Mucizelere İnanın Ve Asla Vazgeçmeyin

Sizi cok iyi anliyorum eylul ayinda bende ikizlerimi kaybettim kalp atislari durdu kurtaj oldum allahim ins saglikli evlatlar nasip eder kayiplar yasatmaz cok gecmis olsun 🙏🙏🙏
Canım çok geçmiş olsun 🙏Rabbim bir daha yaşatmasın zor bir durum Allah'ım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏♥️ En kısa zamanda nasip etsin

Tebrik ediyorum sizi darisi benim basima.ben 45 yasindayim yumurtalarim bos cikiyor sanirim yastan dolayi.son bir kez daha denemeyi düsünüyorum.bulent hocaniz bu asamalar da size neler önerdi hangi takviyeleri verdi.birde ankara da ileri yas doktor ismi verebilirmisiniz duyumlariniz varsa.😔
Mrhaba, o zamandan bugüne hayırlı bi gelişme var mı, yumurta kalitesi için ise yarayan takviye vs?

Bendede benzer durumlar sizle.

İnşallah bebeğinize kavuşursunuz , inşallah tutunur bebeğiniz... Kalbim çarpıyor burada yazanları okurken sizi o kadar iyi anlıyorum ki , ben de bir tüp bebek annesiyim 43 yaşında anne oldum, lütfen umudunuzu kaybetmeyin. dualarımda olacaksınız...
Hamile kaldığınızda amh, fsh değerleriniz neydi?
Alttan muayenede kaç yumurta görüyordu Dr?

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🙏Allaim evladınızi sizlere bağışlasın 😊😊bende 43 yaşımdayım inşallah banada bu yaşımda annelik nasip olur..hep kendimizi konusuyoruz ama eşlerimizde bizim kadar dua ediyor üzülüyor mucadele ediyor..ben anne olmayi cok istiyorum evet ama eşimin de baba olacagi düşüncesi öyle guzelki..inşallah hayallerimiz tamamlanir..eksik yaşamak çok zor..
Ins hayırlı bi gelişmeler var mı?
Amh, fsh kaçtı?

Sağlıkla büyütün bebeğinize sizin adınıza çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün.
Süreçlerimiz öylesine benzer ki....benim de doktorum Bülent hoca idi.10.tedavimde hamile kaldım ,ilk 3 tedavi başka hastane ve dr idi. Ve genetiğe giden onca yumurtadan tek bir sağlıklı bulamadım ben de. En son gücümün tükendiği yerde genetiğe gitmemiş orta kalitenin altı 2 embriyo transfer edildi ve çok şükür ikizlerim dünyaya geldi 42 yaşımda. Şimdi 6 aylık olmak üzereler...
Kimsenin kafasını karıştırmak istemiyorum fakat genetik testin gerekliliğini hala sorguluyorum. Sizin hikayeyi de okuyunca bi kez daha acaba dedim. Bu işler elbette nasip kısmet orası ayrı ..Bülent hocama ve Yiğit hocama hep duacıyım...
Genetiğe gitse muhtemelen o da diğerleri gibi cikacakti sonuç, ne kadsr belirleyici bunu düşündürüyor di mi?

Fsh, amh kaçtı, kac yumurta görüyordu alttan muayenede?

Arkadaşlar nasibinizde varsa er geç buluyor ben ağustos ayında transfer olmayı beklerken 7 haftalik hamile olduğumu öğrendim hemde 5 seneden sonra. Umudunuzu taze tutun ve olacağına inanın ❤
Sizde sıkıntı neydi ki onca yıl olmamış?

Ne kadar da güzel anlattınız . Ben bu sürece 41 yaşında başladım şu an 44 yaşındayım. inanıyorum rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip edecek.
Sizin gibi bu süreci yaşayanlardan biri olarak gerçekten maddi ve manevi olarak çok bir zor bir süreç özellikle manevi yönden ben de sizin gibi çok yoruldum. Hatta eşimle boşanma sürecine kadar geldik kullandığım ilaçlar o kadar manevi olarak etkiledi ki psikolojik olarak ben kendimi bile tanıyamıyordum tanıyamıyorum.
3. tüp bebek sürecinde hamile kaldım ama sağlıklı gebelik olmadığından dolayı onuncu haftada düşük yaşadım, şimdi ben de sizin gibi bir ara verdim .dördüncüyü Tekrar deneyeceğim. Ama ben de sizin gibi doktoruma bu son dedim umudumu yitirmiyorum ,yitirmedim .
Ama çok yoruldum ve sizin yazınızı okuyunca bana da bir umut oldu
Sizin adınıza gerçekten çok sevindim rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin darısı da evlat sahibi olmak isteyen tüm annelerin başına bizim için de dua edin 👐👐👐🤰🤰🤱🤱👪👪🧿🧿🧿🧿🧿
Mrhba, hayırlı bi gelişme var mı?

Kizlar asla ümidinizi yitirmeyin ve pes etmeyin.
7 yıl sonra 9. Transferim de 2019 yılında kavuştuk kizimiza.
8 Transfer negatif ti.
Asilamalari saymıyorum.
Sonra bir mucize daha bize geldi. Hic haberim olmadan. Menopoza girdigimi düsünürken nerdeyse 3 aylık hamile olduğumu ögrenmistim
Rabbim yapılan duaları duyar.
Ikinci kızımda 7 aylık oldu.
1,2,3.. 9 kez nasıl o.morali bulup yaptırdınız tüp yılmadınız?

Maşallah size vazgecmemişsiniz.
Dr bu arada motove etmeye devam etti mi?

Değerlerin neydi amh, fsh?

Birde transfer olmadi mi şaşırmışsın meneloz sanıp?

Senon adına o kadar sevindim ki o süreçler nasil zor yasayan bilir.

Ama dediğim gibi beklide bir kerelik olacak iş ve onda da sorun olabilir hiç baktırmadı ve ikna edemiyorum yoruldum artık tek başıma gitmekten vazgeçmiyorum asla anne olmaktan ve ilk defa 5 gün geçmeli adet süreçim oldu bugün de adetimin 3 günü keşke test yapsaydım olmadan önce belki bir şeyler görürdüm hiç yapmadım 2 sene boyunca test hep adetimin olmamasını bekledim ama oldu 😔
O kadar yoruluyorki ruhu insanın.
Benimde 2,5 yıla yaklaşıyor.
Dr yaştan amh den dolayı tüp bile zor dedi.

1,2,3.. 9 kez nasıl o.morali bulup yaptırdınız tüp yılmadınız?

Maşallah size vazgecmemişsiniz.
Dr bu arada motove etmeye devam etti mi?

Değerlerin neydi amh, fsh?

Birde transfer olmadi mi şaşırmışsın meneloz sanıp?

Senon adına o kadar sevindim ki o süreçler nasil zor yasayan bilir.
Toplam 5 defa tüp bebek yapıldı. Dondurulmuş yumurta transferlerle birlikte 9 denemem oldu.
Hormon değerlerim hep iyidi. Hatta amh 6.2 ile baslamistim.
Tedaviye 2013 te başladık. Kizimiza 2019 da kavuştuk.
2022 de tekrar anne oldum elhamdülillah. Bu defa normal olarak tedavisiz.
Almanya da yaşıyorum ben. 3. Tüp bebekten ve 2 defa dondurulmuş yumurta transferinden sonra doktorum olmuyorsa zorlama dedi.
İstatistikler öyle diyor dedi.
Sonra Türkiye ye gidelim dedik. Konya da novafertil Fuat ali hocaya. Eşim konyali o yüzden orayı seçtik.
Fuat hocam olur sizin bebeğiniz dedi. Pes etme dedi. Ben de etmem hocam dedim.
Rabbim dilerse taşa bile koyar. Ama buna kayıtsız şartsız inanmak lazım. Şüphe etmeden.
İlk deneme başarısız oldu.
Sonrasında hocam genetik yapalım dedi. Tamam olur dedik. Mart 2018 te yumurtalar toplandı.
Mayısta transfer olacakti.
O ara bize hacca gitmek nasip oldu.
Transferi erteledik.
Aralık 2018 te transfer oldu. Ama ben hac tan dönmenin maneviyatı ile çok rahat ve huzurluydum . İnanmıştım olacaktı inşallah.
31.12.2018 te konya kule sitenin terasında hamile olduğumu öğrendim.
Rabbim herkese yaşatsın inşallah.

Kısmetiyle, şansıyla büyüsün evladınız, o size gelmeyi seçmiş sizi ne kadarda beklemiş❤️Okurken kalbim pır etti, Bülent hocanın bana dönüp “Seni bir kaç ay sonra anne yapacağız” dediği an geldi gözümün önüne, ona o kadar inanmıştım ki ilk seferde oğlum karnımda. Sağlıkla gelsin güzel bebeğim🧡. Mucizelere inanın ve asla vazgeçmeyin. Herkesin mucizesine kavuşmasını dilerim.
Meehaba, hayırlı olsun yavrunuz şimdiden🤲
Senin amh, fsh değerlerin neydi? Sıkıntı neydi tüp oldu?

Toplam 5 defa tüp bebek yapıldı. Dondurulmuş yumurta transferlerle birlikte 9 denemem oldu.
Hormon değerlerim hep iyidi. Hatta amh 6.2 ile baslamistim.
Tedaviye 2013 te başladık. Kizimiza 2019 da kavuştuk.
2022 de tekrar anne oldum elhamdülillah. Bu defa normal olarak tedavisiz.
Almanya da yaşıyorum ben. 3. Tüp bebekten ve 2 defa dondurulmuş yumurta transferinden sonra doktorum olmuyorsa zorlama dedi.
İstatistikler öyle diyor dedi.
Sonra Türkiye ye gidelim dedik. Konya da novafertil Fuat ali hocaya. Eşim konyali o yüzden orayı seçtik.
Fuat hocam olur sizin bebeğiniz dedi. Pes etme dedi. Ben de etmem hocam dedim.
Rabbim dilerse taşa bile koyar. Ama buna kayıtsız şartsız inanmak lazım. Şüphe etmeden.
İlk deneme başarısız oldu.
Sonrasında hocam genetik yapalım dedi. Tamam olur dedik. Mart 2018 te yumurtalar toplandı.
Mayısta transfer olacakti.
O ara bize hacca gitmek nasip oldu.
Transferi erteledik.
Aralık 2018 te transfer oldu. Ama ben hac tan dönmenin maneviyatı ile çok rahat ve huzurluydum . İnanmıştım olacaktı inşallah.
31.12.2018 te konya kule sitenin terasında hamile olduğumu öğrendim.
Rabbim herkese yaşatsın inşallah.
Ya ne güzel bi sonla biten süreç, hikayeniz var🤲
Değerlerinizin iyi olmasında bunda büyük katkısı var.
Onca emek şükür ki ziyan olmamış.
O süreçteki yorgunluklarınızı, yılmışlıklarinizi anlayabiliyorum.
Hormonların nasıl olumsuz etkilerinide.
Zor süreçler.

Gerçekten çocukları çok seven ve kendimin olmayan çocuklara bile anne gibi bakmış bir insandım. Birgün benimde olmasını hep çok istedim aynı senin gibi abla 😍 5 sene sizin kadar olmasada tedaviler gördüm. Ağladım, yıprandım, üzüldüm, kızdım. Ben artık kaldıramam pes bu son, bir daha iğne ilaç görmek istemiyorum dediğimde ikizlerim geldi çok şükür 🤲
Onlar bu yüzden mucize, hepimizin mucizeleri 💕
Rabbim sağlıklı, mutlu, bizlerle upuzun ömür nasip etsin inşallah onlara 🧿👶
Sanada çok mutlu oldum, gözün aydın 🤲
O kadar zor yorucuki o süreçler maddi manevi.
Hormonlarn zararları vücuda vs.

Sende sıkıntı neydi onca yıl uğraştırmış minikler?

Üçüncü negatıfımı yakın zamanda aldıktan sonra hıkayenız gerçekten tekrar umutlamdırdı. Yavrunuzu sağlıkla huzurla buyutun inşallah darısı isteyen herkese olsun🤲🤲
Rabbim inş bekleyen herkesede nasip etsin🤲
Seni o kadar iyi anliyorum ki, o yollar çok yıpratıcı yorucu.
Dr a göre sıkıntı neydi tüp tedavisine başlandı, amh, fsh kaçtı?

Yazdığınız lafı size aynen iade ederek kib liyorum.
Sizden farklı düşünen ve farklı bakış açısında olan kimseye hakaret edemezsiniz, haddinizi bilin!
Bu farklı düşünme degil. Güzelliklere tahammul edememe.
Bu yazıdan eger bu cimle cimbizlaniyorsa k bakmayin bunda iyi niyet aranmaz. Bunca mucadelenin sonuna insan olan hayırlı olsun der cimbizla karşıdakinin enerjisini çekmez. Boyle sert olacaksa yazacaklar kendi ruhlarindakilerle muhatap olsunlarda insanin enerjisini cekmesinler.
Biraz sevgi, guzellik zor mu?

İsabelcim öncelikle senin adına çok mutlu oldum. Tabbim sana ve evladına sağlıklı uzun ömür versin. Geçen hafta kimyasal gebelik yaşadım ve tüp bebek transferi yapılan 6. gün embiryolarımı kaybettim. Evlenmeden önce 13 yumurtamı dondurmuştum. Kısmet olmadı 45 yaşında evlendim. Eşimle sevgili iken bir tane çocuğumuz olması hususunda anlaşmıştık. Ancak nişanlanınca çocuk istemediğini açıkladı. Dünyalar başıma yıkılmıştı. O gün nişanı attım. Ertesi gün çok pişman oldum acele karar verdiğimi düşündüm. Araya ailem girdi eşimle barıştım ve evlendim. Evliliğimin 4. yılına geldiğimize kadar hep bir ümit eşimi ikna ederim diye mücadele verdim. Çok sıkıntılı geçti. Anne olmak için evliliğimle kumar oynadım. Çocuk konusunu açtığım bir gün eşimle tartıştıktan sonra eşim evi terk etti. Pandemi zamanı, 3 aydan fazla eşimi aramadım o da beni aramadı. Ailesi arıyordu, ailesine artık eşimle ayrılacağımı söyledim. En son kız kardeşime rica ettim o eşimle konuştu. Eşimi ikna etmiş, sonrasında eşim geldi konuştuk. Seni sevdiğim için tedaviyi kabul edeceğini söyledi. Biz geçen sene Ekim ayında önce testlere sonra tedaviye başladık. Muayenede rahmimdeki miyomların alınması gerektiğini doktor söyledi. Ancak eşime TESE ameliyatı yapıp sperm bulursak seni ameliyat edelim dedi doktor. Eşime TESE yapıldı ve sperm bulundu. 13 yımırtamdan 11 tanesi sağlıklı çözüldü ve 11 yumurtamdan 8 tanesi döllendi. Tüp bebek merkezi 5. güne kadar embiryoların gelişimini takip etti ve 1 tane embiryo 5. Günde gelişimini tamamladı ve 2 tane de 6. Gün embiryosu gelişimini tamamladı. İlk transferimde 5 günlük embiryomuzu transfer ettiler, olmadı tutmadı. En son 15 Eylül 2022 de son 2 6 günlük embiryoları transfer etti ancak kimyasal gebelikle onları da kaybettim. 50 yayıma girdim. Doktorum başka sansın yok dedi. Marmarisde yaşıyorum burda bir doktora göründüm o da bu degteri kapat dedi. Günlerdir ağlıyorum. Psikolojim çok kötü. Sizce ben mucizelere inanabilir miyim? Şansım varmıdır? Bülent hoca bana ümit verir mi? Onunla nasıl irtibata geçebilirim?
Merhba canım 45 yaşında ve şu an 50 yasinda amh, fsh degerlerin ne?
Ve Dr kaç yumurta görmüştü her iki yaşindada alttan muayenede?

Düzenli adet goruyor musun meneopoz durumu var mı yaş itibarı i ile?

Onca güzel seyden buna mi takıldın? Içiniz nasıl nefret sevgisizlik dolu.
Negatifleriniziz bu güzel topiğe yansitmadan kendi ruhunuzdakilere yazın bozmayın ortamı güzelikleri.

Hoşunuza gitmeyen bakış açısı olduğunda içiniz kötü, nefret sevgisizlik bla bla bla diye birilerini etiketlemekten vazgeçin.Herkes başınızı okşayan sempatik yorumlar yapmak zorunda da değil sizlere.Burası sizin arkadaş ortamınız değil, envai çeşit farklı fikir ve yorumun olduğu devasa platform.Hakaret yok, küfür yok.Saçma bir cümle yazılmış, aslında kendi içinde incelendiğinde, bireyin bu konuyu hastalıklı bir takıntı haline getirme potansiyelini de gözler önüne seriyor.Orada ve birkaç noktada aslında kendisine zarar veren işaretler görülüyor.Siz farkında olmayabilirsiniz, frekansınız düşük algılarınız kapalı da olabilir umrumda değilsiniz ama kimseyi de sırf algılayamıyorsunuz diye de eleştirip hele hele konudan kovmak gibi bir hadsizlikte bulunamazsınız.

X