- 9 Kasım 2016
- 230
- 331
- 53
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlarrrrrrrrrrrr değerimiz 20,02 çıktı
Darısı bizim başımıza olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlarrrrrrrrrrrr değerimiz 20,02 çıktı
Amin bize de çok dua et canmAmin cnm inş darısı sizede olsun
Evet lem yelid okudum Meryem suresine de başladık hatta 24 tane kaldı. Allah razı olsun hepinizden canım arkadaşlarımEvet benim topigimde de dua okumustuk
Dualarım sizinle cnm allah herkese nasip etsin inş.Amin bize de çok dua et canm
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...in-dua-zinciri.1021651/page-157#post-53839385Ya beni de ekler misin canm topiğine
Amin inş cnm darısı sizin başınıza da.Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Darısı bizim başımıza olsun inşallah
Ayyyyyy cnm benim çok sağol allah razı olsun senden dualarınla desteğinle hep yanımda oldun. Binlerce kez şükürler olsun Rabbime. Buradaki tüm arkadaşlarada nasip etsin inş.Bizimki o cizgiye bakip acaba mi diye diye uyumaya calisip sabahin 6sinda kalkcakti .Simdi mutluluktan uykusuz kalcak
Allah herkese nasip etsin ayrica dua topigimdeki 2.hamilesin
Bak agir kaldirmak yukseklere uzanmak ani hareket etmek yok .Bol bol su iciyoruz 2 gun sonra betamiza baktiriyoruz taze anne .Cok tecrubeliyim ya nasihat edeyim benimki 3 4 hafta farkla abi ya da abla olcak![]()
Yaaaa bende uyuyamadım sana bakmak için süpersiniz cooook acayip mutlu oldummmm gözün aydınn topikcanKızlarrrrrrrrrrrr değerimiz 20,02 çıktı
Canım sakın stres yapma elde değil biliyorum Ama olumsuz etkileme bünyeniKızlar çıldırcam ya yine gittim doktora tekrardan tahlil istedi yumurtan bugün yarın çatlar dedi perşembe sabahı bi daha gel dedi çıldırmamak elde deil bu ne böyle igne verip kendi çatlattsa daha iyiydi
Canım çizgi var
Günaydın canım :)Gunaydin kizlar saat cok erken biraz daha uyuyayim![]()
Amin inşallahzeynepppppppp tebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok uğraş verdin karsılıgını alıyorsun hamdolsun ilk dediğinde kesin var demiştim geçen hafta içimden. İnş bu topic ve evlat isteyen herkes tek tek sağlıklı sıhhatle hayırlı bebiş sahibi oluruz
![]()
Ne bileyim internettede aeraştırdım baya güya 2,5 üstü tedavi gerekmiş bakalım cnm hayırlısıMaşallah işte canm stres yapma daha ne olsun
Dünden beri kasık agrımdan ölüyorum demekki yumurtalıklar çatlatı öldüm yani ilk kez klomen etkisi mi acaba valla dedigin gibi elde deil cnmCanım sakın stres yapma elde değil biliyorum Ama olumsuz etkileme bünyeni
Canim evet 2.5 altinda olmasi daha iyi benim 5 kusurdu ilac kullaniyorum.Ne bileyim internettede aeraştırdım baya güya 2,5 üstü tedavi gerekmiş bakalım cnm hayırlısı