- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
2.5 ay oldu canimAaa canım çok iyi daha önce ne zaman test vermişti eşin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.5 ay oldu canimAaa canım çok iyi daha önce ne zaman test vermişti eşin
senin ilk kan testin 86 çıkmıştı değil mi? Günün geçince mi yaptırdın yoksa daha adet gününe varmıydı?Hz Zekeriyya nin duasidir .Meryem Suresinde anlatiliyor ben de cok okumustum
Kötü değil canm daha adetine var iki gün sonra tekrarla eğer iki katı olmuşsa hiç bir skinti yok .şimdi boşuna stres yapıyorsunCnm
senin ilk kan testin 86 çıkmıştı değil mi? Günün geçince mi yaptırdın yoksa daha adet gününe varmıydı?
Ya bi kimyasal gebeliğim var korkuyorum. 25. Gün için beta Hcg 20.2 kötü mü ????
Yok artık Şubat ne ya yani her mesaj attığımızda iki ay beklicek miyiz şaka gibi.Ya böyle tedavi mı olur sorduğumuz hiç birşeye doğru düzgün yanıt alamıyoruz. Biz haziran 1 den beri Kaan hocaya gittik hala da doğru düzgün birşeylere cevap almış değiliz bence bı çözüm bulunmalı artıkKızlar Kaan hocaya yazdık şubata cevap verecekmiş şaka gibi demi![]()
Cnm bu güzel duygular için çok teşekkür ederim.Yaaaa bak ben hissetmistim gecen gun sonra belki oyle olmasini istedigim icindir yoksa kiz benim yuzumden hayal kirikligi yasamasin dedim fazla yazmadim ama biliyordum
Su an sana simsıki sarilmak isterdim Rabbim kat kat artirsin o betayi o kadar sevindim ki burnumun diregi sizladi kendimi gordum sende
Gozun aydin hosgeldin minnak kuzu![]()
İnş artar cnm o Korkuyu yaşadım ya korkuyorum ama kafamı rahat bırakıcammmm inşKötü değil canm daha adetine var iki gün sonra tekrarla eğer iki katı olmuşsa hiç bir skinti yok .şimdi boşuna stres yapıyorsun
zeynepppppppp canim hayirli olsun insallahh kat kat artar değerin. Rabbim ol dedikten sonra hersey bahane. Kimbilir hangi dua vesile oldu.
Cnm çok teşekkür ederim. Dualarını eksik etme.
Bestttt canım insallah hasar düşmüştür. Sayıların gayet iyi bi de hasar düşerse süper olur
![]()
İlaç falan vermedi cnm sinir oldum degeelerin gayet iyi dediCanim evet 2.5 altinda olmasi daha iyi benim 5 kusurdu ilac kullaniyorum.
Amin cnm inşallah cümlemizeYumurta çatlarken ağrı oluyor canım. Geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda Rabbim hayırlı bir evlat nasip eder
Hayırlı olsun cnm çıktı çokkkkk sevindimmBugün 25. Günüm 28. Gün oluyorum
Tahlili nerde verdiniz cnm umarım hasarda düzelmiştirKizlar sonuc cikti sayi 75 milyondu 73olmus cok bi degisim yok. morfoloji 2ydi 4 olmus. Toplam hareketli 55ten 60 a cikmis. Ileri hareketli 50 den 55e cikmis. Ml de sperm 28 milyondu 30milyon olmus. Yani genel anlamda duzelme var. Umarim hasara da yansir bu.
Kuzum sagol insallah yaaaazeynepppppppp canim hayirli olsun insallahh kat kat artar değerin. Rabbim ol dedikten sonra hersey bahane. Kimbilir hangi dua vesile oldu.
Bestttt canım insallah hasar düşmüştür. Sayıların gayet iyi bi de hasar düşerse süper olur
![]()
Duzen bu da canim. Sen tsh icin baska yere de sorTahlili nerde verdiniz cnm umarım hasarda düzelmiştir
Ya cnm erzincan da sadece bi tane araştırma hastanesi var başkada bieşy yok kısıtlı yani malesef sinir bozucuDuzen bu da canim. Sen tsh icin baska yere de sor
Canım benim şimdi gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam dün rahatsızdım giremedim neler olmuş neler ahhh ahhh inşallah bizde veririz böyle haberler. Msjların hepsini tam okumadım kuzum şimdi bu başarından bizlere de ilham ver geçtiğin zorlu süreci ve neler kullandığını yazabilir misin? Birbirimizi hiç tanımıyoruz belki ama gönül bağı oluştu aramızda birbirimiz için dua ediyoruz bu o kadar makbuldür ki allah sana nasip etti inşallah sıra bizdedir.Kızlarrrrrrrrrrrr değerimiz 20,02 çıktı
Adet günümde oyle cikti sen yarin tekrar ver artmasi onemli kotu ya da degil diyemeyiz 5 6 ile baslayip yukselen var zaten saglikli ise goreceksin 1 haftada 500 600 lere dayanacakCnm
senin ilk kan testin 86 çıkmıştı değil mi? Günün geçince mi yaptırdın yoksa daha adet gününe varmıydı?
Ya bi kimyasal gebeliğim var korkuyorum. 25. Gün için beta Hcg 20.2 kötü mü ????