• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nohutlu topalak ne canim, tarif verde bizde yapalim. Kocami birak ben kendim biktim nohut yemegi yemekten, Yakinda kendim üretcem sperm o derece
Canim ben goz karari yapiyorum tam tarif icin Konya Usulü Topalak yaz n.yemek tarifleri sitesinde cikiyor :hamarat:
Bir nevi sulu köfte icinde bulgur un filan var

Insallah canim ya sen calisiyomusun peki bizde araba borcu oduyoruz aynen rabbim kolayligini veriyo cok sukurr bide onu dusunuyorum simdi her ay vitamin alcaz testler falan yapicaz onlarada para lazim kucuk odami cok seviyrum zaten bursada o odada oturuyoduk tv sigmadigi icin buyuge gectik burda 1 senedir buyuk odadayiz burasida guzell :))
Evet canim ozel egitim ogretmeniyim

Canim ben goz karari yapiyorum tam tarif icin Konya Usulü Topalak yaz n.yemek tarifleri sitesinde cikiyor :hamarat:
Bir nevi sulu köfte icinde bulgur un filan var
tamam canim bakayim, ben de bu hafta suluköfte yapmayi düsünüyordum, böyle yaparim

Genelde evi benim esim supurur saolsun bu oda pislendigi icinde hep supurulur tabiki smdi tv almak onun daha cok isine geliyo temizlikten yirtacak ya :))
oo o zaman esin yasadi ;) ama eger maddi anlamda skisacaksaniz almayin canim

Streste etkiliyor olabilir.surekli ona odaklaniyorsa stres sıkıntı yapıyorsa ondan olabilir
ayy ben strese sokuyo olabilirim ayni seninki gibi az once yine tartistik yedin yemedin diye

ben sayfayi hep okuyorum ama yazacagim pek birsey olmuyor, bizim tedavi aynen devam çünkü, yedirdiğim, içirdiğim de işe yariyor mu bilmiyorum daha... süreç cok yavas ilerliyor. l carnitin, l arginin alacaktim ama unuttum gitti. Eşim bu siralar doktora tezi ile uğraşiyor, çok yoğun işte arada ne yedirebilirsem kar diye bakiyorum ben de. Bence hoca varikosel yok dediyse yoktur canim, baksana cogu kişi ameliyat olmus ama pek fayda etmemiş
evet oyleymis ama ne bileyim insan yine de acaba diyor

Masallah canim sana.azmine hayran kaldim.inşallah bu emeklerimiz karşılığını hayirlisyla alirz
Canim mayista ayagim kirildi bana da annem bakiyordu benimkini bi saldim o surecte kahvalti alışkanlığı varla yok arasıydı tamamen yok oldu simdi o gunlerin acısını cekiyorum resmen ara verince kür cay falan filan ilk kez tanışıyormuş gibi tepki veriyor bir de nazli sorma:KK48:

Kizlar bu arada esiniz cay içiyor mu?sıkıntı olmaz inşallah cay içmesi

senin yasin kacti canim bilmiyorum ama daha vakit var bakalim olur bizim de ya, bu günlerimizi de zehir etmeyelim kendimize
canım ben 25 yaşındayım 3 senelik evliyim 2 senedirde korunmuyoruz kısa ve öz geçeyim dedim :D aynen ya rabbim ol der ve olur çok takmamaya çalışıyorum tedbir bizden takdir Allahtan. elimizden geleni yapıcaz tabiki ama isyan etmicez. allah bizi evlatla sınamasın varlığı olupta sağlığı olmayabilir. her halimize bin şükür dicezz canımm

canım ben 25 yaşındayım 3 senelik evliyim 2 senedirde korunmuyoruz kısa ve öz geçeyim dedim :KK70: aynen ya rabbim ol der ve olur çok takmamaya çalışıyorum tedbir bizden takdir Allahtan. elimizden geleni yapıcaz tabiki ama isyan etmicez. allah bizi evlatla sınamasın varlığı olupta sağlığı olmayabilir. her halimize bin şükür dicezz canımm
ooo sen benden de gençsin. Ben 27 yaşındayım, 3 yıldır evliyim,mart nisandan bu yana korunmuyorum. Olmayınca hemen araştırdık, sorunu erken dönemde öğrendik. Daha 35- 40 a kadar yolu var canım, nasıl olsa sperm de var elbet olur bizim de.

Sizin icin çayı araştırdım diyor ki Polifenol içeriği yüksek olan siyah çay, DNA hasarını engelleme ile ilişkilidir. Tütün ve diğer toksin maddelerden kaynaklı olarak oluşan bu DNA hasarı için özellikle meyve ve sebzelerle desteklenmiş bir diyette siyah çayın yeri mutlaka olmalıdır. Açık ve limon ilave edilerek içilen çay ile antioksidan alım kapasitenizi arttırmanız kolaylaşır.

*Tabii her seyin fazlası zarar unutmamak lazim​

ooo sen benden de gençsin. Ben 27 yaşındayım, 3 yıldır evliyim,mart nisandan bu yana korunmuyorum. Olmayınca hemen araştırdık, sorunu erken dönemde öğrendik. Daha 35- 40 a kadar yolu var canım, nasıl olsa sperm de var elbet olur bizim de.
Bizim cahilligimize geldi sorunu tek bende sanip hic esime baktirmadik hic bir doktorda esin de gelsin demedi sonra dank etti kafamiza sok olduk esimin sperm sayisi 7 milyon ileri hiz 0 ileri derecede varikosel oldugunu ogrendik ameliyat olali 7 ay olacak onumuzdeki ay cok sukur yasimiz genc herseyde bi hayir vardir gec ogrenmemizin bile bi sebebi vardir diye inaniyorum bebis olana kadar belki biraz birikim yapip ev alip oyle bebisimiz olur nasip yada bebis kismetiyle gelir aliriz evimizi :))

Back