• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

Elif biraz daha iyi.Dün kendi dr götürdüm.Zeynep kamil e acile gitmiştik ya verdikleri ilaçları kesti çocuğuma ağır ilaçlar vermişler.Allah tan götürdüm şimdi fena değil cadı uyudu şükür

iyi ya cnm aman dıkkat et doktordan doktora cok fark var ya.iyileriyle karsılastırsın allahım. iyi berkede bugun erkenci uyudu ben de tek basıma takılıyorum

Amin canım amin.Normalde doktorumuzdan başkasına götürmem o bizim kızı tanıdı artık.Ama gece acil olunca arkadaşım oraya götür dedi.Ne yapalım şans.Bizim evde dandini vall.Elif e odamızı verdik,bizim odayı söktük taşıdık,yerleri laminant yaptırdık her yer her yerde inan.Çıldıracağım yap yap toplanmıyor yaaa:sinifsinif:

cnm kolay gelsin sana. istersen geleyim yardımına. eliflede daha zor olur ya allah yardımcın olsun cnm.bosver acele etme cnm kendını yorma. dikkat et beline felanda agrıtım deme sakın

Sağol bir tanemmm.ınan bugün annem rahatsızlanmış gidip bakayım dedim koştura koştura geldim kıza bakın dedi eşim ben gezmeye gidiyorum kızlar da evde yok dedi kayınvalidem.Kız ayağımızın altında biraz toparladık.Tam eşim kızı aldı odaya gitti bende süpürgeyi taktım hoopp kapı evli görümcem eşi ile.Haydaaa artık çay yaptım,kayınpeder geldi yemek verdim.Pis evde hep beraber oturduk düşünsene.Utandım yaaa

nıhayet acıldı yaaaaa. sinir oldum valla

cnm geçmiş olsun inş. annenin önemli bır sorunu yokturdur. bosver cnm ya düşünme onlar bilmiyolarmı evın o halde oldugunu ve cocuklu bir kadınsın.görumcen yardım etseydı kız. bilirım etmezler hep senden beklerler ..

slm kızlar bir bakayım dedim nasılsınız. ben gidip yatıorum size ii sohbetler. sizi seviyorum komsularr iiki varsınız. ii geceleropuyorumnanaktan

komşularr hey nerelerdesiniz yaw? ben çok yogun temizlik içine girdim ama bi ugrayıp bakınayım dedim ama yoksunuz nerelerde bakalım caanımm komşularımmmbilmiyorumkismile

Ya hiç birbirmizi yakalayamıyoruz zaten.Bir saat mi ayarlasak ne yapsak :)) Allah tan berkesel ile ben gece giriyoruz genelde de görüşüyoruz yoksa zor yanii

komşularr hey nerelerdesiniz yaw? ben çok yogun temizlik içine girdim ama bi ugrayıp bakınayım dedim ama yoksunuz nerelerde bakalım caanımm komşularımmmbilmiyorumkismile

cnm nasılsın kolay gelsin cnm başladınmı temizliğe şimdiden en iyisi kimse gelmeden halledersin.ecrin nasıl öp yerime kib cnm görüşmek üzre öptüm cnm

basladım valla temizliğe napayım ya valla az az yapıorum kı8zımın izin verdiği derecede. kızım ii simdi babasıyla kuduruo bende halen temizliğe devam. öptük kızımla ikimiz sizi sende berkeyi öp ayy ya çok tatlı oglun berkesel ya valla hiç yüzü gözümün önünden gitmio

ecrın eylülde cok tatlı hele o gülüşü yerim ben onu bizim kanımız cok ısındı ecrine ecrinimede masallahhhh

cnm cok yorma kendını var daha zamana yaparsın yavas yavas

valla halı sileyim dedim kızımı yatırıp basladım ama 3 tane ancak silebildim bittim valla kollarım koptu. ya neyi yediremiyom bilionuzmu ben bu kadar kendimi paralıyorum ama onlar yarım saatten daha az sürede evimi mahvetçekler:( ya çocugun eline karpuzu verip evin içinde dolaştıran insanlar yaamafoldumben

cnm sen ne yap bılıyormusun en iisi sımdılık öle ınce ayrıntı yapma cok fazla detaya inme dogum gunu bıttıkten sonra zaten yıne yapman gerekecek o zaman daha ayrıntılı yaparsın .

Selviiii açık gözüküyorsun naber?

cnm sımdı farkettım iiyim ya sen nasılsın bır ara bakıp hemen cıkmıstım cnm

Back