Sonuçlar kaçta çikacak canim sizinCanim bizim fsh nekadar yükselmesi gerekiyor acaba bilgin var mi
bende oradaki bebek muhabbetlerinde aglamistim.Istanbullu Gelinde Sureyya cocugunu kaybettiğinde ben de cok ağlamıştım. Fazla takilmiyorum artik izlediklerime .Muge Anli izleyip halime şükrediyorum nefes aldigim icin:)
7 milyon :)Ka
kaç çıktı cnm bize torpil geçti demekki
Cnm düzen laboratuvarda yaptırdığın test 7 milyon mu çıktı yoksa başka bi hastanede yaptırdığın test mi 7 milyon çıktı? İkisi arasındaki fark kaçtı ? Sayı ileri hızlı hareketli morfoloji vs farklar ne kadardı ?bende oradaki bebek muhabbetlerinde aglamistim.
7 milyon :)
Amin camın ne guzel bir duaGünaydın kızlar
Herkesin cuması mübarek olsun...
Kalbinizdeki hayırlı dualar kabul olsun...
Göbüşleriniz hayırlı , salih evlatlarla dolsun...
Minik ağızları ve elleri olan tatlı mı tatlı evlatlarınız olsun...
Allah bizlere de evlat sevgisine sahip olma duygusunu yaşatsin inş......
Cok guzel yükselmiş bazilarda hic yukselmiyor die duydum.aslinda bende tam bilmiyorum kac olmasi lazim degleri.bizim ki yarin belli olacakmış canim çünkü devlette yaptirdi eşimKizlar bizim 2 haftada 4 ten 7.34 e cikmis fsh klomenle testosteron da normalden baya yukselmis. Kaan hoca napiyo boyle durumlarda klomeni keser mi ki
Biz de devlette yaptirdik ama cikti hemen 18 araliga cevapCok guzel yükselmiş bazilarda hic yukselmiyor die duydum.aslinda bende tam bilmiyorum kac olmasi lazim degleri.bizim ki yarin belli olacakmış canim çünkü devlette yaptirdi eşim
7 8 dedi hoca ama bizim oldu simdi devam ederse ucacak anlamadimAslinda bu redavisi biten arkadaslat var onlar bilir ama sanki birisi 9olmasi lazim yazmisti fsh yanlista hatirliyor olabilirim
Biz 6 ay kullandık klomen ve menagon igne hiç yükselmedi aksine testesteron düştü 500 sayı7 8 dedi hoca ama bizim oldu simdi devam ederse ucacak anlamadim
duzendeki 7 milyondu canim digerlerindekilerde 2-6arasinda degisiyor yani ucurum bir artis yokCnm düzen laboratuvarda yaptırdığın test 7 milyon mu çıktı yoksa başka bi hastanede yaptırdığın test mi 7 milyon çıktı? İkisi arasındaki fark kaçtı ? Sayı ileri hızlı hareketli morfoloji vs farklar ne kadardı ?
Bizim hepsi yukselmis masallahBiz 6 ay kullandık klomen ve menagon igne hiç yükselmedi aksine testesteron düştü 500 sayı
Bizim 2,9dan 5,5e cıkmıstı 1 aylık kullanım sonrasıı. İğneye gecirdi. Testesteron da 450den 900e cıkmıs üst sınır 800dü.Cok guzel yükselmiş bazilarda hic yukselmiyor die duydum.aslinda bende tam bilmiyorum kac olmasi lazim degleri.bizim ki yarin belli olacakmış canim çünkü devlette yaptirdi eşim
Bizim 2haftada 4ten 7.34 e cikti. Testosteron 1290. Sizin 1ayda az artmis ondan gecirdi sanirimBizim 2,9dan 5,5e cıkmıstı 1 aylık kullanım sonrasıı. İğneye gecirdi. Testesteron da 450den 900e cıkmıs üst sınır 800dü.
Aslinda yukselmesi iyi değilmi bu tedaviye cevap verdigi anlamina geliyor7 8 dedi hoca ama bizim oldu simdi devam ederse ucacak anlamadim
Iyi de 14 15 falan cok iyi degil diye biliyorumAslinda yukselmesi iyi değilmi bu tedaviye cevap verdigi anlamina geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?