- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 33
Bana da orgalutran ve bir tane hap verdi 5 gun kullanacağım. Sonra adetim gelecekmisduphalac diye bir ilac verdi dr.um onun sonucunda gece uyuyabildim cok sukur gecti benim canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da orgalutran ve bir tane hap verdi 5 gun kullanacağım. Sonra adetim gelecekmisduphalac diye bir ilac verdi dr.um onun sonucunda gece uyuyabildim cok sukur gecti benim canim
mililitrede 7 milyon sperm var, toplam meni 3.8 mililitre. Hiziniz artmiş canim az da sayiyi artirirsan dogal yildan vebe kalirsin sonuclariniz güzel. Dna hasari da çikmamis ne güzelkızlar eşimin spermiyogram testini ekledım
bızım sayımız 3.8 milyon mu oluyor yoksa 7 milyon mu oluyor?
anlamıyorum ıkı tane deger var???
neden adet olacaksin sen tup bebek yaptrimadin mi canim?Bana da orgalutran ve bir tane hap verdi 5 gun kullanacağım. Sonra adetim gelecekmis
di mi canim hiz 0di cok sukur artmis ama sayi az. Sayida 2-4-6 milyon cikiyodu eski sonuclara baktim cok sukur oda az da olsa artmis ama tabiki az bakalim dr.a gonderdim o ne diyecek ama cevap verme tarihi 7 aralikmililitrede 7 milyon sperm var, toplam meni 3.8 mililitre. Hiziniz artmiş canim az da sayiyi artirirsan dogal yildan vebe kalirsin sonuclariniz güzel. Dna hasari da çikmamis ne güzel
Canım arkadaş transfer olmamış daha yumurta toplanmış. Ben cevap vereyim dedim :) bir de dna hasarı kaç olunca var demek oluyor? Nerde yaptırılıyor bu test?neden adet olacaksin sen tup bebek yaptrimadin mi canim?
di mi canim hiz 0di cok sukur artmis ama sayi az. Sayida 2-4-6 milyon cikiyodu eski sonuclara baktim cok sukur oda az da olsa artmis ama tabiki az bakalim dr.a gonderdim o ne diyecek ama cevap verme tarihi 7 aralik
%30dan fazla ise hasar var kabul ediliyor. Duzen lab.da yaptirdik biz canimCanım arkadaş transfer olmamış daha yumurta toplanmış. Ben cevap vereyim dedim :) bir de dna hasarı kaç olunca var demek oluyor? Nerde yaptırılıyor bu test?
Canım bizde de DNA hasarı yok hoca trental ve klomen verdi.hiziniz iyi ama sayı az. Klomen sayiyi artırıyor bizde öyle oldu sonra tekrar değerlerimiz düşmüştuBir melek gelsin canım sızde de DNA hasarı yoktu hoca sıze neasıl bır tedavı uyguladı canım?
Ay çok geç cevap gelicek bu ne ya 1 aydan daha fazla süreneden adet olacaksin sen tup bebek yaptrimadin mi canim?
di mi canim hiz 0di cok sukur artmis ama sayi az. Sayida 2-4-6 milyon cikiyodu eski sonuclara baktim cok sukur oda az da olsa artmis ama tabiki az bakalim dr.a gonderdim o ne diyecek ama cevap verme tarihi 7 aralik
Ne kadar sürede çıkıyor peki canım? Ücreti ne kadar? Bir de doktorun mu istemesi gerekiyor testi kendimiz de yaptırabilir miyiz?%30dan fazla ise hasar var kabul ediliyor. Duzen lab.da yaptirdik biz canim
evet sayi az ve hoca keciboynuzunu kesti. Neden dustu peki ve sonrasinda hoca ne yapti? Evet nerdeyse 1.5 ay var ne yapcaz ya ozamana kadar aradim acan da yokCanım bizde de DNA hasarı yok hoca trental ve klomen verdi.hiziniz iyi ama sayı az. Klomen sayiyi artırıyor bizde öyle oldu sonra tekrar değerlerimiz düşmüştu
esimin isyeri laboratuvarla anlasmali o yuzden biz ucretsiz yaptirdik ucretini bilmiyorum canim ama bir doktorun istemesi gerekiyor bize oyle demislerdi. 3-4 hafta dediler 1.5 haftada ciktiNe kadar sürede çıkıyor peki canım? Ücreti ne kadar? Bir de doktorun mu istemesi gerekiyor testi kendimiz de yaptırabilir miyiz?
Hadi ya kendi kafamıza göre isteyemiyoruz ozaman.. merak ediyorum ben de hasar filan var mı diye..canım sizin morfoloji nasıl peki?evet sayi az ve hoca keciboynuzunu kesti. Neden dustu peki ve sonrasinda hoca ne yapti? Evet nerdeyse 1.5 ay var ne yapcaz ya ozamana kadar aradim acan da yok
esimin isyeri laboratuvarla anlasmali o yuzden biz ucretsiz yaptirdik ucretini bilmiyorum canim ama bir doktorun istemesi gerekiyor bize oyle demislerdi. 3-4 hafta dediler 1.5 haftada cikti
morfoloji onceki testlerde 0di bazilarinda da sayidan dolayi degerlendirilmedi. Ancak bu testte hoca istememis cikmadi o yuzdenHadi ya kendi kafamıza göre isteyemiyoruz ozaman.. merak ediyorum ben de hasar filan var mı diye..canım sizin morfoloji nasıl peki?
Taze transfer yapmayacak doktorum rahim dinlenecekmis 1 ay kadar. Hormonlar toplasin kendini dedineden adet olacaksin sen tup bebek yaptrimadin mi canim?
anladim. Hotmonlarinda bir sknti mi vardi peki canim? Normalde bundan sonraki 12gun sonuvunda bebek olusmaya baslayacakti. Bende otle olmustuTaze transfer yapmayacak doktorum rahim dinlenecekmis 1 ay kadar. Hormonlar toplasin kendini dedi
Yok canım sadece yumurtalar aşırı uyarildigi için hormonlar biraz duzelsin dedi doktorum . Dondurulmus transfer yapacak işte. Birde 31 yumurta toplandı fena halde rahatsizim suan. Wc gittiğimde bile idrarimi yapmak için ıkınamiyom Karnım aciyoranladim. Hotmonlarinda bir sknti mi vardi peki canim? Normalde bundan sonraki 12gun sonuvunda bebek olusmaya baslayacakti. Bende otle olmustu
evet cok fena bisey hala devam etmesi de kotu. Anladim hatirladim simdi fazla uyarilinca yumurtalar botle yapiliyordu. Hadi bakalim sen biraz dinlen insallah sonuclarin guzel olurYok canım sadece yumurtalar aşırı uyarildigi için hormonlar biraz duzelsin dedi doktorum . Dondurulmus transfer yapacak işte. Birde 31 yumurta toplandı fena halde rahatsizim suan. Wc gittiğimde bile idrarimi yapmak için ıkınamiyom Karnım aciyor
Nasıl yani ne değişecekti ki cnm.Sonunda hemsiresine ulastim ama sonuc degismedi