Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya gidin biyerlere de başka yer caktırma karadeniz ürgüp falan termale gitmemeye calıs bende gecen yıl başında ürgüpte jakuzili bi yere gittim bin pişman oldum bilsem hayatta götürmezdim
Gitcegimiz yerde bi düğüne katilcaz o nedenle termal aklina geldi esimin vazgecirme şansım yok.her sey.ayarlandi ama takilmayacagim her seyi dusununce çıkılmaz bir hal aliyor

Merhaba kızlar ,okudum yazdıklarınızı bende sizler gibi sıkıntılı süreçlerden geçiyorum eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu hız problemi yüzünden ama kontrole gitmeye ikna edemiyorum ameliyat olmak için olmuş resmen düzenli beslenmiyor ve dediğiniz gibi telefon elinden düşmüyor :KK43: nasıl davranmam gerektiğini de bazen kestiremiyorum

onu soracaktim yolculuga giderken ne yapiyorsunuz diye. Biz cok sk seyahat ediyoruz yanimizda goturebiliyorsak com iyiymis. Ayy cok sevindim. Cok iyi olur kus evde onunla konusurum bari derdimi ona anlatirim
Cok hassas üstünü örtüyoruz cam tek tarafli aciyoruz klima kesinlikle açmıyoruz. Kuslari evde yalniz birakinca depresyona girip intihar ediyorlar. Oyle olmasa bile gönlüm razi gelmez tek kalmasina .Aşkım babisko şapşik koş koş ve daha bir sürü sey söylüyor

Merhaba kızlar ,okudum yazdıklarınızı bende sizler gibi sıkıntılı süreçlerden geçiyorum eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu hız problemi yüzünden ama kontrole gitmeye ikna edemiyorum ameliyat olmak için olmuş resmen düzenli beslenmiyor ve dediğiniz gibi telefon elinden düşmüyor :KK43: nasıl davranmam gerektiğini de bazen kestiremiyorum
Arkadasım hoş geldin ben direk dalıyorum artık anlayışlı olunca anlamıyor dikine söylüyorum tüp bebeğe güvenme yaptırmıcam die

selam kızlar bugün hsg çektirdim çok şükür tüplerimde sıkıntı yok.
eşimin sonuçlarınıda tekrar ürolojiye gösterdik. sperm sayısı düşük 6 ay daha bekleyin dedi. ameliyattan sonra 1 sene geçmesi gerekiyomuş o zaman net belli oluyormuş sperm değerleri.
ne biçim doktorlar var ya insan bi vitamin tavsiye eder bişey der. ne kadar kolay onlara söylemek maşallah. başlarından savsaklıyolar hemen.

eşimin sonuçlarınıda tekrar ürolojiye gösterdik. sperm sayısı düşük 6 ay daha bekleyin dedi. ameliyattan sonra 1 sene geçmesi gerekiyomuş o zaman net belli oluyormuş sperm değerleri.
ne biçim doktorlar var ya insan bi vitamin tavsiye eder bişey der. ne kadar kolay onlara söylemek maşallah. başlarından savsaklıyolar hemen.
O sölemezse sen başla canm salla dr u vitamin sonucta bizim ilk gittiğimiz doktora yalvardım resmen vitamin ismi söyle die adam sonunda neofortil dedi o da zaten fayda etmeyen nadir ilaçmıs.emodex proxeed başla canm hangisini istersen

Canim emodex alabilirsin icinde her çeşit vitamin var

Bende sıkıntı yok ki faydası olacaksa içerim tabiki ama eşimin hız sayısı çok düşük onun ek takviyeye ihtiyacı var ameliyat sonrası 1 şişe keçiboynuzu pekmezini zor içti şimdi hiç bişi ne içiyor nede yiyiyor faydalı olacak şeylerden

Bende sıkıntı yok ki faydası olacaksa içerim tabiki ama eşimin hız sayısı çok düşük onun ek takviyeye ihtiyacı var ameliyat sonrası 1 şişe keçiboynuzu pekmezini zor içti şimdi hiç bişi ne içiyor nede yiyiyor faydalı olacak şeylerden
Bunlar zaten senin için degil eşine kullancaksın sabah aksam tok 1 er tane vitamin.emodex hap proxeed suya karısan toz emodex175 1 aylık fiyatı proxeed 15 günlüğü 155 tl

O sölemezse sen başla canm salla dr u vitamin sonucta bizim ilk gittiğimiz doktora yalvardım resmen vitamin ismi söyle die adam sonunda neofortil dedi o da zaten fayda etmeyen nadir ilaçmıs.emodex proxeed başla canm hangisini istersen

Canim emodex alabilirsin icinde her çeşit vitamin var

haftaya emodex sipariş edicem kartın hesap kesimi 25i bekliyorum bakalım. zaten keçiboynuzu ve çakşır suyu içiyoruz. yani insan bi tavsiye bi destek bekliyo kızlar ya boşuna gidiyoruz doktorlara diyorum bazen gitmicem zaten uzun bi süre Allah düşürmesin ne diyim.

Bunlar zaten senin için degil eşine kullancaksın sabah aksam tok 1 er tane vitamin.emodex hap proxeed suya karısan toz emodex175 1 aylık fiyatı proxeed 15 günlüğü 155 tl
evicap ve promen k kullandık düzelme olmadığını düşündüğünü için eşim kullanmıyor malesef

Etrafa kulaklarinizi kapatın veren de Allah vermeyen de. Biz ister miydik böyle olsun. Ayıp birsey değil bu herkesin başına gelebilir. Gizleyecek bir durum değil. Böyle soyleyemeyenleri görünce daha çok üzülüyorum. Ayıp birsey mi gizli birsey mi yapıyoruz diye ya:KK12:

Herkes böyle düşünecek kadar olgun olmadığı için gizleme ihtiyacı duyuyoruz. Ayıp değil ama milletin ağzı gevşek... Her şey herkese söylenmiyo maalesef :)

Kadına suç buluyor herkes. Hiç oğullarına bakmıyorlar.
Bana da görümcem neden düşük yaptın diyor.
Görümceminde bi kocasi vae iki ayda yalvar yakar zorla birlikte olur. Kendisi yesil recetelik ilaclar kullaniyor. Troidlerinde sorun var. Çocukları oldu.
Hic sormazdım incinmesin die.
Onun çocuğu olduğu gibi soru sormaya başladı.
İnsanlardan artık nefret ediyordum.
Köpek alcam su tedavi bitsin, köpeğe kral gibi bakıcam, sevcem. Katıksız sevgi dolu bi canlı olsun yoldaşım, bu şeytanlara dayanamıyorum artık.

Bu tip çok insan var, kendi çocuğu olur olmaz milletin özel hayatını karıştırmaya başlıyo dediğiniz gibi şeytan bunlar. Nacizane tavsiyem hiç paylaşmayın özelinizi bu tiplerle

Kus cok iyi bir secim eger yavru bir kus alirsan ele alistirabilirsin erkek olursa konusma öğretebilirsiniz .Sadece.bir yere giderken sorun oluyor sehirler arasi bile yolculuğa alisti benimki arabada mutlu oluyor
Kuş gerçekten de çok iyi bir arkadaş benim de eşim papağan almıştı geçen yıl odaya girdiğim an kafesten çıkart diye ötüyor resmen onunla konuşup stres atabiliyorsun

benim eşim de kullaniyor, çogu eczanede yok, zor bulduk. Bakalim fayda edecek mi
Ben emodex verir die düşünüyordum bu vitamini kullananda pek yok.inşallah faydasi olur.sizde sorun neydi canım sizede sadece bu vitamini ve klomen mi verdi

Ben emodex verir die düşünüyordum bu vitamini kullananda pek yok.inşallah faydasi olur.sizde sorun neydi canım sizede sadece bu vitamini ve klomen mi verdi
bizde hareket 0, morfoloji bozuk... Trental ve impryl verdi sadece. Yeni çıkan bir ilaç benim kanımca, bakalım insallah bir faydası olur.

kızlar ne tesadüf benim de bugün canım çok sıkkın. :KK43: eşim bana saçma sapan bir nedenden nefret dolu sözler kullandı.

X