• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Zeynep yazdıklarımızı okuyor ama su an bulutların üstünde kendine gelince tekrar okuycak mesajları :KK49:
Mutlu bir sekilde uyuyabilirim hadin iyi geceler :KK47:

Bizimki o cizgiye bakip acaba mi diye diye uyumaya calisip sabahin 6sinda kalkcakti .Simdi mutluluktan uykusuz kalcak :anneadayı:
Allah herkese nasip etsin ayrica dua topigimdeki 2.hamilesin
Bak agir kaldirmak yukseklere uzanmak ani hareket etmek yok .Bol bol su iciyoruz 2 gun sonra betamiza baktiriyoruz taze anne .Cok tecrubeliyim ya nasihat edeyim benimki 3 4 hafta farkla abi ya da abla olcak:KK48:
Ayyyyyy cnm benim çok sağol allah razı olsun senden dualarınla desteğinle hep yanımda oldun. Binlerce kez şükürler olsun Rabbime. Buradaki tüm arkadaşlarada nasip etsin inş.

zeynepppppppp zeynepppppppp canım coooooook sevindim canım Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin.sayinizi artırsın bol bol hamileler olsun.bi topik hepimize uğur hayır getirsin inşallah.cok mutlu oldum canim:KK68::KK68::KK36::KK71:

Kızlar çıldırcam ya yine gittim doktora tekrardan tahlil istedi yumurtan bugün yarın çatlar dedi perşembe sabahı bi daha gel dedi çıldırmamak elde deil bu ne böyle igne verip kendi çatlattsa daha iyiydi
Canım sakın stres yapma elde değil biliyorum Ama olumsuz etkileme bünyeni

Canım sana lem yelid okumuştuk. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Bu ay neler yaptınız nelere dikkat ettiniz.

zeynepppppppp zeynepppppppp tebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok uğraş verdin karsılıgını alıyorsun hamdolsun ilk dediğinde kesin var demiştim geçen hafta içimden. İnş bu topic ve evlat isteyen herkes tek tek sağlıklı sıhhatle hayırlı bebiş sahibi oluruz☺️

zeynepppppppp zeynepppppppp tebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok uğraş verdin karsılıgını alıyorsun hamdolsun ilk dediğinde kesin var demiştim geçen hafta içimden. İnş bu topic ve evlat isteyen herkes tek tek sağlıklı sıhhatle hayırlı bebiş sahibi oluruz☺️
Amin inşallah

Back