Erkek İnfertilitesi morfoloji ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar,
Size mucizevi olarak görülen bir şey yazacağım. Bir tanıdığım 3 yıl önce erken menapoza girdi. 14 yaşında bir kızı var, bayanın hormon hastalığı ve adlarını bilmediğim bir çok hastalığı var her ay ağır iğneler vuruluyor. 5 ay önce şikayetleri arttı doktora gitti ilaç aldı iğne vuruldu şikayetleri geçmedi. başka ilaçlar kullandı şikayetleri geçmedi ısrarlar üzerinde kadın doğuma gitti ve herkes şok 4.5 aylık bir erkek bebeğe hamileydi. Bu sefer riskli gruba alındı kullanılan ilaçlar bebekte etki yaptı mı diye 2li 3lü testler yapıldı sonuc iç açıcı değildi. Ceninden sıvı alındı avrupaya gitti ve sonuc geldi. bebek sağlıklıymıs. Rabbim ne kadar büyüksün. Rabbim ol derse olur. Lütfen umudunuzu yitirmeyin. Sevgilerle

Kızlar bizde morfoloji düzeltme savaşı verenlerdenz. Bi sene önce bu durumu ilk öğrendiğimzde morfolojimz % 1di hızlı ileri hareket % 1 sayımız 9 milyon. Moralimz çok bozulmştu herkes asla düzelme olmaz morfoloji hele hiç düzelmez diyolardı. Sakın söylenenleri takmayın çeşitli takviyeler kullandk çok şükür morfoloji son yaptığımz testte %7 çıktı şükürler olsun çok mutluyum. İnşallah hamile de kalırım dua bekliyorum sizlerden.

inşaallah Rabbim isteyen herkese nasip eder. Biz devam ediyoruz ilaçlara ve bazı kürlere hamile kalırsam yazacağım.

Merhaba kizlar esimde morfoloji sorunu var. Ilk testte %0 cikti sonra %4 cikti bu kadar artmasi mumkun degil dimi? Diger degerlerimiz orta duzeyde.Bursada yasiyoruz kime gitsek tup bebek dediler. Kafam karisik ne yapmaliyiz? Tekrar spermiogram yapilacak o kesin. Ama normal yolla hic sansimiz yokmu bu arada ocakta kurtajla sonlanan bir bos gebelik gecirdim? Ama sonrasinda hala gebe kalamadim?

2 senedir bizim morfoloji yüzde 3-4-5 arasında çıkıyodu...2 aydır bi kür kullanıyorum morfolojim yüzde 18 e çıktı şaka gibi....

1 ay Nurbal dan bioinfert karışımını kullandm tamamen doğal maddeler var. bitirdikten sonra İzmir Sağlık Natural dan kür yaptırdım 25. günündeyim...3 gün önce ankara düzende test yaptırdım sayı harketlilik falan normale dönmüş morfoloji de yüzde 18 olmuş..... tabi bunu yanında extra olarak her akşam keçiboynuzu kürü de kullandım..

size tavsiyem vitaminlere boş boşuna paranızı dökmeyin...bu karışımları kullanın...

Cok sey denedik olmadi. En son ibrahim saracogluyla gorustuk 1. Tertip denilen kuru uygulayacagiz simdi cobancokerten ardindan kirkkilit ve incir yagi 4 lu bal bende testere disli aslan pencesi kullaniyorum. Benimkisi hemen ise yaradi adetim duzene girdi ama esimin problemi genetik ailesindede ayni durumu yasayanlar var. Moral bozmak istemem ama morfoloji bozuk olup hamile kalan pek yok. Zaten saracogluda kesinlikle tup bebek tavsiye etmiyor. Dusukle sonuclanma riski yuksek gebelik olussa bile. Ben artik kabullendim. Allah verecekse mucize olur gene olur olmayacaksada tum doktorlar birlesse bisi olmaz. Yani kur vitamin tabikide takviye denenmeli ama takdir Allah tan. Olmuyorsa vardir bi sebebi biz bilemeyiz. Morfolojide sigara,genetik ve oturarak calisma ozellikle bilgisayardan radyasyon en buyuk sebepler

Cok sey denedik olmadi. En son ibrahim saracogluyla gorustuk 1. Tertip denilen kuru uygulayacagiz simdi cobancokerten ardindan kirkkilit ve incir yagi 4 lu bal bende testere disli aslan pencesi kullaniyorum. Benimkisi hemen ise yaradi adetim duzene girdi ama esimin problemi genetik ailesindede ayni durumu yasayanlar var. Moral bozmak istemem ama morfoloji bozuk olup hamile kalan pek yok. Zaten saracogluda kesinlikle tup bebek tavsiye etmiyor. Dusukle sonuclanma riski yuksek gebelik olussa bile. Ben artik kabullendim. Allah verecekse mucize olur gene olur olmayacaksada tum doktorlar birlesse bisi olmaz. Yani kur vitamin tabikide takviye denenmeli ama takdir Allah tan. Olmuyorsa vardir bi sebebi biz bilemeyiz. Morfolojide sigara,genetik ve oturarak calisma ozellikle bilgisayardan radyasyon en buyuk sebepler
Cevap için teşekkürler. Hayırlısi olsun

arkadaşlar eşimde 1. derece varikosel çıktı iki farklı yerde spermiyogram yaptırdık bakabilir misiniz arkadaşlar.çocuk sahibi olmak istiyoruz olmuyor ama 1 yıldır..özellikle morfoloji düşük mü??? devlet hastanesinde yapılanın fotosunu koyuyorum.
özel laboratuarda yapılan sonuçlar şöyle..
normal morfoloji: %6
baş anamolisi :%94
boyun anamolisi: % 2
kuyruk anamolisi :%19
sitoplazmik çıkıntı :%5

Eklentiler

• 20160422_100517.jpg
    20160422_100517.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 105
Geçmiş olsun canım.
Öncelikle hiçbir zaman kendinizi eksik hissetmeyin. Strese girmeyin, eşine de bu konuda çok net yardımcı ol.

Biz 10 ay önce kardeşimin eşi için sperm azlığı ve morfoloji düşüklüğü konusunda kür yaptık. Keçiboynuzu meyvesi, mersin keçiboynuzu özü ve havuç suyu ile. Mersin'den bir arkadaşım önerdi.
Sabah, öğle ve akşam bir bardak havuç suyu (tadını beğenmezse Portakal suyu ile karıştırabilirsin taze sıkım olmasına gerek yok portakalın)
Gün boyu, ara öğünlerde yiyebildiği kadar Kırılmış Keçiboynuzu Meyvesi ve,
ne zaman içtiğini hatırlamıyorum ama gün içinde en az 3 çorba kaşığı Keçiboynuzu Özü içti, şekersiz.

Bu arada normal yediklerine de dikkat etmeye başladı, sebze ağırlıklı beslenmek, yeşillik yemek çok faydalı. Senin için de bu arada...
Velhasıl 2 ay önce embriyo başarılı oldu ve hamile şu anda.

Ama her şeyden önce moral şart, bebek olur olmaz..Aslolan sizin beraberliğiniz ve aşkınız..

Merhaba kizlar esimde morfoloji sorunu var. Ilk testte %0 cikti sonra %4 cikti bu kadar artmasi mumkun degil dimi? Diger degerlerimiz orta duzeyde.Bursada yasiyoruz kime gitsek tup bebek dediler. Kafam karisik ne yapmaliyiz? Tekrar spermiogram yapilacak o kesin. Ama normal yolla hic sansimiz yokmu bu arada ocakta kurtajla sonlanan bir bos gebelik gecirdim? Ama sonrasinda hala gebe kalamadim?
şekerim merhaba benim eşimdede morfoloji bozuktu çok üzüldük kahrolduk bir arkadaşımız gittigidiyordan giritlicem diye bir adamla tanışmamıza vesile oldu 4 olan morfolojimiz 12 ye çıktı sadece 4 ay sürdü istersen sende dene

şekerim merhaba benim eşimdede morfoloji bozuktu çok üzüldük kahrolduk bir arkadaşımız gittigidiyordan giritlicem diye bir adamla tanışmamıza vesile oldu 4 olan morfolojimiz 12 ye çıktı sadece 4 ay sürdü istersen sende dene
eşimde 3-4 ayda %6 dan % 12 lere kadar çıkmıştı morfoloji
dr. lar arı sütü tavsiye ettiler denedik sonuç hüsrandı önce güvenemedik fakat denize düşen yılana sarılır misali düşündük taşındık adamada ulaşamıyoruz mesaj yazdık cevap verdi durumu anlattık kruger morfoloji raporumuzu istedi whatsap tan gönderdik bize 350 liraya bir karışım hazırladı 90 ile 180 gün de düzelceğini anlattı innamadık tabi ama dediğim gibi doktorda arı sütü felan deyince aldık 2 tane 45 gün 1 tane ara kür dedi uyguladık morfoloji 8 oldu 1 kür daha dedi bu saatten sonra dönmek olmaz denedik spermiogramda iananılmaz birşey oldu morfoloji 12 çıktı (4 tü) gelde inanma şimdi.gebe kalırsın dedi ancak 1 kür daha yapalım garanti olsun 14 ün üzeri lazımmış 12 yi beğenmedi şimdi son küre başladık 15 gün sonra sonuç alacağız sizede mutlu haberi veririm inşallah ben inandım inşallah özlemimiz sona erecek

Kızlar merhaba bende benzer konudan muzdaribim kac kere test yaptırdık esime bu sorun yok bu ay morfoloji yüzde 4 neofortil diye bi ilaç verdi sizce ise yarar mi müjdeyi alirmiuiz bu ay kullanan varsa yorum yapabilir mi

dr. lar arı sütü tavsiye ettiler denedik sonuç hüsrandı önce güvenemedik fakat denize düşen yılana sarılır misali düşündük taşındık adamada ulaşamıyoruz mesaj yazdık cevap verdi durumu anlattık kruger morfoloji raporumuzu istedi whatsap tan gönderdik bize 350 liraya bir karışım hazırladı 90 ile 180 gün de düzelceğini anlattı innamadık tabi ama dediğim gibi doktorda arı sütü felan deyince aldık 2 tane 45 gün 1 tane ara kür dedi uyguladık morfoloji 8 oldu 1 kür daha dedi bu saatten sonra dönmek olmaz denedik spermiogramda iananılmaz birşey oldu morfoloji 12 çıktı (4 tü) gelde inanma şimdi.gebe kalırsın dedi ancak 1 kür daha yapalım garanti olsun 14 ün üzeri lazımmış 12 yi beğenmedi şimdi son küre başladık 15 gün sonra sonuç alacağız sizede mutlu haberi veririm inşallah ben inandım inşallah özlemimiz sona erecek
Şimdi sonuç kac? Diğer degerler nasıl

dr. lar arı sütü tavsiye ettiler denedik sonuç hüsrandı önce güvenemedik fakat denize düşen yılana sarılır misali düşündük taşındık adamada ulaşamıyoruz mesaj yazdık cevap verdi durumu anlattık kruger morfoloji raporumuzu istedi whatsap tan gönderdik bize 350 liraya bir karışım hazırladı 90 ile 180 gün de düzelceğini anlattı innamadık tabi ama dediğim gibi doktorda arı sütü felan deyince aldık 2 tane 45 gün 1 tane ara kür dedi uyguladık morfoloji 8 oldu 1 kür daha dedi bu saatten sonra dönmek olmaz denedik spermiogramda iananılmaz birşey oldu morfoloji 12 çıktı (4 tü) gelde inanma şimdi.gebe kalırsın dedi ancak 1 kür daha yapalım garanti olsun 14 ün üzeri lazımmış 12 yi beğenmedi şimdi son küre başladık 15 gün sonra sonuç alacağız sizede mutlu haberi veririm inşallah ben inandım inşallah özlemimiz sona erecek[/QUOTE

nasıl ulaşabiliriz bu adama acaba????

Bizimde morfoloji 0. ayrica hiz da 0. 2 negatif tup bebek. Kafayi siyircam arastirirken
Biz de ayni durumdayiz hiz ve morfoloji bizim de sifir. Benim de iki tüp bebebegim tuttu ama dusukle sonuçlandı. Geçen hafta ankaraya Kaan aydos a gittik. Tedaviye başlayacağız inşallah fayda eder

X