- 22 Haziran 2020
- 176
- 120
- 53
- 36
Ya ne kadar güzel. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Şu an kaçıncı haftadasınız3. Kutu kullanırken yaptırdığımız test sonucunu öğrendikten sonraki iki hafta içinde hamile olduğumu öğrendik.
12. Haftadayim şu anYa ne kadar güzel. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Şu an kaçıncı haftadasınız
TeşekkürlerYa ne kadar güzel. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Şu an kaçıncı haftadasınız
Sag salim kucaginiza alin inşallah12. Haftadayim şu an
Canım bizde bundan 3 ay önce öğrendik bu süreci doktor ilaç yaZdı kullandık işe yaramadı doktor aceleniz yoksa bi 3 ay önce daha devam edin ilaca dedi bakalım yükselmezse artık sonrasında diğer süreçleri düşünmeye başlıcaz rabbim hepimize tüm hayallerimize dualarımızı oldu çok şükür sevinci versingeçti canım. 3 sene olcak temmuzda.
bende de hormon sorunları var. aslında bazıları pko diyor bazılar değil diyor.
ama biz ilk kez subatta ciddi şekilde gittik doktora.
spermiyograf ve rahim filmi yeni yaptırdık yani.ben 29 eşim de 32 yaşında. doktorlar tüp bebeğe meyilli ama ben sorum varsa önce düzelmesi taraftarıyım. sizin nasıl dırumlar ?
Ay bize de dua edin lütfen rabbim bize de nasip etsin hamilelerin duaları kabul olur derler12. Haftadayim şu an
Hergün muzun üstüne bal tahin keçi boynuzu özü ve tarçın döküyorum bide ceviz atıyorum çok sinir oluyor ama mecbur yemesi lazım bide dediğin gibi olabildiğince nar ve portakal yada mandalina tükettiriyprım spermler en ufak şeyden etkileniyormuş doktor öyle söyledi en hızlı etkilenen sperm dedi özellikle hormonlu gidadan dediHep nazlı bu erkekler
+1önüne sperm kalitesi için koyduğum her gıdaya çıldırıyor. Normal yiyecekler işte ama gıcık oluyor
Doğal yolla hamile kalmama engel mi sizce?
Eki Görüntüle 2788519
inşallah. Tüp bebek yapacağız yaşımız ileriBana sorarsanız normal yolla okadar da zor değil..Yani bizim toplam 6 milyon sizin 44 milyon bize bile ürolog normal yolla olmaz denemez dedi. Sadece morfoloji düşük ama düşün şimdi, ml sinde 22 milyonda % 1 normal sperm var yani 1 ml de 220 bin tane normal sağlıklı sperm var.Bunlardan 1 tanesi yumurtayı dölleyecek okadar imkansız bakıp umutsuz olmayın lütfen. Ama bir ürologa gidin, takviyelerden çok fayda gören insanlar var az da değil, umarım biz de onlarda oluruz tabi :)
İçinizi karartmayın, öyle çok kötü değil durumunuz, biraz takviye ve stres yapmamakla inşallah gebe kalırsınız en kısa zamanda dileğim bu
Herşey gönlünüzce olsun bizim de ileri olduğu için biz de tüp bebek üzerinden ilerliyoruz. Ama bu değerlerinizle tüp bebekte şansınız hiç düşük değil tabi hiç belli olmuyor bu işler..inşallah. Tüp bebek yapacağız yaşımız ileri
Canım morfoloji si düzelen bir sürü yorum var bizim doktorda düzelir dedi endişe etme çobançökerten ve e vitamini kesin kullandırMerhaba morfolojinib 3 olması sizin için iyi olmuş sayılar düşük olsa bile maalesef bizlerde morfoloji 1 ve hız düşük morfoloji düzelmez diyorlar elimiz ayağımız gibi bize özel diyorlar çok zor bi süreç sağglıkla alın kucagınıza biz istiyenlere de duanızı eksik etmeyin olur mu
Merhaba bizim sayıBana sorarsanız normal yolla okadar da zor değil..Yani bizim toplam 6 milyon sizin 44 milyon bize bile ürolog normal yolla olmaz denemez dedi. Sadece morfoloji düşük ama düşün şimdi, ml sinde 22 milyonda % 1 normal sperm var yani 1 ml de 220 bin tane normal sağlıklı sperm var.Bunlardan 1 tanesi yumurtayı dölleyecek okadar imkansız bakıp umutsuz olmayın lütfen. Ama bir ürologa gidin, takviyelerden çok fayda gören insanlar var az da değil, umarım biz de onlarda oluruz tabi :)
İçinizi karartmayın, öyle çok kötü değil durumunuz, biraz takviye ve stres yapmamakla inşallah gebe kalırsınız en kısa zamanda dileğim bu
Merhaba bu sonuçlarda peki normal sperm mlde kaç ben hiç anlayamadım da bizimde morfoloji çok düşük malesefBana sorarsanız normal yolla okadar da zor değil..Yani bizim toplam 6 milyon sizin 44 milyon bize bile ürolog normal yolla olmaz denemez dedi. Sadece morfoloji düşük ama düşün şimdi, ml sinde 22 milyonda % 1 normal sperm var yani 1 ml de 220 bin tane normal sağlıklı sperm var.Bunlardan 1 tanesi yumurtayı dölleyecek okadar imkansız bakıp umutsuz olmayın lütfen. Ama bir ürologa gidin, takviyelerden çok fayda gören insanlar var az da değil, umarım biz de onlarda oluruz tabi :)
ml de 24Merhaba bizim sayı
Merhaba bu sonuçlarda peki normal sperm mlde kaç ben hiç anlayamadım da bizimde morfoloji çok düşük malesef
canım selam, senle diğer topikte de görüşüyoruzToplam sayıdan ziyade konsantrasyon önemliymiş sanırım. Morfoloji ve hareket sorunu bizde de var. Impryl ile düzelmedi pek malesef
Aranızda Proxeed plus kullanan var mı acaba?
Evet canımmcanım selam, senle diğer topikte de görüşüyoruzproxeed plus hız için etkili. ben burda erkek infertelitesi topiklerini baya baya okuyorum edindiğim izlenim o.
Merhaba şimdi sizin sayı ml de 24 ama morfolojiniz %1, ben buradan basit bir sağlıklı (morfolojik sorunu olmayan) sperm sayısı çıkarımı yapmaya çalışmıştım. Sizde de bu durumda 1 ml sperm örneğinde 240000 kadar sağlıklı sperm var görünüyor. Eşinizden bu geldiğinde birinin sağlıklı dölleme oranı okadar da düşük değil yani imkansız bakmayın demiştim arkadaşa size de öyle diyorum ama işte hareket sorunu var sizde yani bu 1 ml deki 240000 sağlıklı spermin sadece 84000 tanesi hareketli onlar da yavaş maalesef. Bu durumda sorun şu ki, doğal yolla bunların yumurtaya zamanında ulaşıp zarı delip dölleyebilme olasılıkları ciddi oranda düşüyor.Merhaba bizim sayı
Merhaba bu sonuçlarda peki normal sperm mlde kaç ben hiç anlayamadım da bizimde morfoloji çok düşük malesef
canım benim gittiğim doktor da tüp bebek doktoru hatta bugün kontrolüm var gidicem. ama onun metodu söyle ki tüp bebek tedavisinden önce yine de 3 ay kadın erkek multivitamin veriyor diye biliyorum. ama bence alın çünkü 3 ay mantığı sperm zaten 3 ayda yenileniyor. ilaçların etkisinin olup olmadığı 3 ay sonra anlaşılıyor . bizim morfololoji 2, biz northvital diye biEvet canımm
Morfolojiye etkisi yok mudur peki? İlacı 3 ay kullanmak çok pahalı olacağı için, eşimde tüp bebek deneyeceğiz muhtemelen bu ilaçlarda 3 ayda etki ediyor boşuna alacağız diye düşünüyor. Ben alma taraftarıyım ama bilemedim kafamı karıştırdı.
Biz de ml de 6 milyon ve %1 morfoloji gibi bir oranla uğraşıyoruz, ilk tüp bebek denememiz kimyasal oldu, zor bir süreç kadın için gerçekten ve şimdi 2. denemeye kadar en az 3 ay birsürü takviye kullanıyor eşim yani takviyelerin aylık maliyeti 1000 tl gibi birşeye geliyor gerçekten masraflı, etki eden de var etmeyen de..ben de düşünüyorum değecek mi diye ama keşke baştan kullansaymışız da diyorum, çünkü olumsuz tüp bebek süreci emin olun çok daha zor..o yüzden şans vermeye değer bana sorarsanız..Evet canımm
Morfolojiye etkisi yok mudur peki? İlacı 3 ay kullanmak çok pahalı olacağı için, eşimde tüp bebek deneyeceğiz muhtemelen bu ilaçlarda 3 ayda etki ediyor boşuna alacağız diye düşünüyor. Ben alma taraftarıyım ama bilemedim kafamı karıştırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?