Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla kizlar sorun eşte olsa bile kadin çok yıpranıyor.Ben esimin pesinde dolanmasam dogru düzgün dikkat etmez ne vitaminlere nede yedikelerine
eşime dedim ki ilaçlar icin alarm kur, o da dedi ki sen söylersin zaten ne gerek var :)) düşün alarm kurmaya bile üsendi. Benim ki de ayni sagolsun ne versem yemeye calisiyor tabi ama sürekli dürtmek lazim

Valla kizlar sorun eşte olsa bile kadin çok yıpranıyor.Ben esimin pesinde dolanmasam dogru düzgün dikkat etmez ne vitaminlere nede yedikelerine
Orasi zaten öyle pesinde döneceksin yiyecek ben esim 10 dk erken uyansin da kahvalti yapsin diye yarim saat uyandirmaya calisiyorum
Mesela bugünü düşününce yorulmam gayet normal.Kahvalti yapmiyor diye 7 de sigara böreği kizarttim .Propolisini emodexini verdim ise yolladim .Kendim ise gittim geldim.Nohut yemegi yemiyor diye nohutlu topalak yaptim .(Yedi cok sukur) Keciboynuzu pekmezi süt icirdim .Havucunuve incirini yedirdim .Caksiri da icti kaldi emodex ve propolis .Kosmaya devam

kizlar ben geçen sene salonda oturuyordum, diyordum ki seneye bebek olur odaya geceriz sicak olur bebişe...ahh iste hayaller neyse bu sene salondaki tvyi aldim odaya getirdim yenisini almadim, iyi oldu bu oda iste bir bebek eksik. Kocacimla kukuman oturuyoruz iki kisi

nohutlu topalak ne canim, tarif verde bizde yapalim. Kocami birak ben kendim biktim nohut yemegi yemekten, Yakinda kendim üretcem sperm o derece

Insallah canim ya sen calisiyomusun peki bizde araba borcu oduyoruz aynen rabbim kolayligini veriyo cok sukurr bide onu dusunuyorum simdi her ay vitamin alcaz testler falan yapicaz onlarada para lazim kucuk odami cok seviyrum zaten bursada o odada oturuyoduk tv sigmadigi icin buyuge gectik burda 1 senedir buyuk odadayiz burasida guzell :))

Su anda bizim evde yatili misafir var ankaraya hastaneye geliyolar cocuklari icin onlarla bu diger odaya gecme meselesini konusuyoduk iste mantikli falan dediler esimde diyoo biz sadece ikimizken oturcaz diyo 3 4 kisiyken buraya geceriz diyo bende dedimki neden geciyomusuz yaa 3 kisi oluruz belkii orda otururuzz (bebis olmasi hayaliyle ) ahh ah gorcezmi o gunleriii acabaa

biraz önce kahve icmiştim fal uygulamalari oluyorya oraya atiyorum artik bakalim bebek falan birsey diyecek mi diye. Falda tapu var diyor, alacaksin geri uzun süre satmayacaksin diyor, evli kadin olan bana yeni aşk var diyor saçma sapan diyorda diyor ama bir türlü bebek demiyor. Ben de kendime mesgale ariyorum iste sıkıntıdan Allah im bizim evleri de doldur, gece uyuyamadim diye laflanalim, bebek gazi cikmiyor diye taklalar atalim

değeri düzelen arkadaslar
1) telefonlara yumurtlama günü takvimi indirelim
2) idrarla yumurtlama günü tespit eden testlerden alalim
3) yumurtlama günü öncesi en az iki gün perhiz yapmaya calisalim
4) totonun altina yastik koyalim
5) en az yarim saat kalkmadan bekleyelim
6) cok gerekmedikçe herhangi bir ilaç, radyasyon vs maruz kalmayalim.
Hadi bakalim topigimizde gebeler artsin artik
bu arada yumurtlama gününe tam denk gelen gebeliklerde genelde erkek bebek olurmuş, xy spermler daha hizli oldugu için

http://www.kaanaydos.com.tr/dogal-yolla-cocuk-sahibi-olmaya-niyetlenen-ciftlere-oneriler.html Kaan hoca bunu okumamızı önermiş cnm oku muhakkakkk

Masallah canim sana.azmine hayran kaldim.inşallah bu emeklerimiz karşılığını hayirlisyla alirz

Ay valla bende bazen diyorum biz kasiniyoruzzz bazilari diyor bosver daha erken hayatini yasaa bazilariii aciyarak bakiyo resmennn onlara sinir oluyorum ama tabi caktirmiyorummm allahim hayirlisini versin yaaa

Ay valla bende bazen diyorum biz kasiniyoruzzz bazilari diyor bosver daha erken hayatini yasaa bazilariii aciyarak bakiyo resmennn onlara sinir oluyorum ama tabi caktirmiyorummm allahim hayirlisini versin yaaa
senin yasin kacti canim bilmiyorum ama daha vakit var bakalim olur bizim de ya, bu günlerimizi de zehir etmeyelim kendimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…