MTHFR-C677T homozigot olanlar

merhaba canim bende tup bebekle hamileyim 3 gende heterezigot var igne ve aspirin kullaniyorum sen neler kullaniyorsun bir doktorum sadece igne yeter aspirine gerek yok dedi digeri aspirinde kullan dedi

merhaba canim bende tup bebekle hamileyim 3 gende heterezigot var igne ve aspirin kullaniyorum sen neler kullaniyorsun bir doktorum sadece igne yeter aspirine gerek yok dedi digeri aspirinde kullan dedi
Merhaba canim..kucagina almak nasip olsun insallah.
Ben dogal yolla hamile kaldim..ama tup bebekle 3 dusugum.oldugu icin igne kullaniyorum yine de..
Aspirin kullanmiyorum. Igneyide doguma.kadar kullanicam.... cok sukur 20 hafta bitti..su an her sey yolunda.

cok sukur canim insallah bende o haftalari görürüm

Doktorunuz en iyisini bilir ama bazı genlerde risk daha fazla oluyor. Yani iğne artı coraspin doğru olabilir.

Arkadaşlar sayfayı başından itibaren okudum çok güzel bilgiler edindim teşekkür ederim bende bu geni taşıdığımı dün öğrendin 9+1 günlük hamileydim bu durumdan haberim olmadığı için folik asit dışında birşey kullanmadım şimdi iğne ve corasprin b12 iğne verdiler geç kalmış olabilir miyim çok korkuyorum

merhaba, önemli olan bebeğinizin sağlıklı olması yersiz endişeye kapılıp stres yapmayın.

merhaba, önemli olan bebeğinizin sağlıklı olması yersiz endişeye kapılıp stres yapmayın.
Evet öyle canım ama elimizde olmuyor... senin nasıl durumun sanırım hamileliğin sağlıklı bir şekilde ilerliyor hayırlısıyla sağlıkla al inşallah kuzunu, bugün doktoruma osende 2 m yi sordum yüzüme bir tuhaf baktı alakası yok dedi folibol 5 mg yazdı başka bir doktora da danışacağım maalesef insan başına gelmeden yeterli özeni göstermiyor buna doktorlarımızda dahil

Bende araştırdım osende gibi metil formu kullanmamız gerekiyor ama doktorlar önem vermiyor bende folbiol kullanıyorum her doktorun metodu bilgisi farklı oluyor biraz Allah’a emanetiz

Şükürler olsun yolunda gidiyor, teşekkür ederim. Benim doktorumda Folbiol kullan dedi ama ben Osende 2m kullanıyorum. Faydası olduğunu düşünüyorum.Önceki gebeliklerimde Folbiol kullandım hiç bir işe yaramadı. Osende 2m öneren doktoru bulmak samanlıkta iğne aramak gibi birşey. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza. Gerçekten çok takmamaya çalışın ben kan sulandırıcı dahi kullanmıyorum. Balık yağı kullanıyorum. Haşimato tiroidim olduğu için glutensiz besleniyorum.

Bir doktora daha danışıp sonrasında bende osende ye geçeceğim sanırım atmış olduğun videoyu izledim söyledikleri mantıklı geliyor ama yine de onay istiyor insan siz Deniz beyle yüzyüze görüştünüz sanırım telefondan da yardımcı olabiliyor mu acaba

Kızlar merhaba;
Aranızda claxena kullanıp doktoru tarafından beslenme konusunda uyarılan oldu mu tesadüfen bir yazı okudum k vitamini kan sulandırıcı iğnelerin etkisini azaltıyormuş var mı fikri olan uygulayan

Riskli gebelikler uzmanina gttigimde bana bir liste verdi cikolata bulgur sarimsak balik ceviz sakatat beyaz peynir dışındaki peynirler kepekli urunler yasak elimden geldigince uymaya calisiyorum ama tam uydugumuda soyleyemem

Riskli gebelikler uzmanina gttigimde bana bir liste verdi cikolata bulgur sarimsak balik ceviz sakatat beyaz peynir dışındaki peynirler kepekli urunler yasak elimden geldigince uymaya calisiyorum ama tam uydugumuda soyleyemem
Tmm canım sağolasın neredeyse hepsini bol bol tüketmeye çalışıyordum öğrendiğim iyi oldu

Ya benim kafam iyice karıştı. Iki düşüğüm var. Bir tek mthfr c77t gende homozigot çikti. Bugün hemotoloğa gittim ve doktor bu genin düşük yapma riski olmadığını söyledi. Faktör protrombin ve v leiden genleriymiş riskli olan. Benim onlar normal. Baya bilimsel açıklama yaptı. Kısaca hamilelikte iğne ilaç kullanmaya gerek yok dedi. Henüz hamile değilim ama olursa ne yapıcam bilmiyorum..

Deniz beyin yanına gittim ben. Ücretini öderseniz cuma günleri skyple görüşme yapıyor. Onun dışında çok yoğun zaten telefonla görüşebileceğini sanmıyorum. Ben asistanı ile iletişime geçiyorum.

Canım düşüklerin için geçmiş olsun rabbim tez zaman da sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin.. benim de bu konu da kafam çok karışık farklı bir doktora gittim o da aynı konudan bahsetti iğneleri kullanmana gerek yok düşüğe neden olmaz dedi ama ben kullanmaya devam ediyorum bende iki düşük yaşadım iğnelerin dakikası bile geçse panik oluyorum iğne yapınca güvende hissediyorum kendimi inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza... peki diğer düşüklerinin nedeni neymiş bu konu hakkında birşey söyledi mi doktorun

Merhaba tekrar.
Osende’yi hamileliğin kaçıncı haftasına kadar kullanacağız? Kan pıhtılaşması sorunumuz olduğu için hamilelik boyunca kullanmalı mıyız? Bunu ilk muayenemde doktoruma da soracağım.
Bir de doktorum progestan tablet kullandırıyor bana. Vajinal olarak günde 2 tablet alıyorum. Sanırım 4 ay dolana kadar kullanacağım. Sizlerde durum ne? Progestan kullanıyor musunuz?

Merhaba, Doktorum 3. ayda folak asiti bırak dedi. Tabi o osende 2 me kullandığımı bilmiyor. Ben de Deniz beye sordum. Doktorunu dinleyebilirsin, kullanmaya devam etsende sorun olmaz dedi. Ben de 12 haftam bitince bıraktım. Kadın doğumcum bana bir kereye mahsus proluton depot 500 mg verdi. İğneyi oldum. Birde progestan verdi günde 1 kez ama ben bunu kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…