- 10 Eylül 2016
- 1.555
- 2.661
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
Transfer ettirmeme yönünde mi karar verdiniz yani en son? Hayırlısı olsun.Tatlım mozaik trizomi 3
O ara bir süre girememiştim bildirimi gözden kaçırmışım yeni gördüm kusura bakmayın.Transfer ettirmeme yönünde mi karar verdiniz yani en son? Hayırlısı olsun.
Çooooook teşekkür ederim .. allah razı olsun .. en yakınımdan fazla yardımcı oldunuz .. her an dualarımdasın artık .. çok çok çok teşekkür ederimZynp22 burdan mozaik embriyo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz anlattığınız embriyo bu tanıma uyuyordu
Canım hepimiz kader yoldaşıyız bizi bizden başka insanlar anlamıyor zaten farklı bedenler de çok benzer şeyler yaşamışız Allah yardımcımız olsun bu tür vakalar az olduğundan dr larda bizde deniyor benim embriyo tranklasyon un mozaiği olduğu için transfer edilmedi bilgi bekleniyor seninkinin mozaiklik oranı ne kadar acaba ? Cnm onları da öğrenÇooooook teşekkür ederim .. allah razı olsun .. en yakınımdan fazla yardımcı oldunuz .. her an dualarımdasın artık .. çok çok çok teşekkür ederim
Oran söylemedi bize ama arayıp öğreneyim .. neler yaşadığımı hiç kimse anlamıyor , üstelik akla mantığa aykırı yorumları beni daha çok üzüyor .. bana sadece monozomi 8 li bir şey dedi doktor ve bence yerleştirelim dedi.. genetik uzmanınızdan mı öğreniliyor ?? Transfer için karar veremedim dün öğrendim , ağlamaktan doğru düzgün düşünemedim ama ona bir şans vermeye daha yatkınım sanırım ..Canım hepimiz kader yoldaşıyız bizi bizden başka insanlar anlamıyor zaten farklı bedenler de çok benzer şeyler yaşamışız Allah yardımcımız olsun bu tür vakalar az olduğundan dr larda bizde deniyor benim embriyo tranklasyon un mozaiği olduğu için transfer edilmedi bilgi bekleniyor seninkinin mozaiklik oranı ne kadar acaba ? Cnm onları da öğren
Transfer olacakmısın tekrar deneyecekmisin?
Ağlama cnm geçecek bu günlerOran söylemedi bize ama arayıp öğreneyim .. neler yaşadığımı hiç kimse anlamıyor , üstelik akla mantığa aykırı yorumları beni daha çok üzüyor .. bana sadece monozomi 8 li bir şey dedi doktor ve bence yerleştirelim dedi.. genetik uzmanınızdan mı öğreniliyor ?? Transfer için karar veremedim dün öğrendim , ağlamaktan doğru düzgün düşünemedim ama ona bir şans vermeye daha yatkınım sanırım ..
Eşimdeki translokasyon 1 ve 2 kromozomlarda ama embriyo da 8. De çıkmış ama oranı söylemedi şunu söyledi aynı vaka varmış ve transfer etmiş aile amniyon sentez bile istememiş bebek sağlıklıymış dedi .. ama belli de olmaz defi eğer monozomili genler ağırlıklı olursa ilk haftalarda düşer ya da kalbi durur ilerlemez Dedi.. ama arayıp oranı öğreneyimSizin tranklasyon hangi kromozomlarda
Tabi karar senin cnm yerkeştirince cvs değil aminosentez yaptırman gerekiyor ben durumun varsa tekrar dene derim çünkü gençken amh ın da iyidir kaliten sağlıklı bulabilirsin belki
Bizimkini hoca ellerinde veri olmadığı için transfer etmedi
Sizin tranklasyon un mozaği değil cnm bu iyi haber elinde vaka varsa bu da sanş üzülme cnm inş sağlıklı bebeğin olur o minnacık embriyon dr un kim?Eşimdeki translokasyon 1 ve 2 kromozomlarda ama embriyo da 8. De çıkmış ama oranı söylemedi şunu söyledi aynı vaka varmış ve transfer etmiş aile amniyon sentez bile istememiş bebek sağlıklıymış dedi .. ama belli de olmaz defi eğer monozomili genler ağırlıklı olursa ilk haftalarda düşer ya da kalbi durur ilerlemez Dedi.. ama arayıp oranı öğreneyim
Sertaç şen .. ama bizim için önemli olan genetik uzmanı Prof de volkan baltacı o da ..Sizin tranklasyon un mozaği değil cnm bu iyi haber elinde vaka varsa bu da sanş üzülme cnm inş sağlıklı bebeğin olur o minnacık embriyon dr un kim?
Volkan hoca çok bilgili cnm bende görüşmüştüm ona sor tatlım ilk merkezde onla çalışmak istedim ama yapmadılarSertaç şen .. ama bizim için önemli olan genetik uzmanı Prof de volkan baltacı o da ..
O transfer taraftarı en basından beri böyle diyor .. sadece benim eşim çok yordu sorularla onu ( meslektaşlar aslında ) kendimiz de araştırıyoruz üstelik , 1 gün oldu öğreneli ağlamaktan kimseyle doğru düzgün konuşamadım ama Sertaç bey ve perinotolog ile konuştum volkan hocayla eşim konuştu eşimde transfer taraftarı .. bir ben kalıyorum çok korkuyorum çooook .. volkan hoca Telefonunu açar arayın isterseniz biz ilk aradığımızda tanımıyorduk ama çok iyi yardımcı olacağından Emin’im .. senin doktorun kim ??Volkan hoca çok bilgili cnm bende görüşmüştüm ona sor tatlım ilk merkezde onla çalışmak istedim ama yapmadılar
Ona sor tatlım çok aydınlatır seni
Aslında ben başka merkezde yaptım ama bnm embriyo yu ona sormak isterdim
Onda yaptırmadım ya cnm şimdi utanırım ilk merkez de çok istedimO transfer taraftarı en basından beri böyle diyor .. sadece benim eşim çok yordu sorularla onu ( meslektaşlar aslında ) kendimiz de araştırıyoruz üstelik , 1 gün oldu öğreneli ağlamaktan kimseyle doğru düzgün konuşamadım ama Sertaç bey ve perinotolog ile konuştum volkan hocayla eşim konuştu eşimde transfer taraftarı .. bir ben kalıyorum çok korkuyorum çooook .. volkan hoca Telefonunu açar arayın isterseniz biz ilk aradığımızda tanımıyorduk ama çok iyi yardımcı olacağından Emin’im .. senin doktorun kim ??
Anladım .. zaten karar vermezlerse birbirlerine danışıyorlar diye biliyorum .. veri bekliyor derken Ne demek istedin ? Bir de size raporu göstersiler mi ?Onda yaptırmadım ya cnm şimdi utanırımilk merkez de çok istedim
benim dr um Prof dr Semra kahraman o da veri bekliyor cnm tranklasyon mozaiği olduğundan
Raporu aldım ben genetikten hoca yurt dışındaki konferanslar da böyle bir vaka ile karşılaşırsa transfer edecekAnladım .. zaten karar vermezlerse birbirlerine danışıyorlar diye biliyorum .. veri bekliyor derken Ne demek istedin ? Bir de size raporu göstersiler mi ?
Teşekkür edeeim