Ay inşallah vardır hayalet çizgi gibi aslında ilk idrar daha iyi sonuç verirİnş cnm göğüslerim çok ağrıyor ama. Biraz şüphem ediyorum bundan. Ama eşim yok diyor. Perşembe yada cuma adet günüm aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah vardır hayalet çizgi gibi aslında ilk idrar daha iyi sonuç verirİnş cnm göğüslerim çok ağrıyor ama. Biraz şüphem ediyorum bundan. Ama eşim yok diyor. Perşembe yada cuma adet günüm aslında
Yarın sabahta yapıcam ama karnımda hafif adet sancımda var.Ay inşallah vardır hayalet çizgi gibi aslında ilk idrar daha iyi sonuç verir
İnşallah bebis vardır bize de umut olur bu topikteki herkes insalalh bir bir hamilelik haberi verirYarın sabahta yapıcam ama karnımda hafif adet sancımda var.
İnş cnm inş......İnşallah bebis vardır bize de umut olur bu topikteki herkes insalalh bir bir hamilelik haberi verir
Daha yakin ve net cekersen foto ayarlariyla oynayip cizgi varsa netlestirebilirim hadi cabuk bekliyorummEki Görüntüle 2077952 Eki Görüntüle 2077953 Kızlar ne görüyorsunuz ????
Canim direk gorunuyo
Var bence ya ben görüyorum
İnş cnm yaAy var gibi,hadi inşallah
İnş cnm inş vardırVar bence ya ben görüyorum
İn![]()
Bir de boyle bak yanlis yonlendirmek istemem ama benim ilk testime cok benziyo
inşallah cnm bi tane daha testim var yarın sabah yine yapıcam inş.![]()
Bir de boyle bak yanlis yonlendirmek istemem ama benim ilk testime cok benziyo