlanmasın derdi.Şuanda uzun süredir cıkıyoruz birbirimizi seviyoruz bu bana imkansız diye bir şeyin olmadığını öğretmişti :KK70:

Bana böyle şeylerle gelin

Eninde sonunda su akıyor, yolunu buluyor. Öyle düşünün. Sizin düşündüğünüz çok pesimistce.Hani birşey olmuyor, sorumlusu ve suçlusu karşımdaki der gibi.Herkesin kendi zamanı ve nasibi var. Belki biri işten çıkıyor, onun yerine ben hayalimdeki işte çalışmaya başlıyorum. Sonra oda ordan çıkıp kendi hayalindeki işte çalışmaya başlıyor.

Mesela Tamer Karadağlı bir keresinde Çocuklar Duymasın dizisine nasıl çekildiğini anlatıyordu. “Yapım şirketinin sekreteri beni başka bir oyuncuyla karıştırmış. Sürekli israrla beni arıyor, yapım şirketinin benimle görüşmek istediğini söylüyordu. Bende gittim. Aslında karakter için düşünülen oyuncunun ben olmadığımı ama yinede rol İçin uygun olduğumu ve benimle yola devam etmek istediklerini söylediler” dedi. Sonra haber çıkmış İşte Tamer Karadağlı dizide oynayacak diye, kısa bir süre sonra başka bir yapımcıyla karşılaşmış. Yapımcı aslında Asmalı Konak dizisinde başrol İçin kendisiyle çalışmak istediklerini ama başka dizi için anlaşma yaptığı haberlerini görünce Özcan Deniz’i arayıp rolü ona teklif ettiklerini söylemiş. Yani aslında her ikisi içinde iyi bir durum olmuş.Tamer yıllarca o dizide oynadı başarılı bir iş oldu,Özcan’ında oyunculuğa addım attığı ilk önemli rolüydü büyük ses getirdi.

babam doktor
Nişanlım babamın hastasıydı
Birlikte spora gidiyorlardı
Spor arkadaşı desem daha doğru olur
Çünkü aralarında 25 yaş var☺
ben arkadaş derken sosyal medyada arkadaş demek istedim onu unutmuşum demeyi❤❤
Babamın sosyal medyada arkadaşıydı ona yazdım onu gizli takip ettim😃 babamın şifresini öğrendim gizlice yazdım
Hani babanız fabrikatördü? Her yorumunuzda ayrı açık veriyorsunuz fakesiniz bence siz

Acımasız bi yorum olmuş.Başlığa istinaden verilmiş cevaplar bunlar, atanma/iş/eş...

Nisbet yapılma şeklinde algılanırsa üzülürüm.Şuan muzice olarak nitelendirip, başkalarına da motive olsun niyetiyle yazdığımız bu durumları inanın kolay elde etmedik..En azından kendi adıma bunu samimiyetle söyleyebilirim.
"Bi sabah kalktım aa baktım atanmışım, işim olmuş."Şeklinde olmadı yani.

Hani babanız fabrikatördü? Her yorumunuzda ayrı açık veriyorsunuz fakesiniz bence siz
Evet ben de öyle hatırlıyorum. Başlık açmıştı hatta yemekli düğün tarzı bir şeydi, babasının tekstilci olduğunu söylemişti. Yurtdışı master mevzuları falan da vardı, bir yaptım dedi şimdi de yapıyorum diyor. İlginç..

Doktor ve ilaç fabrikası var.

Herkese merhaba
Dün nişanım vardı ve kayınvalidem düğünle ilgili konuştu. İlla yemekli düğün istiyoruz dedi. Babam memlekette tekstil fabrikasının sahibi. Bunu şu yüzden diyorum. Babamın çevresi 5000-6000 kişi var. Yemekli olursa 150 milyara yakın olacak. Biz erkek arkadaşımla o parayı kendimize birikim yapmak istiyoruz. Takılarla biriktirip ev almak istiyoruz. Lütfennn fikir verin nasıl ikna edebiliriz
Benim ailem de yemeksiz istiyor
Herkes yemekli yapıyor diye bizde yemekli yapacakmışız ben şuanda sinirden ağlıyorum :KK43::KK43::KK43:
kayınpederde bize bıraktı. O bu konuda rahat ama kayınvalidem ısrarcı. Lütfen bana yardımcı olur musunuz
Neler diyebilirim
Gerçekten bu kadar masraf yapmak istemiyoruz krediyle.

İlaç mı tekstil mi karar verin.

Keşke bana da olsa öyle ihtiyacım var ki şuan.Benden ayrılan ve beni her yerden engelleyen kişinin geri dönmesine :(

Mesela olması imkansız biliyorum ama içten içe olması için umudum var.Çünkü Allah'ım aklıma geliyor onun herşeyi oldurabildiğini biliyorum.O yüzden imkansız olsa da istemeye devam ediyorum.Halbuki beni heryerden engelledi kesin olmaz dedi.Sonra diyorum ki bu durum işkenceyi uzatıyor.Beklentiyi kesersen işkencen azalıyor .Bilemiyorum :(

Back
X