Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lay lay lom işlerden pek anlamam hayatı hep ciddiye alırım şaka bile yapmama yapamam yüzümden ele veririm hayatı öyle ciddiye aldımki gündemdeki cerayan eden olaylar karşısında balkondan seyredemedim hep içinde kenarında köşesinde ortasında ama hiç balkondan bakamadım toplumsal meselelere. ülkem mutlu ise msn başlıgım mutlu olur eger ülkem de hergün şehit cenazeleri geliyorsa msn başlıgımda üzgün karamsar sitemli isyanlıdır.bırakın msn yi.yaşantımada yansır eglenemem gülemem. belki inanmıyacaksınız ama bayanlar hiç agızdolu kahkaha atamadım atanlarada hep imrendim.hassasım bananeci degilim.karşımdaki aglarsa o anda yemegi bırakıveririirm yani insanımın sevincine üzüntüsüne hep ortagım. degil msn ye hayatıma yaşamıma aile hayatıma bile istemeden yansıtıyorum turkbayragi
Küçücük yüreğime binlerce sevgi sığdırdım hakedene de haketmeyene de çok ayrılık ta yaşadım bi çok hoşcakal aktarıldı yüreklerden yüreğime.. ama artık eyvallahım yok gidenlere.
Hiç durmaDan Parantez aÇ,Ben kaPatırım...
Sen ünLemLerLe takıL,ben sOru iŞareti oLup akLında saLtanatLar kurArım...
Sen eksiLerDen artıLara geÇ,ÇarpıLarı ben ataRım...
Sen virgüLLerLe uğraŞırken,ben çOktan nOktayı kOyup k
ayıpLara karıŞırım ve Sana öyLe bir eŞittir bırakırım ki eŞitLeyeCek hiÇ birŞey .........buLamazSın......!