Mucizelere İnanın Ve Asla Vazgeçmeyin

Hikayenizin mutlu sonla bitmesine yürekten mutlu oldum. Gerçek bir mucize bu. Sağlıkla büyütün bebeğinizi darısı bu yolda çabalayan biz anne adaylarının başına.

Muhtemelen monozomi olan değil diğer embriyo tutmuştur. Şişli memorial son 3 yılda hiç monozomi tutma vakası görmemiş mesela.imkansiza yakın

Ne kadar güzel Yavrunuzu Allah bağışlasın Ben de 20 senedir bekliyorum o kadar yoruldum ki anlatamam Benim de dualarımda gerçekden isteyen kadınların kucagını Allah boş brakmasın Ağlayarak okudum yazınızı

Merhabalar senin bebiş İnşallah iyidir Bu bir mucizedir ve olsun
Selam siz Kıbrısda hanği doktora gidiyorsunuz?

Ankara Aygül Demirol çok iyi diyorlar. Düşünürseniz eğer 3 ay tüm vitamin ve takviyeleri eşiniz ile kullanıp öyle başlayınız. Daha önce yarısı boş yarısı dolu çıkan yumurtalarım 8 ay vitamin ve takviyelerle dolu çıktı ama bu sefer de erkek faktörlü 5. Günü gelişimini durdurdu.

Sinyal alınamayan o embriyonun 11 aydır etrafı sinyal yağmuruna tutması...

Hep mutlu olun hep

Maşallah!!!

Allahım sağlıkla sıhhatle mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Allahım her isteyene de sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Ain
Maşallah!!!

Allahım sağlıkla sıhhatle mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Allahım her isteyene de sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
Amin inşallah canım benim tüm istiyenlere nasip etsin
Maşallah!!!

Allahım her isteyene de sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

HIkayeniz beni o kadarduygulandirdi ve umutlandirdiki ifade etmekte zorlaniyorum ben 44 yasindayim benim yumurtalarimdada yasa bagli kalite dusuklugu sorunuyla karsi karsiyayim allahim bizlerede annelikduygusunu yasatsin insallah
sizin icin cok sevindim allahimsaglikla buyutsun ins

Maalesef mucizemi kaybettim. Kalp atışları duyulmadı beklemeyi düşünüyordum ama çok kanamam oldu ve düşükle sonuçlandı kurtaj oldum.
Sizi cok iyi anliyorum eylul ayinda bende ikizlerimi kaybettim kalp atislari durdu kurtaj oldum allahim ins saglikli evlatlar nasip eder kayiplar yasatmaz cok gecmis olsun

Bi umut oldunuz

Amh, fsh değerleriniz kaçtı?

Ne güzel umut dolu bi yazı ve mücadeleniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…