- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Bende gel cay misir varyerimi aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gel cay misir varyerimi aldım
Geldim ponçikimBende gel cay misir var
hoşgeldin perimGeldim ponçikim
Hoşbuldum lokumuuumhoşgeldin perim
Yerim valla istahim ele acildi kiHoşbuldum lokumuuum
Bi başlasa artıkın şeker var yinmi kurbaney
Yiii yiii yarasın teyzoşumaYerim valla istahim ele acildi ki
Bu fermaninki ne ayrildi ben anlamdım kardesinden dolayımı
Basladi hadi dal izleYiii yiii yarasın teyzoşuma
Amaan nebilim. Dur başlıyor
ReklamBasladi hadi dal izle
Aynı anda yazdıkBlue_Peri bu neydi yaw baslamasyla reklam bir oldu
Reklam
Aynen kalp kalbe karşıAynı anda yazdık
Amaaan reklamdan kazanıyolar işte bu arada koca topikte bi biz yazışıyozhaaltta kızlar var görüyorum yazmıyolarAynen kalp kalbe karşı
Ama bu nasi ya zaten kisa suruyo bide reklam
Vay hainler uzaktan izlemek olmaz kim onlar ele gelsinlerAmaaan reklamdan kazanıyolar işte bu arada koca topikte bi biz yazışıyozhaaltta kızlar var görüyorum yazmıyolar
Nedentelevizyonum istila edildi küçücük bilgisayar ekranında izliyorum yazık bana yaa
kayınvalidemler bizde gaspettiler akşama kadar müge anlı. gelinim mutfakta, esra erol master cheff modundalar öğğğ geldi :)
Ayni benim kv bende onlardaydim baktım olacak gibi deil evime indim erkendenkayınvalidemler bizde gaspettiler akşama kadar müge anlı. gelinim mutfakta, esra erol master cheff modundalar öğğğ geldi :)
Allah kolaylık versinkayınvalidemler bizde gaspettiler akşama kadar müge anlı. gelinim mutfakta, esra erol master cheff modundalar öğğğ geldi :)
ay amiin amin böyle ayda bi gelip bi kaç gün !!! kalıyolar ama benide delirtiyolar :)Allah kolaylık versin