Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla kendi bilir. Ben uğraşmıycam artık. Ailesine anlatıcam gerisi onlarda. Bana kısır diyeceklerine oğullarına baksınlar.....
Kadına suç buluyor herkes. Hiç oğullarına bakmıyorlar.
Bana da görümcem neden düşük yaptın diyor.
Görümceminde bi kocasi vae iki ayda yalvar yakar zorla birlikte olur. Kendisi yesil recetelik ilaclar kullaniyor. Troidlerinde sorun var. Çocukları oldu.
Hic sormazdım incinmesin die.
Onun çocuğu olduğu gibi soru sormaya başladı.
İnsanlardan artık nefret ediyordum.
Köpek alcam su tedavi bitsin, köpeğe kral gibi bakıcam, sevcem. Katıksız sevgi dolu bi canlı olsun yoldaşım, bu şeytanlara dayanamıyorum artık.

Kadına suç buluyor herkes. Hiç oğullarına bakmıyorlar.
Bana da görümcem neden düşük yaptın diyor.
Görümceminde bi kocasi vae iki ayda yalvar yakar zorla birlikte olur. Kendisi yesil recetelik ilaclar kullaniyor. Troidlerinde sorun var. Çocukları oldu.
Hic sormazdım incinmesin die.
Onun çocuğu olduğu gibi soru sormaya başladı.
İnsanlardan artık nefret ediyordum.
Köpek alcam su tedavi bitsin, köpeğe kral gibi bakıcam, sevcem. Katıksız sevgi dolu bi canlı olsun yoldaşım, bu şeytanlara dayanamıyorum artık.
Vallah hayvanlar bazı insanlardan daha insani özellikler gösteriyorlar.

zeynepppppppp zeynepppppppp sakin ol neden kendini harap ediyorsun esin dik durup onemsemiyor gibi gorunmeye calisiyor olabilir.Problem ondan kaynakli ya bu erkekler icin gurur meselesi .Esim test verileceginde veriyor .Ama ilac takibini ben yapıyorum hadi ic hadi ye .Her gun kahvalti yapsın diye yalvarıyorum yok hep tost yiyor .Kuruyemisleri de yemiyor havuc yiyordu onu da yemiyor. Dun ikimiz de perisan olunca artik kahvalti yapcam dedi .Badem koydum aldi yiycem dedi.Bakalim ne kadar gider.Mesela varikosel olan kisiler sicak su kullanmamali .Esim tutturdu haftasonu termal otele gitcez.Once 1 gun dedi sonra 2 ye cikti. Ne kadar anlatsam da kabul etmedi .Ben de tamam dedim belki gercekten ihtiyaci vardir değişikliğe. Bu kacamagi hak ediyordur üstüne gitmeyeceğim

zeynepppppppp zeynepppppppp kopek seviyorsan al stresini alir.Benim 1 yildir muhabbet kusum var yavruydu ben büyüttüm egittim.Simdi cocuk gibi konusuyor esimim adını soyluyor kendi adini bir ton laf stresimi aliyor gercekten

zeynepppppppp zeynepppppppp sakin ol neden kendini harap ediyorsun esin dik durup onemsemiyor gibi gorunmeye calisiyor olabilir.Problem ondan kaynakli ya bu erkekler icin gurur meselesi .Esim test verileceginde veriyor .Ama ilac takibini ben yapıyorum hadi ic hadi ye .Her gun kahvalti yapsın diye yalvarıyorum yok hep tost yiyor .Kuruyemisleri de yemiyor havuc yiyordu onu da yemiyor. Dun ikimiz de perisan olunca artik kahvalti yapcam dedi .Badem koydum aldi yiycem dedi.Bakalim ne kadar gider.Mesela varikosel olan kisiler sicak su kullanmamali .Esim tutturdu haftasonu termal otele gitcez.Once 1 gun dedi sonra 2 ye cikti. Ne kadar anlatsam da kabul etmedi .Ben de tamam dedim belki gercekten ihtiyaci vardir değişikliğe. Bu kacamagi hak ediyordur üstüne gitmeyeceğim
Valla cnm ben artık ona bu yeni bunu al bu doktora git şu ilacı al vs demekten bıktım usandım. Hayat zor yoruluyorum ziyadesiyle hem ruhen hem bedenen. Beni yormasın artık bu onunla ilgili bi problem bunu bile bana yıkıyor. Ya kendin araştır öğren git doktora ne gerekiyorsa ye niye beni yıpratıyorsun. Hani çocuk sofrada yemek yemezse zorlarsın ya o misal. Bugün 7 saat ders üstüne nöbet 3 haftadır da haftaya sonu yatılı misafir yoruldum ve yıprandım galiba bu umursamaz tavırlarıylada daha çok sinir etti beni. Bende umursamıycam yemezse yemesin ilaç kullanmasa kullanmasın. O yeşillik yemekten ilaç kullanmaktan doktora gitmekten acizse ben de tüp bebek yapamam o hormonları yiyemem. Köpek konusunu arkadaş dedi. Ben çiçeklerime bakıyorum. Onlarla mutlu oluyorum.

Bunu değilde promotil vermisti dr.
Fakat daha sonra gittiğim doktorların hepsi bu kadar pahalı ürün alınmasına gerek olmadığı, içeriği aynı daha uygun vitamin almamızı önermişti.
Birde dikkat et bu tarz vitaminlerin hepsinde 400 pg folik asit var ve hücre yenileme özelliği var. Solgarin içinde 90 yane 400 pg folik asitini al uygun fiyatı bide vitamin al supradin felan aynı etki.
Esime folik asit de içeriyorum inanılmaz arttı sperm sayısı iki katından fazla arttı.
Canm solgarın folik asitini mi içiriyorsun günde kaç tane

Valla cnm ben artık ona bu yeni bunu al bu doktora git şu ilacı al vs demekten bıktım usandım. Hayat zor yoruluyorum ziyadesiyle hem ruhen hem bedenen. Beni yormasın artık bu onunla ilgili bi problem bunu bile bana yıkıyor. Ya kendin araştır öğren git doktora ne gerekiyorsa ye niye beni yıpratıyorsun. Hani çocuk sofrada yemek yemezse zorlarsın ya o misal. Bugün 7 saat ders üstüne nöbet 3 haftadır da haftaya sonu yatılı misafir yoruldum ve yıprandım galiba bu umursamaz tavırlarıylada daha çok sinir etti beni. Bende umursamıycam yemezse yemesin ilaç kullanmasa kullanmasın. O yeşillik yemekten ilaç kullanmaktan doktora gitmekten acizse ben de tüp bebek yapamam o hormonları yiyemem. Köpek konusunu arkadaş dedi. Ben çiçeklerime bakıyorum. Onlarla mutlu oluyorum.
Birak bakalim gozlemle pisman olacak mi 2 hafta sure ver ama hic mudahale etme sadece bu yiyip icecekleri seylerde sal .Ama diger konularda normal ol tavrini ölç. Hem sana da dinlenme suresi cikar. Hayvan beslemek cok güzel gercekten hele ki kopekler sahiplerine daha bağlı olurlar.Ben okuldan cikip eve gidince anahtari cevirirken anlayip hemen ötmeye basliyor evin icinde bi.ses bi yoldas oluyor.Resmen seni bekliyor ya anlatilmaz bir sey.Insanlardan daha iyi gercekten

Günaydın kızlar. Bende keyifsizim. Eşim beni çıldırtıyor resmen. Adam rahat ya. Çarşamba kan verdi hormon testi için dün çıktı gidip almadı. Sen git al diyo bana. Arkadaşım senin değerin ya ilgilensene yok ilgilenmez! Bugün evden beraber çıktık kursu var oraya gitti.1.5 saatlik bi kurs. Saat 12 daha gidip test sonucunu almamış saat başı arıyorum git al diye tamam alırım diyor boş işlerle uğraşıyor. Ya çıldırtacak bu beni sonunda. Neyse gitti aldı. Ya hastanedesin ürologa göster diyorum gidip kadın doğumcuya gösteriyor. İnan'ın yıldım bıktım sıkıldım. Ya ben olsam bu kadın benim için çocuk sevgisinden mahrum kalıyor annelik duygusunu yaşamıyor yazık günah uğraşayım zaten yıpranmış bende yıpratmayayım der. yok yani hiç tınlamıyor adamın umurunda degil. Yok tarih sorusu yazıyor öyle kitap basacakmış vs.... saçmalıklar. Adam çocuğa öncelik vermiyor. Varsa yoksa kitap bassın soru yazsın. Kırk defa diyorum laptopu kucağına alma yine alıyor. Bunu boşayacaksın ki akıllansın.
Benimkide laptopa sarılıp uyuyordu resmen hergece ama hergece o pc ile uyurmu bi adam ya noldu spermlerini mahvetti pc yi kaldırdı sonra tele dalda bi oyun yükledi elinden düşmedi yine noldu düzelceğine o kadar ilaca 2 kat hasarı arttı yemin ederim fırlatcam o telini duvara cok az kaldı

Kizlar bende mi acaba kus beslesem?
Bunaldim 4 senedir yalnizliktan
Ailemde yanimda degil
Dokunsaniz aglayacak durumdayim
Bir arkadasin gencecik kardesi vefat etmis
Cok uzuldum hastaydi yatalakti Allah belki de kurtardi
Bilmiyorum bu his o yuzden mi?
Kafami dagitmaya ihtiyacim var
Kac gundur esimde yok
Bunaldim iyice
Bugun gelecekti ancak gece 2 3 gibi evde olacak :KK43:

Benimkide laptopa sarılıp uyuyordu resmen hergece ama hergece o pc ile uyurmu bi adam ya noldu spermlerini mahvetti pc yi kaldırdı sonra tele dalda bi oyun yükledi elinden düşmedi yine noldu düzelceğine o kadar ilaca 2 kat hasarı arttı yemin ederim fırlatcam o telini duvara cok az kaldı
al benden de o kadar benim esimde teli elinden birakmaz is icin olanlara bir sey demiyorum ama saatlerce elinde nefret ediyorum artik

Cnm cinsellik sadece cocuk icin degil ki.
Bu nedir böyle ayda sadece bi kere birliktelik mi olur?
Çocuk için evlenmis ki insan, cocuk olur olur, olmaz olmaz. Fakat evliliğin doğası farklıdır.
Bencede anlat ailesi bilsin.
Bana bir kere görümcem sordu. Çocuk için abine sor dedim. Anladı rengi attı. Sorar mı abisine. Konuyu o gün bi daha açmadı bile.
Ben ilk öğrendiğimizde ailesine söledim bilsinler bende sorun olmadıgını cok da iyi yaptım kesinlikle söyleyin ailelerine sizle ugrasmasınlar zaten biZim derdimiz bize yeter

Kizlar bende mi acaba kus beslesem?
Bunaldim 4 senedir yalnizliktan
Ailemde yanimda degil
Dokunsaniz aglayacak durumdayim
Bir arkadasin gencecik kardesi vefat etmis
Cok uzuldum hastaydi yatalakti Allah belki de kurtardi
Bilmiyorum bu his o yuzden mi?
Kafami dagitmaya ihtiyacim var
Kac gundur esimde yok
Bunaldim iyice
Bugun gelecekti ancak gece 2 3 gibi evde olacak :KK43:
Kus cok iyi bir secim eger yavru bir kus alirsan ele alistirabilirsin erkek olursa konusma öğretebilirsiniz .Sadece.bir yere giderken sorun oluyor sehirler arasi bile yolculuğa alisti benimki arabada mutlu oluyor

Ya gidin biyerlere de başka yer caktırma karadeniz ürgüp falan termale gitmemeye calıs bende gecen yıl başında ürgüpte jakuzili bi yere gittim bin pişman oldum bilsem hayatta götürmezdim

Kus cok iyi bir secim eger yavru bir kus alirsan ele alistirabilirsin erkek olursa konusma öğretebilirsiniz .Sadece.bir yere giderken sorun oluyor sehirler arasi bile yolculuğa alisti benimki arabada mutlu oluyor
onu soracaktim yolculuga giderken ne yapiyorsunuz diye. Biz cok sk seyahat ediyoruz yanimizda goturebiliyorsak com iyiymis. Ayy cok sevindim. Cok iyi olur kus evde onunla konusurum bari derdimi ona anlatirim

X