Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben de bı topikte görmüştüm kemik suyuyla düzeldi demişti

Ama kizlar kaan hoca da kirmizi eti azaltin diyorya, o kolesterollü artirdigi icin istemiyor. Kemik suyu da artirmaz mi çok yağlı oluyor.

kizlar benim kan sonucunu da yorumlar misiniz?

Doktor Fsh sinira yaklastiği için yumurta rezervi azaliyor olabilir demisti, cok canim sıkılmıstı o zaman. Sonra tüp bebek denememizde epey yumurta cikti da rahatladim.
Valla bu doktorlar bazen felekat tellaligi yapıyorlar

FSH 10 yakın olunca biraz kritik olarak biliyorum. İnternette okumuştum.
Evet canim benim doktorda böyle söyledi, o yüzden tüp bebekte ilaç dozunu fazla verdi, sonra nerdeyse çok yumurta gelistigi icin ohss ye girecektim baskiladik.

Evet canim benim doktorda böyle söyledi, o yüzden tüp bebekte ilaç dozunu fazla verdi, sonra nerdeyse çok yumurta gelistigi icin ohss ye girecektim baskiladik.
Canım tam durumunuzu bilmiyorum fakat biliyorsunuz günümüzde tüp bebek tedavisini çok çabuk önerip hemen yapıyorlar. Normali tüm tedaviler yapılıp iki tarafta iyice analiz edilip ikinci aşamaya geçilmesi bence... tüp bebek yıpratıcı bir aşama olsa gerek... bir de fsh kendi başına krıter olmamalıymış. Rezervine de baktırdın mı?

Ah canım benim ne kadar iyi kalplisin. Rabbim De gönlüne göre verdi. Teşekkür ederim tüm tavsiyelerin önerilerin için. Benim eşim hiç sevmez kemik suyunu ama yine de şansımı denicem

Ah canım benim ne kadar iyi kalplisin. Rabbim De gönlüne göre verdi. Teşekkür ederim tüm tavsiyelerin önerilerin için. Benim eşim hiç sevmez kemik suyunu ama yine de şansımı denicem
Ben de sevmem ama ayagim kırıldığı zaman mecburiyetten ictim .Özünün cikmasi icin 6 7 saat kaynatti annem aslinda daha uzun suresi.Kaliplara koyup dondurucuya atip corbalara koyabilirsin

Ama kizlar kaan hoca da kirmizi eti azaltin diyorya, o kolesterollü artirdigi icin istemiyor. Kemik suyu da artirmaz mi çok yağlı oluyor.
Canim kaynattiktan sonra kaliplarda dondurursan her corbaya 1 küp atarsin .Ondan bir sey olmaz corbaya sivi yag az koyarsın dengeler .Gercekten kemik suyu her derde deva

Kızlar yumurtlama günü hani yogun şeffaf akıntı gelio ya onun ertesi günü azalıyor ya işte o gün ovulasyon testinde tam koyu çizgi yakalanıo.ben onu bugün yakaladım yani yoğun akıntının ertesi günü aslında yumurtluyoruz 24 saat canlı kalıo yumuşlar

Evet canım şeffaf akıntı olunca yumurtlama olacağı koyu sarı akıntı olunca da çatladığı anlamına geliyormus yani bi gün sonrası falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…