• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muayene kontrol

Mavi siyah

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
842
908
23
42
Kızlar ben doktora gitmiştim sabahtan akşama kadar hastaneye gittim bana sağlık kağıdı olarak muayene kontrol kağıdı verildi amirim de kızdı ve muayene kontrol olarak geçti moralim çok bozuk ben gerçekten hastaydım bi poşet dolusu ilaç verildi ama rapor yazılmadı buna rağmen benim başıma bu olaydan dolayı bi iş gelir mi ?bi sorun olur mu bilgisi olan yazsın lütfen psikolojim bozuldu

İş saatleri içinde hastanede olduğunuzu ispat ederseniz (ki o kağıtta giriş saatiniz bellidir) sorun olmaz. Diye biliyorum ama bence bimere sorun

Sorun olacağını zannetmiyorum olursa da muayene kağıdını gösterir ohal den dolayı rapor alamadığınızı söylersiniz. Amiriniz gözünüzü korkutmak istemiştir. Arkadaşım da memur arada izin alıp hastaneye oraya buraya gidiyor raporsuz. Hiç sorun olmadı

Tamam işte siz zaten muayene olmadınız mı doktora, size dinlenmek için rapor vermediyse doktor ayakta muayene kağıdı verilir.

Back
X