Şuan sana oturmuş dua ediyorum kuzum insalalh vardır bebiş insalalhİnş cnm dua et ne olursun
Amin cnmHadi zeynep güzel haberler al inşallah, hayirlisi olsun senin için :)
Ben de gördum canim, adetine kac gün var. Meraktan bekleyeceğim 23.40 i :))
Maşallah canm gözun aydın ay çok mutlu oldummm daha adetine bir kaç gün var değerin cok güzel maşallah :) ayyy heyecan bastı beni de insalalh darısı bizeKızlarrrrrrrrrrrr değerimiz 20,02 çıktı
Hayirli olsunKızlarrrrrrrrrrrr değerimiz 20,02 çıktı
Yaaaa bak ben hissetmistim gecen gun sonra belki oyle olmasini istedigim icindir yoksa kiz benim yuzumden hayal kirikligi yasamasin dedim fazla yazmadim ama biliyordumKızlarrrrrrrrrrrr değerimiz 20,02 çıktı
Yaaa superrrrrBugün 25. Günüm 28. Gün oluyorum
Lem yelid çekmiştik arkadaşa da demiBizimki o cizgiye bakip acaba mi diye diye uyumaya calisip sabahin 6sinda kalkcakti .Simdi mutluluktan uykusuz kalcak
Allah herkese nasip etsin ayrica dua topigimdeki 2.hamilesin
Bak agir kaldirmak yukseklere uzanmak ani hareket etmek yok .Bol bol su iciyoruz 2 gun sonra betamiza baktiriyoruz taze anne .Cok tecrubeliyim ya nasihat edeyim benimki 3 4 hafta farkla abi ya da abla olcak
Evet benim topigimde de dua okumustukLem yelid çekmiştik arkadaşa da demi
Amin cnm inş darısı sizede olsunMaşallah canm gözun aydın ay çok mutlu oldummm daha adetine bir kaç gün var değerin cok güzel maşallah :) ayyy heyecan bastı beni de insalalh darısı bize
Ya beni de ekler misin canm topiğineEvet benim topigimde de dua okumustuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?