• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

kızlar bende goztepede oturuyorum.umranıye ve uskudar yakın bana bende gelırım bulusursanız.3 yıllık evlıyım ve hala bebısım yok.sızınle konusmak benı rahatlıcak emınım.

kızlar bende goztepede oturuyorum.umranıye ve uskudar yakın bana bende gelırım bulusursanız.3 yıllık evlıyım ve hala bebısım yok.sızınle konusmak benı rahatlıcak emınım.

hg cnm aramıza

kızlar napıyonuz sizdemi uyumadınız aberk thanderc çevriçiçisiniz:)

Canım sorma uyuyamadım beyaz show izleyeceğim diye oturuyorum

bende beyaz showu izliyodum ama eşim saolsun deiştirdı kendı film izliyo benı tvdende ettı:) bende pcye bakım dedım kımler var diye:)

Ben varım yetmez mi?Bizimki de bana kızdı gitti yattı.Neymiş her gece pc başındaymışım.

yeter cnm ya.... :) pc olmasaymıs can sıkıntısından ne yaparmısısz ah bu erkekler ne zaman anlıcaklar bizleri:)

Ya sanki 7/24 başındayım.Kızdan vakit bulursam,işim olmazsa kafa dağıtıyorum.Birde bazı konularda çok sinir oluyorum okurken,cevap yazayım da deşarz olayım diyorum.

kk sayesınde vakıt gecırıyoruz cnm ben öleyım berke ve kk dan başka hiçbir vakıt gecırcek birşeyım yoktur

Ya benim arkadaşlarım var etrafımda şükür.Ama bu ara malum kış,kız ile evdeyiz.Birde kafayı acayip sardım ben bu kk ya.Eve asla pc alma diyordum eşime aramıza girer diye eşim biraz zaman geçirmeyi severde pc başında.Ben ondan beter çıktım yaaa

Sen sanırım başka bir yerden gelin geldin benim gibi.

bende orda burada gezdim kk da azcık alakasız şeyleri okudum. günlüke yazdım ilk defa:) uykumda çok geldi kızımda sabah erken kalkar zaten bu gece zor uyuttum kıvrandırdı beni. gidipte yatayım bari hadi ii geceler bakalım. sizi seviyorum iiki varsınız komşularrrolumunekankayizsmileŞeniz

evet kıs bu sene herkesı eve tıktı. bızım evde sureklı vardı ama ben hıc ilgilenmıyordum sımdı pc yı elıme alınca eşim diyokı yınemı kk ::)

evet cnm bende gelin geldim 2003 te geldim

Thanderc iyi geceler,senin mesai erken başlar.

Aslında bayağı olmuş,arkadaş edinmedin mi?Bizim burda herkes birbirinin akrabası.Eşimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz maalesef.Bende çok zorluklar çektim

cnm cevremde hıc akrabam yoktur komsularda hep yaşlı bır ev sahıbımızın gelını var onla arada görusuyoruz... herkes yaslı kafa dengı kımse yoktur cevremde o yuzden yalnızım ya

Back