Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Emodex iyiymiş baya aslında bizde iki ay kullandık tedaviden önce sonra hoca vermedi bizde kestik sonra

İ

ilk tahliliniz gayet güzel çıkmış cnm bende anlamadım yani nasıl bu kadar düşüş olur düzen lab güvenmek istiyorum
Aynen canm böyle güzel cikinca çok mutlu olmuştuk ama düştü sonra niye öyle oldu bizde anlamadık Kaan hoca normal dedi tedaviye devam dedi

Tribulus terrestis de coban cokerten oluyor morfoloji duzeltiyor

Ozaman kullanmayalim.insana nedense yaptiklari yeterli gelmiyor acaba daha ne yapsam die düşünüyorum

Kızlar Suriyeli öğrenciler için kurs verilecek bizim grup bu akşam başlıyor 2 hafta sürecek sizde alıyor musunuz yada aldınız mı ???

trentali biz hastanede kangren baslangici olan hastalarda kullanirdik. Benim anladigim kadariyla testislerde bir dolasim bozukluğu varsa ya da sperm kanalinda tikaniklik varsa onu düzeltiyor

Merhaba arkadaslar benim de esimde sperm azligi var ve giderek azaliyor kurler macunlar ilaclar hic biri fayda etmedi aksine daha da azaldi bu ay tup bebek için heyet raporuna basvuracagız. Umutsuzum cunkü kaliteli sperm yok. Sebebi bilinmiyor dna hasar testi de yapmadik. Cunku hic bir doktor bize bundan bahsetmedi. Gerci en basindan beri doktor kurbaniyiz. Dilerim hepimiz en yakin zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…