amin canım ben kullanıyorum şu an ilk kavanozum hafta falan oldu daha ödemeyi yapıyosun sipariş formu dolduruyosun geliyor benimki 1 günde geldiİnşallah canım inşallah rabbim aratmasın kimseye. Sen de kullandın mı canım? Instagramdan mı satış yapılıyor?
Maalesef canım ankarada değilimeğer ankaradaysan bi avmde var söyleyebilirim onuda ben bi dahakine ordan alabilirim
kaç gün kaldınız canım peki konyadan gittiniz demi siz. evet ya çakşır fenaBenim esimde de varikosel var ama bir kez girdi yarim saat durdu .Sonrasi hep dışarıdaydık gezdik. Bu arada caksirin kokusu ve tadi ne kadar kötü yaa
Yine de söyle ama sen avmyieğer ankaradaysan bi avmde var söyleyebilirim onuda ben bi dahakine ordan alabilirim
Maalesef canım ankarada değilim
Yine de söyle ama sen avmyi
Çakşır, keçiboynuzu kürü, havuç suyu, proxeed, ısırgan çayı hepsi bir arada kullanan var mı sıkıntı olur mu ki? Bir de Çakşır ve ısırgan tam olarak neye iyi geliyor sayı, hareket, morfolojik?kaç gün kaldınız canım peki konyadan gittiniz demi siz. evet ya çakşır fenabenmkide her içtiğinde kusacak gibi oluyor kokusu berbattt keçiboynuzunuda öyle hiç beğenmiyor ama içiyo garibim napsın
çakşır su olarak satılıyo zaten yemeklerden önce yarım çay bardağı kadar içiyosun o şekil içemezsen üstünü suyla doldurarak içebilirÇakşır ve ısırgan çayının kullanımı nasıl kızlar bi tarif eder misiniz?
biz çakşırı hız ve sayıya kullanıyoruz aynı zamanda keçiboynuzu kürü yapıyoruz yarında emodex almayı düşünüyorum he birde folik asit solgarınÇakşır, keçiboynuzu kürü, havuç suyu, proxeed, ısırgan çayı hepsi bir arada kullanan var mı sıkıntı olur mu ki? Bir de Çakşır ve ısırgan tam olarak neye iyi geliyor sayı, hareket, morfolojik?
Esim 15 gunde atlatti cok sukur kroniklesmedi su an listeyi tam hatirlayamiyorum .Zaten yasak olanlari esim tuketmiyordu.Aci biber karabiber vb baharatlar ve de asitli icecekler vardi hatirladigim kadari ile .Gecmesi icin ben Hz Eyüp un duasini her gun esime okudum uyurken .Sonra suya da okuyup icirdim ve rahatliyordu sonra gecti cok sukur.Dualarin gücüne inaniyorumBiz çok şey denedik diyet olarak ama hep oldu..ne var sizin diyet listesinde?
çakşır su olarak satılıyo zaten yemeklerden önce yarım çay bardağı kadar içiyosun o şekil içemezsen üstünü suyla doldurarak içebilir
1 gece kaldikkaç gün kaldınız canım peki konyadan gittiniz demi siz. evet ya çakşır fenabenmkide her içtiğinde kusacak gibi oluyor kokusu berbattt keçiboynuzunuda öyle hiç beğenmiyor ama içiyo garibim napsın
Çakşır, keçiboynuzu kürü, havuç suyu, proxeed, ısırgan çayı hepsi bir arada kullanan var mı sıkıntı olur mu ki? Bir de Çakşır ve ısırgan tam olarak neye iyi geliyor sayı, hareket, morfolojik?
ben internette öyle araştırdım canım ya o yüzden öyle içiyoYarim cay bardagi cok degil mi uzerindeki talimatta 1/4 cay bardagi diyor canim ya
oh süper cumartesi öğlen giriş yaptnz o zaman dimi1 gece kaldik
Canim ustunde yazan kadar koydum cok baskin kokusu ve tadi ben de baktim belki fazlasi zarardir sen üstündeki talimata uy cok koyunca cok ise yarayacak diye bir sey yok tam tersi de olabilirben internette öyle araştırdım canım ya o yüzden öyle içiyo
oh süper cumartesi öğlen giriş yaptnz o zaman dimi
Rica ederim cnm. Acaba hangi testleri yapıp gitsek zaman kaybetmemek için ?zeynepppppppp tesekkur ediyorum bitanem bizle paylaştığın icin sagol
Günde tek sefer mi içiliyor canım çakşır suyu?çakşır su olarak satılıyo zaten yemeklerden önce yarım çay bardağı kadar içiyosun o şekil içemezsen üstünü suyla doldurarak içebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?