Erkek İnfertilitesi morfoloji ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz de ayni durumdayiz hiz ve morfoloji bizim de sifir. Benim de iki tüp bebebegim tuttu ama dusukle sonuçlandı. Geçen hafta ankaraya Kaan aydos a gittik. Tedaviye başlayacağız inşallah fayda eder
Bizim de durum aynı morfoloji 0-1 arası, hızlı ileri hareket de hep 0 ,üst üste 2 negatif aşılama sonrası psikolojim çok bozuldu,Kaan Aydos tan memnun kaldınız mı? Ben de tüp mü denesek yoksa önce Kaan Aydos'a danışıp mı devam etsek karar veremiyorum...

Bizim de durum aynı morfoloji 0-1 arası, hızlı ileri hareket de hep 0 ,üst üste 2 negatif aşılama sonrası psikolojim çok bozuldu,Kaan Aydos tan memnun kaldınız mı? Ben de tüp mü denesek yoksa önce Kaan Aydos'a danışıp mı devam etsek karar veremiyorum...[/QUOTE
Kaan aydos a tedavi olduk ama henüz ilaçlara baslamadik.sperm dna hasar testinin sonucunun çıkmasını bekliyoruz. Memnun olan da var olmayan da var Kaan hocadan. Kaybedecek bir şeyimiz yok bizim tüm değerler neredeyse sıfır zaten. Bence eain tedavi gorsun öyle başlayın. Bosa benim iki senem.simdi tekrar başa döndük. Aynı soruna sahip olup gebeliği devam edenler de var tabi.hakkimizda hayirlsii olsun

Kızlar biz bir sürü şey denedik . Proxeed plus. E vitamini omega 3 karışımlar morfoloji hala %1

Canim esim 5 ay kullandı proxeed plus degismedi . Morfolojinin değişeceğini de sanmıyorum artık . O kadar çok şey denedik ki
Bizde de problem morfoloji.Dr. kaan Aydos emodex öneriyor. Ve pycnogenol isimli bir antioksidan varmış. Bunlar c vitamini takviyesiyle beraber içilip yükselenler olmuş. Bu ilaclar bende eşime alicam

Bizde de problem morfoloji.Dr. kaan Aydos emodex öneriyor. Ve pycnogenol isimli bir antioksidan varmış. Bunlar c vitamini takviyesiyle beraber içilip yükselenler olmuş. Bu ilaclar bende eşime alicam
C vitamini yle aldı ama biz artık bıraktık takviyeleri . Adamcagiz herseyi yedi içti valla :)) olmadı inşallah siz de ise yarar

ben artık okadar çok şey yapıyorum ki sabahları zeytinyağında beklemiş incir bir adet.sonra sabah akşam, aktarda yaptırdığımız bi macun ve çakşır kökü suyu sonra öğlen bir bardak havuç suyu.sağolsun hiç birinede hayır demiyo..inşallah güzel sonuçlar alırız..sperm sayısı ve ileri hareketli çoksa morfolojiyi okadar önemsemiyo bazı doktorlar....

Merhaba arkadaşlar öncelikle kesinlikle moralinizi bozmamanızı tavsiye ederim ben bu konuda tecrübeli biri olarak. Benim eşiminde morfoloji sıfırdı ve doktor eşime certix diye bir ilaç verdi onu kullandık ayrıca evicap aldık onuda kullandık. Bir de ibrahim saraçoğlunun keçiboynzu kürünü kesinlikle tavsiye ederim yapın. Biz bir ay sonra testi tekrar ettik ve morfoloji 2 ye yükselmişti. Ben 3 ay içinde hamile kaldım. Onun dısında fındık tükettik. Şuan 12 haftalık hamileyim çok şükür her şey normal gidiyor. Size tavsiyem moralinizibozmayın morfoloji düzelmicek bişey degil.

Bende bugün aşılama oldum doktor aşılama için sperm değerlendirme yeterli dedi eve geldim test sonuçlarına baktığımda morfoloji%0 geçen yiln%3 du off ya doktor da bisey demedi kafayı yicem

canım morfoloji sorununuz varsa bizim yolu deneyin derim
arkadaşlar merhaba mesajlar biraz eski ama belki okursunuz
morfolojiler ne durumda sibelmodanın bahsettği yerden bitkisel kür alan varmı ?
ben adama ulaştım fakat henüz almadım. morfolojiyi yükseltme konusunda garanti veriyo.
sizler neler yaptınız

İnsallah canim. Biz yinede karışım hazırladık onu yiyor birde proxeed plus kullanıyor . Bu kistin tekrarlama olasılığı olduğundan biraz stresliyim
merhaba proxeed eşinde işe yaradı mı acaba? promotil kullanıyor benim eşimde. bilgi verirsen çok sevinirim

X