Bunu kullanırken adet gördün mü peki nasıldı adetin ? Bir de hamilelik için kullanım şekline göre kullanıyorsunuz dimi? Adetle başlayıp yumurtlama döneminden sonra bırakıyorsunuz?canım şeyda hanıma mesaj at vatsaptan geçte olsa cvp veriyo ve çok yardımcı oluyo bence bırakma devam et bendede hiç böyle bi akıntı olmazdı neden oldu anlamadım ama faydasını göreceğime inanıyorum benmde ilk kavanozum bitmek üzere 2yi alacağım. içindekiler bitkisel olduğu için zararı olmaz.
hakkatten o ayrı bi olay zatenEvet canim hayr olsun insallah forum da ruyama girdi ya daha bir sey demiyorum
Pco var ama ileri değil canmBen de yazdım ama cevap vermedi henüz.. senin ne sıkıntın vardı canım?
Bende kullanmaya başladım bu ay benimde 6 gün süren adetim bugün 4. Gün ama kesildi çok az ya var ya yok bende anlam veremedim vatsaptan yazicam bayana
Bunu kullanırken adet gördün mü peki nasıldı adetin ? Bir de hamilelik için kullanım şekline göre kullanıyorsunuz dimi? Adetle başlayıp yumurtlama döneminden sonra bırakıyorsunuz?
Bende cok duyuyorum ama kaan hocanin tedavisindeyiz ya ekstra birsey kullanmak zararli olurmu acaba.sorsakmi kaan hocaya yakinda gidecek olan var mi bir sorsaKızlar dikkat ettiniz mi hiç bir kaç gündür sürekli forumlara hamile olduğunu ve hikayesini anlatanlar olmuş.Eslerinde skinti olanlar hep l arginin ,l karnitine pharmaton çinko ,solgar ürünleri yada e vitamini kullanıp hamile kalmışlar. Bu ürünler demekki işe yarıyor.esimle konuştum akşam olsa Kaan hoca verirdi dedi ama bilemedim
Devam edeyim mi o zaman bilemedim...KIZLAR BENDE ADETİMİN İLK GÜNÜ BAŞLAMIŞTIM DOĞRU DÜZGÜN PED KULLANMAMIŞTIM ŞEYDA HANIMA SORMUŞTUM NORMAL DEMİŞTİ.
DEVAM ET CANIM BIRAKMA HEMEN DAHA YENİ BAŞLADIKDevam edeyim mi o zaman bilemedim...
Aynen giden olursa sorsa ne güzel olur.bizde aynen tedavinin 4.ayindayizBende cok duyuyorum ama kaan hocanin tedavisindeyiz ya ekstra birsey kullanmak zararli olurmu acaba.sorsakmi kaan hocaya yakinda gidecek olan var mi bir sorsa
Bize kesinlikle benim dediklerim harici bişey kullanmayın demişti yok gano kahve yok macun sormuştuk kızmıştı her ne alırsanız alın tedavinizi etkiler demişti bi yeri yapıyım derken biyeri bozmayın demişti e vitamini almak ayrıyete vitaminler kesinlikle yasak demiştiBende cok duyuyorum ama kaan hocanin tedavisindeyiz ya ekstra birsey kullanmak zararli olurmu acaba.sorsakmi kaan hocaya yakinda gidecek olan var mi bir sorsa
canim afilimde gormus ruyasinda bende yazini ilk okudugumda hamile mi dedim icimden. Test yapsana yada kan ver insallah hamilesindirkızlar ben yumurtlamaya yardımcı bi macun kullanıyorum benim yumurtlamada sıkıntı var zaten kendiliğimden adette zor olurum olamam hatta. dünden beri değişik kahverengi hafif bi akıntım var bide karnıma çok hafif arar ara ağrı giriyor acaba bu yumurtlama belirtisimidir sizce?
bende l carnitin alacaktim eczaciya gittim ama kaan hoca vermedigi icin istemeyerek gitmistim. Eczaciyla baktik emodexin icinde zaten l carnitin ve l arginine var o yuzden almayin bosuna dedi bende vazgectim. Aslinda benim hazirladigim balli karisimda da var cogu ama ben takviye amacli hem emodex hemde hazirladigim macundan veriyorum dr. Keciboynizu verme dedigi icin sadece gunde 1 kez veriyorum(keciboynuzu da var karisimin icinde)Kızlar dikkat ettiniz mi hiç bir kaç gündür sürekli forumlara hamile olduğunu ve hikayesini anlatanlar olmuş.Eslerinde skinti olanlar hep l arginin ,l karnitine pharmaton çinko ,solgar ürünleri yada e vitamini kullanıp hamile kalmışlar. Bu ürünler demekki işe yarıyor.esimle konuştum akşam olsa Kaan hoca verirdi dedi ama bilemedim
ay yapsammı gerçekten bilemedim yaacanim afilimde gormus ruyasinda bende yazini ilk okudugumda hamile mi dedim icimden. Test yapsana yada kan ver insallah hamilesindir
bende l carnitin alacaktim eczaciya gittim ama kaan hoca vermedigi icin istemeyerek gitmistim. Eczaciyla baktik emodexin icinde zaten l carnitin ve l arginine var o yuzden almayin bosuna dedi bende vazgectim. Aslinda benim hazirladigim balli karisimda da var cogu ama ben takviye amacli hem emodex hemde hazirladigim macundan veriyorum dr. Keciboynizu verme dedigi icin sadece gunde 1 kez veriyorum(keciboynuzu da var karisimin icinde)
Anladım canm biz emodex kullanmıyoruz.suan promotil ve trental kullanıyor eşim .Kaan hoca bı kaç güne cevap yazacak bakalm ne diyecek ona göre olmadı Alicam diğer vitaminlerden decanim afilimde gormus ruyasinda bende yazini ilk okudugumda hamile mi dedim icimden. Test yapsana yada kan ver insallah hamilesindir
bende l carnitin alacaktim eczaciya gittim ama kaan hoca vermedigi icin istemeyerek gitmistim. Eczaciyla baktik emodexin icinde zaten l carnitin ve l arginine var o yuzden almayin bosuna dedi bende vazgectim. Aslinda benim hazirladigim balli karisimda da var cogu ama ben takviye amacli hem emodex hemde hazirladigim macundan veriyorum dr. Keciboynizu verme dedigi icin sadece gunde 1 kez veriyorum(keciboynuzu da var karisimin icinde)
Sizdeki problem ne cnm tahlilleri düzen lab mı verdiniz hoca bizede promotil kullanın demiş tedavimiz bitti hasar yükselmemesi için tedbir amaçlı vermişAnladım canm biz emodex kullanmıyoruz.suan promotil ve trental kullanıyor eşim .Kaan hoca bı kaç güne cevap yazacak bakalm ne diyecek ona göre olmadı Alicam diğer vitaminlerden de
Evet canm düzen lab.da iki kez yaptırdık.dna hasarı %15 çıktı. Ama sayısı az ileri hareket kötü morfoloji %2 bizim problem bu canm .ilk tedaviye başlarken klomen ve trental kullandı eşim .sonra hoca klomeni kesti trental ve promotile devam edin yazmıştı iki ay önce işte bakalım bu ay ne yazacak çok merak ediyorumSizdeki problem ne cnm tahlilleri düzen lab mı verdiniz hoca bizede promotil kullanın demiş tedavimiz bitti hasar yükselmemesi için tedbir amaçlı vermiş
eger isin yoksa bi kan ver gel canim merak icinde kalma (kalmayalim :) )ay yapsammı gerçekten bilemedim yaahiç umudum yok ama
Bizimde dna gasarı düzeldi cnm sperm sayısı 82 mil çıktı haraketlilik %70 erzincanda normal hastanede verdik 30 mil çıktı hareketlilik %15 şok oldum 10 gün arayla ve hoca tedaviyi kesti olumlu sonuçlandırdı dedim acaba düzen lab yanlışlık mı var die ama sayısı az çıkan arklarda var belliki o yüzden sordum cnm trental ne için acabaEvet canm düzen lab.da iki kez yaptırdık.dna hasarı %15 çıktı. Ama sayısı az ileri hareket kötü morfoloji %2 bizim problem bu canm .ilk tedaviye başlarken klomen ve trental kullandı eşim .sonra hoca klomeni kesti trental ve promotile devam edin yazmıştı iki ay önce işte bakalım bu ay ne yazacak çok merak ediyorum
Bencede bi koşu verde geleger isin yoksa bi kan ver gel canim merak icinde kalma (kalmayalim :) )
Canım bizim şöyleydi düzende ilk testte sayı 32 milyon ileri hareket%65 ti. Sonra biz Ağrı'da oturuyorz bı hastanende yaptırdı eşim sayı 99 milyon ileri hareket%1 di. Tekrar düzen labda yaptırdık.sayi 8 milyon ileri hareket%20 morfoloji 2 di .bende anlam veremedim hatta canımız çok çok sıkıldı .yani yinede takma 10 günde sonuç bu kadar değişmez bence düzen labda skinti yok canm için rahat olsunBizimde dna gasarı düzeldi cnm sperm sayısı 82 mil çıktı haraketlilik %70 erzincanda normal hastanede verdik 30 mil çıktı hareketlilik %15 şok oldum 10 gün arayla ve hoca tedaviyi kesti olumlu sonuçlandırdı dedim acaba düzen lab yanlışlık mı var die ama sayısı az çıkan arklarda var belliki o yüzden sordum cnm trental ne için acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?