Aldim bir kez yaptim cok guzel avmlerde 120 tl g...gidiyordan aldim 88 tl idi 15 tl de indirim oldu 73 e geldi kirmizi olan serisini unuttumCanim sen simbonun kati meyve sikacagini almistin degil mi?nasil memnun kaldin mi?
Sagol canim bende almaya karar verdimAldim bir kez yaptim cok guzel avmlerde 120 tl g...gidiyordan aldim 88 tl idi 15 tl de indirim oldu 73 e geldi kirmizi olan serisini unuttum
Canım ne güzel umut verdinKalirsin canim ama oncelikle kafana takma ,benim 55milyondu ileri hareket sifir mirfoloji sifirdi ama ben kullandikalrimla hamile kaldim.ama kafama takmadigim bir ayda o yuzden senin degerlerin cok cok iyi inşallah sende kalirsin
Canim tebrik ediyorum cok guzel Rabbim devamını getirsin insallah .Canim gercekten cok dogru 2 gunde bile degerler degisiyormusn.Ben de bosuna uzulmusum dusuyor diyeEki Görüntüle 2061379 Kızlar çok mutluyum değerlerimiz yükselmiş çok şükür :)
Teşekkürler cnm inş herkesinki de sizinki de yükselir. Bize de bi doktor var ameliyat dedi. Biri de gerek Yok yapmayın dedi. Ama biz doktora güvenip yaptırdık. Adroloji uzmanıydı doktor zaten. İyi ki de yapmışız.zeynepppppppp canim vok guzel sonuclar.
Siz varikosel ameliyati olmustunuz degil mi?
Bize bir dr varikosel var ameliyat dedi ama kaan aydos varikosel yok dedi tedaviyle sperm sayisi artar dedi insallah bizimde sonucumuz sizin gibi artar.
Gerçekten de öyle. Değişebiliyor herşey ama kullandıklarımızda fayda etmiş demek ki. Emodex kullanıyoruz 20 gündür. Onun etkisi de var gibi.Canim tebrik ediyorum cok guzel Rabbim devamını getirsin insallah .Canim gercekten cok dogru 2 gunde bile degerler degisiyormusn.Ben de bosuna uzulmusum dusuyor diye
Insallah emodex bizim de yuzumuzu güldürür 2.sise de bitmek uzereGerçekten de öyle. Değişebiliyor herşey ama kullandıklarımızda fayda etmiş demek ki. Emodex kullanıyoruz 20 gündür. Onun etkisi de var gibi.
Emin ol güldürür. Ama biz varikosel ameliyatı olduk ya doktor 6 aya kadar bekleyin demişti. 5. Aydayız onunda etkisi muhakkak vardırInsallah emodex bizim de yuzumuzu güldürür 2.sise de bitmek uzere
1 ay sonra daha da duzelecek demek ki cok sukur canimEmin ol güldürür. Ama biz varikosel ameliyatı olduk ya doktor 6 aya kadar bekleyin demişti. 5. Aydayız onunda etkisi muhakkak vardır
Canim gözün aydin inşallah daha iyi olurEki Görüntüle 2061379 Kızlar çok mutluyum değerlerimiz yükselmiş çok şükür :)
ne zaman yaptrdınız canım siz fiyatı neydiki?ceviz cepte canim onu yediriyorum sagol
canim bizde ankaradan gidiyoruz
Birde duzen laboratuvarinda yaptirdik testi.
inşallah güzel sonuçlar alırsınız canımHer durumda hasar istiyor, bizde görünür hiç sorun yok ama biz panel test yaptırıcaz.
ben mesaj atmıştım ama ne zaman attıgımıda unuttum gelen mailleride sildiğim için gelmide bilmiyorum hiçMail adresimizden
Bize dr 72 gun ustune de 10 12 gun ekleyin dedi asagi yukari 3 ay yapiyor acele etmeyin canimbiz dün emodex ve folikasite başladık eşimde. inşallah güzel sonuçlar alırız. kızlar en son semen testi 15 gün önce yapmıştık sizce bi daha ne zaman yapmalıyız? emodex kullandıktan 3 ay sonra falanmı yapalım yoksa 72 gün yeterlimi?
o zaman 30 ocağa kadar sabretmemiz lazımBize dr 72 gun ustune de 10 12 gun ekleyin dedi asagi yukari 3 ay yapiyor acele etmeyin canim
bizim yaptirali yaklasik 3 hafta olacak fiyatini tam bilmiyorum canim esimin isyeriyle anlasmali oldugu icin hatirlamiyorum. Ama 170 civariydi sanirim. Sideye gittik canimne zaman yaptrdınız canım siz fiyatı neydiki?
tatile nereye gittiniz bakimm umarım güzel geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?