• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dünden beri kasık agrımdan ölüyorum demekki yumurtalıklar çatlatı öldüm yani ilk kez klomen etkisi mi acaba valla dedigin gibi elde deil cnm
Yumurta çatlarken ağrı oluyor canım. Geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda Rabbim hayırlı bir evlat nasip eder

Son düzenleme:
zeynepppppppp zeynepppppppp canım hayırlı olsun. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :anne:Her ay bir kişi hamile kalıyor topikte :KK49: sıra bize de geliyoor :dua:
Cnm çok sağol her zaman dua dilinizde olsun inş Allah veriyor. Devamı da gelsin keseyi kalp atışını duyalım çok rahatlayacam.

zeynepppppppp zeynepppppppp tebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok uğraş verdin karsılıgını alıyorsun hamdolsun ilk dediğinde kesin var demiştim geçen hafta içimden. İnş bu topic ve evlat isteyen herkes tek tek sağlıklı sıhhatle hayırlı bebiş sahibi oluruz☺️
Cnm benim çok teşekkürler inş darısı size olur. Gerçekten duaya sarılmaya çok gerek olduğunu düşünüyorum.

Kızlar merhaba,
Topiğinize yeni katılıyorum.
Eşim 17 ağustosta varikosel ameliyatı oldu doktor neofortil verdi bende yanında evicap kullandırdım %1 olan deyer %15 olmuş 3 ay sonra biz bu ay tüp bebek yaptıracaktık. Doktorumuz bize bir ay daha neofortil kullan 25 günde klomen kullan dedi. Ben içinde bir sürü şey olan ahmet maranki tarıfını yaptırdım aksamları keçiboynuzu kürü meyve sabahları ceviz yediriyorum. Bir ay sonra testimiz var umarım yolunda gider hersey.Sizde etkili olan bi kür var mıydı ?

Cnm benim çok teşekkürler inş darısı size olur. Gerçekten duaya sarılmaya çok gerek olduğunu düşünüyorum.
Veeee zeynep en taze hamile sen oldugun için sıra sende soru bombaları için :duduk: son testiniz nasıldı sayı hız morfoloji falan bide hasar varmıydı? Hangi ilaç ve kürleri kaç ay kullandın? Bide ilişki sonrası kaç saat sırt üstü yattın :kahve: :KK76::KK76::KK76:

Kizlar sonuc cikti sayi 75 milyondu 73olmus cok bi degisim yok. morfoloji 2ydi 4 olmus. Toplam hareketli 55ten 60 a cikmis. Ileri hareketli 50 den 55e cikmis. Ml de sperm 28 milyondu 30milyon olmus. Yani genel anlamda duzelme var. Umarim hasara da yansir bu.
Canım ne güzel bence hasara düşmüştür bana.
Siz şimdi sadece DNA hasar test ,kısmı sperm analizi ve morfoloji için mi test verdiniz ne kadar tuttu canım
Sizden panel test istemedi mi?

Kizlar sonuc cikti sayi 75 milyondu 73olmus cok bi degisim yok. morfoloji 2ydi 4 olmus. Toplam hareketli 55ten 60 a cikmis. Ileri hareketli 50 den 55e cikmis. Ml de sperm 28 milyondu 30milyon olmus. Yani genel anlamda duzelme var. Umarim hasara da yansir bu.
Siz şimdi sadece DNA hasar test ,kısmı sperm analizi ve morfoloji için mi test verdiniz ne kadar tuttu canım

Canim spermiyogrmi dzelip hasar duzelmeyen de var korktum bi an. Biz panel olarak verdik spermiyogramla 500 civari tuttu morfolojiyi detayli istemedik spermiyogramda yuzde olarak var ya detayli istemedik

Kızlar merhaba,
Topiğinize yeni katılıyorum.
Eşim 17 ağustosta varikosel ameliyatı oldu doktor neofortil verdi bende yanında evicap kullandırdım %1 olan deyer %15 olmuş 3 ay sonra biz bu ay tüp bebek yaptıracaktık. Doktorumuz bize bir ay daha neofortil kullan 25 günde klomen kullan dedi. Ben içinde bir sürü şey olan ahmet maranki tarıfını yaptırdım aksamları keçiboynuzu kürü meyve sabahları ceviz yediriyorum. Bir ay sonra testimiz var umarım yolunda gider hersey.Sizde etkili olan bi kür var mıydı ?
Canım incir zeytin yağında bekletilmis ,kuruyemiş ,ceviz,akşamları havuç suyu,ısırgan otu çayı.binlarda sperme ve kalitesine iyi gelir.insallah güzel sonuçlar alırsınız,tüp bebek merkezinin de böyle düşünüp hemen tüpe başlamaması iyi.ince esine tadevi vermesi çok iyi bence.bazi yerler hemen başlatıyor ve sonuç hüsran oluyor

Canim spermiyogrmi dzelip hasar duzelmeyen de var korktum bi an. Biz panel olarak verdik spermiyogramla 500 civari tuttu morfolojiyi detayli istemedik spermiyogramda yuzde olarak var ya detayli istemedik
Canım Maşallah ileri hareketli ve morfoloji artmış y inşallah düzelmiş tır diye umuyorum iyi düşünelim iyi olsun

Aaa canım çok iyi daha önce ne zaman test vermişti eşin

Kızlar geçen ay çok samimi bi arkadaşım ( din kültürü öğretmeni ) bana bi dua verdi her zaman oku dedi. Yolda, yemek yaparken, temizlik yaparken vs... hep dilinde olsun dedi. İki üç arkadaşı da hep bu duayı okumuş gebe kalmışlar.

Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai.
Dua bu. İnş vesile olur sizede.

Kızlar geçen ay çok samimi bi arkadaşım ( din kültürü öğretmeni ) bana bi dua verdi her zaman oku dedi. Yolda, yemek yaparken, temizlik yaparken vs... hep dilinde olsun dedi. İki üç arkadaşı da hep bu duayı okumuş gebe kalmışlar.

Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai.
Dua bu. İnş vesile olur sizede.
Hz Zekeriyya nin duasidir .Meryem Suresinde anlatiliyor ben de cok okumustum

İnş Emeklerinizin karşılığını alırsınız İnş çok güzel çıkar sonucunuz ama bize kadın doğumcu dr um günde 4 incir 4 ceviz gün aşırı yarım çay kaşığı ile polen ye dedi eşime poleni sende ye dedi ünlü bi Prof dediğim dr o yüzden tavsiyem imkan varsa ceviz fındık badem incir her gün yesin eşin
Evet canım bunlarıda biliyorum inciri zeytinyağında bekletmeden mi ye dedi dr. Ben de kuru incir kayısı erik badem ceviz fındık veriyorum ama arada. Eşim polen almış bir arıları olan adamdan ama henüz başlamadık çünkü bazı doktorlar ileri varikosel varsa boşuna ilaç tedavisi uygulamayın ilk varikoseli çözün diyor o yüzden fazla yağmak istemedim şimdilik yeterince yapıyorum gibi geliyor ama baya araştırıp okuyorum herşey önümüzdeki ay belli olacak inşallah.

Back