• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
D1A72D39-C42B-4D3E-B3EF-4D065C34C8D9.jpeg

Beta tahmini yapıyorum en az 50 cikacak
Yatakta esimle beraber bekliyoruz düşün yani tam uyuyorduk:olamaz:

:halay::KK73::KK28:Kızlarrrrrrrrrrrr değerimiz 20,02 çıktı
Yaaaa bak ben hissetmistim gecen gun sonra belki oyle olmasini istedigim icindir yoksa kiz benim yuzumden hayal kirikligi yasamasin dedim fazla yazmadim ama biliyordum
Su an sana simsıki sarilmak isterdim Rabbim kat kat artirsin o betayi o kadar sevindim ki burnumun diregi sizladi kendimi gordum sende
Gozun aydin hosgeldin minnak kuzu:KK200::emir_bebek::KK68:

Bizimki o cizgiye bakip acaba mi diye diye uyumaya calisip sabahin 6sinda kalkcakti .Simdi mutluluktan uykusuz kalcak :anneadayı:
Allah herkese nasip etsin ayrica dua topigimdeki 2.hamilesin
Bak agir kaldirmak yukseklere uzanmak ani hareket etmek yok .Bol bol su iciyoruz 2 gun sonra betamiza baktiriyoruz taze anne .Cok tecrubeliyim ya nasihat edeyim benimki 3 4 hafta farkla abi ya da abla olcak:KK48:

Bizimki o cizgiye bakip acaba mi diye diye uyumaya calisip sabahin 6sinda kalkcakti .Simdi mutluluktan uykusuz kalcak :anneadayı:
Allah herkese nasip etsin ayrica dua topigimdeki 2.hamilesin
Bak agir kaldirmak yukseklere uzanmak ani hareket etmek yok .Bol bol su iciyoruz 2 gun sonra betamiza baktiriyoruz taze anne .Cok tecrubeliyim ya nasihat edeyim benimki 3 4 hafta farkla abi ya da abla olcak:KK48:
Lem yelid çekmiştik arkadaşa da demi

Back