- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.203
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Niye şimdi durduk yere dayak yiyom ben gel cekinme kafamida kırTabiki olmaz doveyim seni bah ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye şimdi durduk yere dayak yiyom ben gel cekinme kafamida kırTabiki olmaz doveyim seni bah ha
Ahaha ya o degil de yildizin aysel halite aşık demesi bu nasil seref ya tmm pazartesi de yasak elma yi yorumlayalim zaten iki favori dizimBen deeee aşığımmm eda eceye şahika yiğit leyla diye giricem konuya da şimdi mucize doktora ayıp olmasın ahah pazartesi de yasak elma dedikodusu yaparız hep birlikte
Ahaha ya o degil de yildizin aysel halite aşık demesi bu nasil seref ya tmm pazartesi de yasak elma yi yorumlayalim zaten iki favori dizim
Hormonlardan suuuusssNiye şimdi durduk yere dayak yiyom ben gel cekinme kafamida kır
KesinlikleAhahah sabırsızlıklaaa
Ozamaaan his geldin aramiza temizlik delimiz❤Aa izlemez miyim
Bu gunlerde bunu cok guzel anlatan bi sesli kitap dinliyorumsiddetle tavsiye ederim Ötenazi okulusevmek dokunmakmidir?
Hos buldumOzamaaan his geldin aramiza temizlik delimiz❤
Kesinlikle arastirip dinleyeceğim ❤Bu gunlerde bunu cok guzel anlatan bi sesli kitap dinliyorumsiddetle tavsiye ederim Ötenazi okulu
Hos buldum
Kesinlikle arastirip dinleyeceğim ❤
Bende oyle dusunuyorum ama kardesi zarar veriyo bu yuzden vermis olmali bi bolumunde vücudunu yaralamisti fermanınBu arada su Fermanin kardesini bakim evine birakmasina bi ben mi uzuldum.o kadar paran var bi bakici ne bileyim bi doktor ayarlayip yaninda tutamaz miydin kardesini?
Bak kadina hasta masta aldatmis adami oylelerinin sansina cikiyo boyleleriAdamin kalcasi kirilmis karisini sayikliyo bizimki bi grip oluyo evde terör estiriyo bizde mi şans yok anam