• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nöbetçi Eczanede predictor yoktu olsa alıcaktı eşim aslında. Yarın sabahı bi bekleyeyim bakim. İki arkadaşta rüya görmüştü benle ilgili. İnş çıkar.
Sen gece uyuyamaz oteki testi de yaparsin bence :KK49:
Kan versen 1 saate cikar ya su an kendi testimin ilk halini gördüğüm icin cok umutluyum insallah cikar yaa .Burdan bir arkadas beni hamile gormustu bir hafta sonra ogrendik .:KK200:

Sen gece uyuyamaz oteki testi de yaparsin bence :KK49:
Kan versen 1 saate cikar ya su an kendi testimin ilk halini gördüğüm icin cok umutluyum insallah cikar yaa .Burdan bir arkadas beni hamile gormustu bir hafta sonra ogrendik .:KK200:
Okuldan bi arkadaşta benim umreye gideceğimi onlarla vedalaştığımı görmüş. Eltimde rüyasında benim elimde bi bebek görmüş bebek ağlıyormuş sormuş bana neden ağlıyor. Bende bilmiyorum akşamdan beri ağlıyor diyormuşum.

Okuldan bi arkadaşta benim umreye gideceğimi onlarla vedalaştığımı görmüş. Eltimde rüyasında benim elimde bi bebek görmüş bebek ağlıyormuş sormuş bana neden ağlıyor. Bende bilmiyorum akşamdan beri ağlıyor diyormuşum.
Kan vercen mi:bicak:

Cnm aksine bu kullandıklarımızdan sonra eşimin isteği arttı klomeni her gün kullandık sadece 2 ayda bir 5-6 gün kesiyorduk ama bunu dr söylemedi biz kendimiz yaptık ya ilaç bitmişti ya işte karaciğere zarar vermesin diye şüpheye düştük ama ona da dr gidince rahatladık biz dr un ismini bir yerden duymadık tesadüf dek geldi bi kere gittik sadece 6 ay sonra gel demiş çünkü eşime adı Alaattin Selçuk hatta çok moral verici konuşmuş ilk sonuçlar çıktığında sana şimdi tüp bebek yaptır desem hemen olur ama sen bunları kullan 61 milyon da biri muhakkak döller demiş tabi biz henüz sonuç alamadık ama bu da birşeydir şu sonucu görmek de sevindirici bebeğim olmuş kadar sevindim İnş Rabbim hepimizin eşine Ya Şafi ismi ile şifa versin
Canm kullanırken bi sorun yok ama bırakınca uyarı bitti için istekte azalıyor die okudum yani var olan ilk istek daha azalıyor die.bencede kesin bi süre deneyin tüp bebek son ihtimal olsun ki ben kısa sürede cvp alırsın die umuyorum

E83A72AD-B6B3-4B33-B357-BFEA6BD5AC79.png
Çok iyi canm bizde de hasar yok çok şükür .peki sayı hız falan nasıldı sizde

Back