Bir gun insallah Side de bebisinle yuzersin .En sevdiğim plajlardan biri orasi ya gun de guzel batiyorbizim yaptirali yaklasik 3 hafta olacak fiyatini tam bilmiyorum canim esimin isyeriyle anlasmali oldugu icin hatirlamiyorum. Ama 170 civariydi sanirim. Sideye gittik canim
anladım canım aradım sordum 223 tl dediler. uçaklamı gittiniz kız sideyeee ohh süper vallabizim yaptirali yaklasik 3 hafta olacak fiyatini tam bilmiyorum canim esimin isyeriyle anlasmali oldugu icin hatirlamiyorum. Ama 170 civariydi sanirim. Sideye gittik canim
Kaan hocanın dna hasar istedigi mesajı gösterirseniz düzen lab. 179 tl cnmanladım canım aradım sordum 223 tl dediler. uçaklamı gittiniz kız sideyeee ohh süper valla
Burnumun diregini sizlattin...Bir gun insallah Side de bebisinle yuzersin .En sevdiğim plajlardan biri orasi ya gun de guzel batiyor
yok canim arabayla yavas yavas gittik ama 6 saat surdu. Olsun deger bu mevsimde denize girdim valla dusun dusun bi ise yaramiyo bende bebek olana kadar gezcem :)anladım canım aradım sordum 223 tl dediler. uçaklamı gittiniz kız sideyeee ohh süper valla
Bu cumlemi bebisin olunca hatirlarsin ve mutluluktan aglarsin insallah o zaman her sey daha guzel olacakBurnumun diregini sizlattin...
yok canim arabayla yavas yavas gittik ama 6 saat surdu. Olsun deger bu mevsimde denize girdim valla dusun dusun bi ise yaramiyo bende bebek olana kadar gezcem :)
L carnitin almadık pharmaton almadık bu ay ,geçen ay aldıklarımız var hala . Ben özellikle solgar almak istiyorum bilindik marka olunca ona güveniyorum başka markalarda varmışAnladim bazen benim esim seyehate gidiyor is dolayisiyla o zamanlar veremiyorum nohut havuc vs. Sizinde iyle durumlar oldu mu? Peki baska kur falan uyguladiniz mi?
Canim sayiniz 18 milyon normalde 15 milyondan yuksek olmasi gerek. Normalin biraz ustunde. Iyi ama daha yuksek olmasi gerek sanirim
ay bende alcam yarin. Peki canim gecen ay 500 bu ay nedne 250? Markasi slogar mi olmali?
insallah canim.Bu cumlemi bebisin olunca hatirlarsin ve mutluluktan aglarsin insallah o zaman her sey daha guzel olacak
bende bugun solgarinkini alacaktim ama eczacida kalmamis yarin l carnitin alicam siz kac mgligini kullaniyorsunuz? Tablet i kullaniyorsunuz?L carnitin almadık pharmaton almadık bu ay ,geçen ay aldıklarımız var hala . Ben özellikle solgar almak istiyorum bilindik marka olunca ona güveniyorum başka markalarda varmış
Cok sagol kuzum Allah razi olsun bunu ondan duymak daha iyi oldu benim icin. Sizde morfoloji ve dna hasari sorunu var miydi ne önermiş ?Afilim92 cnm eşim Kaan hocaya gitti ses kaydı da yapmış sayı bi düşer bi kalkar buna takılmayın demiş önemli olan morfoloji ve DNA hasarını düzeltmek. Sen üzülüyordun ya hani sayımız düştü diye üzülmeyin demiş.dnası ve morfolojisi Sağlıklı olsun 1 milyonda yeter dedi. Onun için üzülme tatlım.
Ama biz ona muayene olmuyoruz sknti olurmuki canimsekerim00 canim bak arkadas soyledi demekki kaan hocanin adini verirseniz fiyat indirimi yapiyorlarmis
Ay valla en iyisini yapmissin canim yaa firsat olsada bizde gitsekkkkBurnumun diregini sizlattin...
yok canim arabayla yavas yavas gittik ama 6 saat surdu. Olsun deger bu mevsimde denize girdim valla dusun dusun bi ise yaramiyo bende bebek olana kadar gezcem :)
Bz ona muayene olmuyoruz canim ama yaa once ona gidip sonrami hasar testi yaptirsakKaan hocanın dna hasar istedigi mesajı gösterirseniz düzen lab. 179 tl cnm
Aynen ya randevu alayim bari artik kaan beye yarin ariyimdaBence kesinlikle gitmelisiniZ bnm eşimin 6 aylık tedavi sonucu bütün degerleri düzeldi
INTERNETTEN MI ALIYOSUN CANIMBeth18 1500 mg sıvı şurup 473 ml yazıyor
ayy ınan kı bılmıyorum ama sanırım recete ıstıyorlar ama bak maıl at o senı yonlendırırAma biz ona muayene olmuyoruz sknti olurmuki canim
canım sızde varıkosel var mı?Bence kesinlikle gitmelisiniZ bnm eşimin 6 aylık tedavi sonucu bütün degerleri düzeldi
Yok cnm 3 yıl önce eşim ameliyat olmuştu ama tekralamış fakat kaan hoca hiç önemsemediiINTERNETTEN MI ALIYOSUN CANIM
ayy ınan kı bılmıyorum ama sanırım recete ıstıyorlar ama bak maıl at o senı yonlendırır
canım sızde varıkosel var mı?
bence gayet mantıklı hem buyuk yerın derdı de buyuk olur?Kizlarr yaa benim evim 4+1 kira ve cocugum yok calisiyorum oturdugumuz oda cok buyuk baska bi odada kose takimim var ama oda kucuk oldugu icin tv sigmiyor diyorumki kucuk bi tv alsak kose takimli odaya gecsek oturdugum odayada misafirden misafire gecsek temiz kalsaa dagilmasa siz ne dersiniz alacagimiz tv 650 tl civarinda hatta bugun a101de gorduk indirimde su anda ama karar veremiyorum sizce mantiklimi dusuncemiz yoksa bosunami aliriz? Bu arada nakit degil karta taksiyle alicaz alirsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?