- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
-
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Kim geldii giii dizi vardiMisafir geldi
Bana değil kiz misafir doktor icin dedimKim geldii giii dizi vardi
Haha pardon adelim cocuk kafa koymadıBana değil kiz misafir doktor icin dedim
Ahaha hic gulecegim yoktu makyaj la maf etmisler kiziAllah ıcın ela doktor bır zombi olmus tamam guzel kız ama o ney ya yuzu ne hale gelmıs sert erkek yuzu gıbı
Bana ilk başta çok saçma geldi dizi alay ettim falan ama eşim izlediği için izliyorim beni de sarmadı değil ..ama olağandışı şeyler hep itici gelir banaTenceresiz kaldim anne
@BirTutamMutluluk20
@ByNkoaLa
@Kmsl Hnd
@zeLina
@Ayas19
@Usengecliktezirve
@Dilos06
Kizlar buyurun izliyosaniz katilin aramiza❤
Yok makyajla değil estetikle kendi kendine yapmış o güzelim belirgin hatlar gitmisAhaha hic gulecegim yoktu makyaj la maf etmisler kizi
Biz yaziyoz zaten dizileri az cok tahmin ediyoz artkVeee ela geldi dizi bitti tahmin etmistim yaaa
Aynn bnde basta oyle diyodum esim izliyodu sonra bn izlemeye basladim esim izlemiyo kapat diyip duruyooBana ilk başta çok saçma geldi dizi alay ettim falan ama eşim izlediği için izliyorim beni de sarmadı değil ..ama olağandışı şeyler hep itici gelir bana
Olağandışı dediğim gözüyle röntgen çekmesi vs
Zayiflamis da ama hala cok guzel gııYok makyajla değil estetikle kendi kendine yapmış o güzelim belirgin hatlar gitmis
Aynn kuzumBiz yaziyoz zaten dizileri az cok tahmin ediyoz artk
Aynen öyle olmuşZayiflamis da ama hala cok guzel gııeski guzelligi kalmamis ama yillar ela yi da değiştirmiş
Aynn bnim de aklima sarkilari geliyo hep ayni sarkilar calardi bide hic bitmesin sarki isterdimAynen öyle olmuş
Ben elaui gördüğüm her zaman annem gibi şarkısı aklıma gelirdi bu haliyle gelmedi