Maşallah inşallah güzel embriolarınız olur.Yunus aydın doktorum. Bugün opu vardı 31 tane yumurtam toplanmis
MAŞALLAH İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN CANIMKizlarr opu dan geldim 31 yumurtam toplanmis toplam
Maşallah hayırlı olsun cok acıdımı toplama işlemiKizlarr opu dan geldim 31 yumurtam toplanmis toplam
Uyuduğum için hissetmedim canım uyandigimda ağrım vardı ve hala varMaşallah hayırlı olsun cok acıdımı toplama işlemi
İnşallah canım transferim hemen olmayacak 45 günü bulacak. Doktor biraz dinlendirmek istiyorMAŞALLAH İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN CANIM
Allah oyle bir mutluluk yasatsin ki cektigin tüm acıları unutUyuduğum için hissetmedim canım uyandigimda ağrım vardı ve hala var
İnşallah canım hepimiz insallahAllah oyle bir mutluluk yasatsin ki cektigin tüm acıları unut
Çokmu agrıo suanUyuduğum için hissetmedim canım uyandigimda ağrım vardı ve hala var
Var biraz canım özellikle wc gittiğimde fln hemşire demişti zaten 31 yumurta toplandı agriniz olacak demiştiÇokmu agrıo suan
İnşallah canım bu ağrı ne zmn geçerGamze020 gecmis olsun 12gunluk surecin basladi Rabbim insallah guzel sonuclandirir
gece gecmesi gerekiyordu gecmedi mi? Dr.unu ara eger gecmediyseİnşallah canım bu ağrı ne zmn geçer
Yok ya 4 5 gün sürüyor mus sanırım opu olan birçok kişi aynı şeyi söyledi gaz sancısı gibi birsey karnimdaxgece gecmesi gerekiyordu gecmedi mi? Dr.unu ara eger gecmediyse
duphalac diye bir ilac verdi dr.um onun sonucunda gece uyuyabildim cok sukur gecti benim canimYok ya 4 5 gün sürüyor mus sanırım opu olan birçok kişi aynı şeyi söyledi gaz sancısı gibi birsey karnimdax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?