Canım pek bilgim yok ama bende de 2 kuzenimde de pıhtılaşma vardı ve hamilelik boyunca ara ara kanamalarimiz oldu çok stres yapma ve devamlı yat uzan keyfine bak inşallah sonunu getirirsin bebeğine kavuşursunŞuan 3+5teyim canım kanamam yok çok çok yeni yani.haftaya keseyi görmeye gidicez.kanamanın sebebi pıhtılaşmamı acaba canım okuduğum kadarıyla pıhtılaşma sorunu olanların hep kanaması var doğru mu?
Ben hamile kaldığımı öğrenince almayı düşünüyorum. Kabalama bir hesapla 60'lık tabletten 4 kutu falan gidiyor hamilelik boyunca. 900 TL yapıyor ki kesinlikle bu bedele değer.
Merhaba.Merhaba, doktorum Methyl up takviyemi değiştirdi. Gebelikte daha temkinli olalıyız dedi.
Osende metilfolat metilkobalamin verdi. Fiyatı 79 TL
Merhaba.
26 Nisan'da kürtaj olmuştum. Dün tekrar hamile olduğumu öğrendim. Doktor kontrolüm ayın 11'inde. Doktorla telefonla görüştüm, elimde önceden kalan Oksapar 0.4 iğnelere başla hemen dedi. Folik asit konusunu konuşadım.
Gebelikte kontrollü olmalıyız derken ne değişti? Bu takviyenin farkı ne acaba?
Çok teşekkür ederim.Merhaba, gözünüz aydın, methyl up gebe olmadan önce vermişti. Dün gebe olduğumu söyleyince methyl up yerine. Osende verdi Çünkü Methyl up da b12 ve b9 vitaminin dışında b2 ve b6 var. Hepsini karıştırmak istemiyorum ,
gebelik durumunda biraz daha dikkatli gitme taraftarı olduğunu söyledi.
Çok teşekkür ederim.
Ben gebelik öncesinde dönemde yine bilindik, methyl olmayan folik asit kullanmaya devam ettim. Umarım bu benim aleyhime olmaz. Şimdi en azından tahlillere göre hamile olduğuma göre tekrar methyl formda folik aside başlamamda bir engel yok sanırım.
Kızlar söyledğiniz tarzda folik asidin farkı ne ben folio kullanıyorum o etki etmiyor mu
Çok faydalı oldu teşekkür ediyorum şuan folik asit kullandığım için çok korktum yarın ilk randevumda doktoruma söyleyeceğim bunu
ANLADIM ilaç ismini aldım zaten canım kendim almayı düşünüyorum yarın,peki pıhtılaşma sorunu olanlarda lekelenme çok oluyormuş bununla işgili bir bilgi Var mıBen kendi doktoruma söylediğimde pek dikkate almadı. Fonksiyonel tıp doktorları biliyor daha çok
Genel olarak bilmiyorum ama benim iki düşüğüm var şu an hamileliğin 5. Haftasındayım bir haftadırda kahverengi lekelenmem var. Düşüklerimin ilkinde vardı ikincisinde ise direk kanama olmuştu. Şu an krilom marka omega 3 ve osende 2m kullanıyorum.ANLADIM ilaç ismini aldım zaten canım kendim almayı düşünüyorum yarın,peki pıhtılaşma sorunu olanlarda lekelenme çok oluyormuş bununla işgili bir bilgi Var mı
Benim de iki kaybım var kalp durmasından bu üçüncü ve benimde ilki kahve lekelenmeliydi ikinci kanamalıydı bunda da 4+6yım yarın yine kahvemsi leke varGenel olarak bilmiyorum ama benim iki düşüğüm var şu an hamileliğin 5. Haftasındayım bir haftadırda kahverengi lekelenmem var. Düşüklerimin ilkinde vardı ikincisinde ise direk kanama olmuştu. Şu an krilom marka omega 3 ve osende 2m kullanıyorum.
Benim de iki kaybım var kalp durmasından bu üçüncü ve benimde ilki kahve lekelenmeliydi ikinci kanamalıydı bunda da 4+6yım yarın yine kahvemsi leke var
Umarım inşallah 4+5im bugün kese için gideceğim 5te siz gördünüz mü keseyiGünaydın,durumumuz tamamen aynı gebelik haftamız bile ben de bugün 4+6 oldum. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur.
Umarım inşallah 4+5im bugün kese için gideceğim 5te siz gördünüz mü keseyi
En iyisi aslında sonra kese büyüdü mü bebek göründü mü kalbi attı mı gibi sıkıntılar yaşıyoruz geçen sefer 5+2de kalbini bile duymuştum gerçi,hayırlısı hakkımızdaHenüz erken olduğu için gitmedim. Eğer dayanabilirsem 6. haftada gitmeyi düşünüyorum.
Tekrar merhaba. Kürtaj olduğum günden bu yana bu kan pıhtılaşması konusundaki paylaştığınız bilgilerden çok faydalandım. Ben de 4+4 haftalık hamileyim :) 3 gündür iğnelerimi kullanıyorum.Günaydın,durumumuz tamamen aynı gebelik haftamız bile ben de bugün 4+6 oldum. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur.
Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıcakla doğsun inşallah. Osendeyi hiç bilmiyordum. Doktor mu önerdiTekrar merhaba. Kürtaj olduğum günden bu yana bu kan pıhtılaşması konusundaki paylaştığınız bilgilerden çok faydalandım. Ben de 4+4 haftalık hamileyim :) 3 gündür iğnelerimi kullanıyorum.
Osende tableti aldım bugün. Siz hangi saatlerde kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?