- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
-
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Aynn kadinin hastaligi da bi onlara galiba ali yi optu bn sokBak kadina hasta masta aldatmis adami oylelerinin sansina cikiyo boyleleri
Cok ama cok tskr ederim canim bnimSana linkini atayim bira uzun.ama o kadar guzel ki zaman nasil geciyor anlamiyorsun.ben is yaparken aciyorum aksam cocuklar gelene kadar dinliyorum.3 gunde 7.bolume yetistim
Hos geldin aramiza ozaman canimBende çook severek izliyorum
Ooo o zaman buralardayım.benDaha cok yeni bi topik❤
Aynn ama bazen aile bile bas gelemiyo bazi cocuklarla komsum vardi oglu vurup babasinin kaburgasini kirdi annesinin burnunu kirdi kadin vermiyo du bakim evine falan rabbim yardimcilari olsunGeçem yalnış bir mesaj verdiler sanki bakım evine bırakması için baya konuştu kadınla iyimi kötümü anlamadım.
Dinlersen lutfen bana yorumunu yazCok ama cok tskr ederim canim bnim❤ kizimin öğle uykusunda dinerim artik
Kesinlikle yazarim canimDinlersen lutfen bana yorumunu yaz
Oo güzel haber buuOoo o zaman buralardayım.ben
Gecen roller deyisti sanki Ferman hayir dedi Ali evet dedi bakim evineGeçem yalnış bir mesaj verdiler sanki bakım evine bırakması için baya konuştu kadınla iyimi kötümü anlamadım.
Helal olsun bitanm sanaKurabiyemide yaptım geldim ohh başlamamış daha
Hoşbuldum canım sağol :)Hos geldin aramiza ozaman canim❤
Allah hepsinin yardımcısı olsunAynn ama bazen aile bile bas gelemiyo bazi cocuklarla komsum vardi oglu vurup babasinin kaburgasini kirdi annesinin burnunu kirdi kadin vermiyo du bakim evine falan rabbim yardimcilari olsun
Valla sıcak sıcak üfleye üfleye yiyorum şuan böyle pekbi iyimişHelal olsun bitanm sana❤ biz ozeti izlerken yedik bogazimiz durmuyo
Kadına üzüldü oGecen roller deyisti sanki Ferman hayir dedi Ali evet dedi bakim evine
Amin canim cok zor rabbim ne veriyorsa hayırlısını versin insallahHoşbuldum canım sağol :)
Allah hepsinin yardımcısı olsun
Oy afiyet olsun canimValla sıcak sıcak üfleye üfleye yiyorum şuan böyle pekbi iyimiş