MTHFR-C677T homozigot olanlar

Dün doktora gittim keseyi gördük beneği göremedik 4+5te kese 5mm çıktı .içime kurt düştü küçük mü diye,doktor normal boyutlar dedi ama önceki gebeliklerimde ilk randevumda kalbini duyduğum için garip geldi 5+5te gitmiştim daha önce şimdi inşallah iyidir bebiş.kahverengi lekelenmem var ama herhangi bir kanama alanı görünmüyor dedi doktor

Arkadaşlar iğnenin yapılması gereken bir saat var mı? Bir de her gün aynı saatte vurmak daha mı iyi olur?

Merhaba, hayırlı olsun İnşallah gebeliğiniz. Sabah kahvaltı başında 1 adet emerek kullanıyorum. Üzerine kahvaltımı yapıyorum.

Günaydın, bence boş yere evham yapmayın her gebelik birbirinden farklıdır. Bu haftada görünmemesi çok normal.Bol sıvı tüketin.

merhaba ... siz ne kullanıyorsunuz bana doktorum folik asit önerdi ama?

kesinlikle çok haklsınız doktorlar bu konuda bilgili olduklarına inanmıyorum ben de

merhaba ... siz ne kullanıyorsunuz bana doktorum folik asit önerdi ama?

Günaydın, folik asitin ve b12 nin aktif formu olan metil folat, metil kobalamin içeren osende 2m sabah kahvaltı başında emerek kullanıyorum. Kan sulandırıcı olarak ise krilom omega 3 balık yağı günde iki defa sabah akşam tok olarak kullanıyorum.

doktorunuz mu önerdi? bende folik asit alacaktım ... bunu mu alsam

Arkadaşlar doktorumun videosunu paylaşıyorum. Neyi neden yaptığımı buradan daha iyi anlayacaksınız.

Ben şu an üç tane vitamin takviyesi kullanıyorum. Osende 2m, krilom omega 3 ve life time megnesium glycınate

Son düzenleyen: Moderatör:
Omega 3 ve magnezyumu kan pıhtılaşması ile ilgili mi alıyorsunuz yoksa farklı bir amaçla mı?

Omega 3 ve magnezyumu kan pıhtılaşması ile ilgili mi alıyorsunuz yoksa farklı bir amaçla mı?

düşük sorunu için gitmiştim ben doktora bana bunları verdi. Genel olarak magnezyum zaten vücutta eksik oluyormuş. Omega 3 ün kan sulandırıcı etkisi var ama magnezyumda mthfr sisteminin çalışması için gerekli.

Arkadaşlar bu kadar farklı ve detaylı bilgileri size kadın doğumcunuz mu veriyor. Siz mi yönlendiriyorsunuz iki yılda 3 düşük yaşadım 8-10 kadın doğumcu tanıdım hiçbiri bana omegadan, metil folattan, magnezyumdan bahsetmedi. Doktora ben mi söyleyeceğim yani hiçbiri neden bunlardan bahsetmiyor. Şans işi mi doktor bulmak

Mrb canım valla ben de 3 4 dr gezdim hatta biri prof diğerleri de yine bulunduğum yerde ünlü doktorlar hiçbiri böyle şeyleri söylememişti doğumdan sonra burda okudum çok üzüldüm keşke daha ii araştırsaydım diye..belki hamilelik öncesi sırasında ve hatta dogumumda bile bir sürü sıkıntıyı yaşamazdım

İsimlerini yazarmısınız magnezyum ve omega 3 olarak kullandıklarınızın,benğm doktorum da bahsetmedi 2 kayıptan sonra 3.ye hamileyim 5+5teyim geç kalmadıysam kullanmaya başlayayım

İsimlerini yazarmısınız magnezyum ve omega 3 olarak kullandıklarınızın,benğm doktorum da bahsetmedi 2 kayıptan sonra 3.ye hamileyim 5+5teyim geç kalmadıysam kullanmaya başlayayım

Merhabalar ben bunları uzun arayışlar sonunda öğrendim. Başından beri konuyu okuyanlar bilir. Bunun için Antalya'daki doktoru buldum ve ona gittim. Kendisi Psikiyatrist aynı zamanda gaps uzmanı. Ben iki düşükten sonra araştırma içerisine girdim onu buldum ve inandım. Dilerseniz siz de kendisi ile görüşebilirsiniz. En sağlıklısı da bu olur. Kullandığım takviyeler
krilom omega 3, life time mangesium Glycinate 400 mg ve osende 2m metilfolat metilkobalamin.

Ben de çok üzüldüm canım ya bi tarafta adam net bi şekilde folat diyor bizim kadın doğumcular da üç düşük yaptım üçünde de 1-2 ay öncesinde folik asit kullan dedi. Son gittiğim doktora da bahsettim öyle bir şey yok demişti ne kadar net bi şekilde cahilim demiş de ben anlamamışım :/

folat mı folik asit mi... kullanacağız şimdi... ben çalışıyorum yoğunluktan çok adapte olamıyorum bu konulara (((

folat mı folik asit mi... kullanacağız şimdi... ben çalışıyorum yoğunluktan çok adapte olamıyorum bu konulara (((
Canım ben iki yıldır deli gibi adapte oluyorum ama elde var koca bi sıfır. Ben üçünde de folik asit kullandım. Allah tekrar verirse folat olarak almaya karar verdim. Mersin üniversitesi araştırma hastanesine gideceğim orada bir profesöre. Ona bu konuyu açacağım sana da bilgi veririm canım. Bakalım o nasıl bakıyor. 14üne randevu aldım umarım beni dinler ve doğru anlar :/

6+1 haftalık hamileyim. Sabaha karşı kasık ağrısı ve kanama oldu. Şu an yine kanama hafif hafif devam ediyor. Doktora görüneceğim bir. Sizce ne olmuş olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…