- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
Cnm çooooooooooook sevindim ya ne güzelllllllllll çok istiyoruz bu çizgileri görmeyi. Bizim gibi du dertten muzdarip birinin bu çizgiyi görmesi bile muazzam bişey. Sanki o çizgiler bizimmiş gibi seviniyoruzzzzzz.Kızlar mucizeeeeeehala inanamıyorum sabah namazında test yaptım ve 2 3 saniye sonra çift çizgi gördüm sabah kan testine gideceğiz inşallah onda da sonuçlar güzel çıkar :)
çok iyi biliyorum, 8 aydır ben de burada okuduğum ve hamile olduğunu duyduğum kişilere o kadar seviniyordum ki. Gerçekten tüm kalbimle bebek sahibi olmak isteyen herkese dua ediyorum, Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın,hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahCnm çooooooooooook sevindim ya ne güzelllllllllll çok istiyoruz bu çizgileri görmeyi. Bizim gibi du dertten muzdarip birinin bu çizgiyi görmesi bile muazzam bişey. Sanki o çizgiler bizimmiş gibi seviniyoruzzzzzz.
Çok teşekkürler cnm. İnş dualarımız gerçek olur. Seninki gibi inş.... bundan sonrası inş senin için sağlıklı olur. Yumuş yumuş elleri minimal gözlü yavrun olur. Kucağına alırsın inş sağsalimçok iyi biliyorum, 8 aydır ben de burada okuduğum ve hamile olduğunu duyduğum kişilere o kadar seviniyordum ki. Gerçekten tüm kalbimle bebek sahibi olmak isteyen herkese dua ediyorum, Rabbim kimseyi evlat ile sınamasın,hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Amin inşallah :) Rabbim inşallah sana da en kısa zamanda nasip eder mucizeni :) senin de hamileyim dediğini duyup seviniriz inşallah :) Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah, hep dua edeceğim hepinize, çünkü bu derdi sadece yaşayan anlıyorÇok teşekkürler cnm. İnş dualarımız gerçek olur. Seninki gibi inş.... bundan sonrası inş senin için sağlıklı olur. Yumuş yumuş elleri minimal gözlü yavrun olur. Kucağına alırsın inş sağsalim
Ceviz yedir canimKizlar dr. Bize keciboynuzunu yemesin demisti
Ama sayiyi baska ne arttiriyor?
Acaba cevap gelene kadar ne iyi geliyorsa yedirsem mi? Esimde asla yemez dr yeme dedi diye?
Yaaa harikaa ne guzel bir sey Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar mucizeeeeeehala inanamıyorum sabah namazında test yaptım ve 2 3 saniye sonra çift çizgi gördüm sabah kan testine gideceğiz inşallah onda da sonuçlar güzel çıkar :)
Amin amin inşallah, Rabbim inşallah herkese nasip etsin. Hepinize dua edeceğim inşallah, yaşadıklarımızı bir biz biliriz, biz anlarız çünkü. İnşallah Rabbim herkese bu sevinci yaşatır.Yaaa harikaa ne guzel bir sey Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Kendim icin o cift cizgiyi gormek bana o kadar uzak geliyor ki gecen ay test bile almadim ama boyle benim gibi cabalayip sonunda cifr cizgi gorenleri okuyunca oyle cok mutlu oluyorum ki yeter ki Rabbim ol desin .Insallah mucizen sana tutunur canim .Amin amin inşallah, Rabbim inşallah herkese nasip etsin. Hepinize dua edeceğim inşallah, yaşadıklarımızı bir biz biliriz, biz anlarız çünkü. İnşallah Rabbim herkese bu sevinci yaşatır.
ben de aylardır test almıyordum. Bu ay dedim eşime bir tane alalım diye ama onu da adet günüm geçtikten sonra aldık. Moralini bozma, bizim 1.5 milyonla oldu inşallah. Rabbim inşallah en kısa zamanda sana da nasıl eder, dua edeceğim senin için özellikle.Kendim icin o cift cizgiyi gormek bana o kadar uzak geliyor ki gecen ay test bile almadim ama boyle benim gibi cabalayip sonunda cifr cizgi gorenleri okuyunca oyle cok mutlu oluyorum ki yeter ki Rabbim ol desin .Insallah mucizen sana tutunur canim .
Beth18 canim cok sevindim hasarin cikmamasina insalah bundan sonrasi cok iyii olur senin icinnn iyi tatiller bu aradaa :)) nereye gidiyosunuzz ben ankaradan gidecek yer bulamiyorum yaa
S Susammmmm canim gozun aydinnn cok sevindimmmm rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahhhhh bizede dua et olurmuuuu :)
Insallah canimmm benimm naptin doktora kan verdinmiii yaz mutlaka sonucuda bizi bekletmeAmin Allah razı olsun :) ediyorum, ve edeceğim de inşallah :) Rabbim inşallah hepinizin yüzünü güldürsün, en kısa ve hayırlı zamanda bebek nasip etsin inşallah :) Rabbim büyük inşallah herkes mucizesine kavuşur :)
Burda daha çalışmaya başlamadılar, 45 50 dk sonra falan başlarlar, hemen gideceğiz inşallah :) kan sonucunu almadan ve keseyi hemen göremeyeceğimi bildiğim için biraz korku var ama inşallah boş korkular olur da sağlıklı şekilde gelir :) çok bekletti zaten bizi :)Insallah canimmm benimm naptin doktora kan verdinmiii yaz mutlaka sonucuda bizi bekletmeyurtdisindayim demistin demi sen
Canim her gun havuc suyu icirme seker yukseliyor bunu dr umus soyledi proxeed bizde ise yaramisti bir de arısutu propolis hiza fayda ediyor gecenki testte sayi dusuk cikti ama hizda oynama vardiKızlar birşey soracağım sizce hergün 1 bardak havucun suyunu mu çıkartıp içmeli yada günde 3 tane havuç mu yemeli? Bizim ileri hareketli sperm değerimiz berbat. Yüzde 1 bile değil. Hangisi daha faydalıdır????
Bizim de ileri hareket 0 di yukseldi canini skmaKızlar birşey soracağım sizce hergün 1 bardak havucun suyunu mu çıkartıp içmeli yada günde 3 tane havuç mu yemeli? Bizim ileri hareketli sperm değerimiz berbat. Yüzde 1 bile değil. Hangisi daha faydalıdır????
ne kadar süredir istiyodunuz canım :) bu korkuların normal bence ben hamile olduğumu rüyamda görmüştüm bendede olmuştu aynı korkular rüyamda bileeeeBurda daha çalışmaya başlamadılar, 45 50 dk sonra falan başlarlar, hemen gideceğiz inşallah :) kan sonucunu almadan ve keseyi hemen göremeyeceğimi bildiğim için biraz korku var ama inşallah boş korkular olur da sağlıklı şekilde gelir :) çok bekletti zaten bizi :)
aynen bizimde 0 dı ameliyattan 6 ay sonra 19 olduBizim de ileri hareket 0 di yukseldi canini skma
8. ayımız bu ay, sperm sayısı az olunca iyice üzülmüştük, hatta artık tüp bebek olur olmuyor işte doğal yolla diye düşünmüştüm. Ama Rabbim inşallah mucizesini gönderdi bize :)ne kadar süredir istiyodunuz canım :) bu korkuların normal bence ben hamile olduğumu rüyamda görmüştüm bendede olmuştu aynı korkular rüyamda bileeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?