Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yaşım 26 canım. Hasa önce baktırmadım söylediklerine doktorlar gerek duymadı hamileliğine engel teşhis edecek birşeyin yok dediler. Ben de eşimle ilgileniyorum onun değerleri bu haldeyken kendimle ilgilenmedim.

Kullandım cnm kullanmaz olurmuyjm hibor3500 le başladım 7000 e kadar cıktık drm istemedi ama ben her ihtimale harası pıhtılaşma (trambofili) testinizde verdim çıkmasını bekliyorum

Sagolun kizlar kronik faranjit var havalarin sogumasi ve hava kirliliginin artmasıyla kendini gostermeye basladi .Bogazim sis hic bir sey yiyemiyorum isin kotusu antibiyotiksiz gecmedi su gune kadar .Boyle nasil atlatcam bilmiyorum
Elma kabuğunu kaynatıp içebilirsin canım bize de önermişti

Kızlar benim değerlerimi de yorumlar mısınız?

TSH 0,9137
Prolaktin 14,41
LH 5,37
FSH 4,07
E2 38

Yaşım 26 canım. Hasa önce baktırmadım söylediklerine doktorlar gerek duymadı hamileliğine engel teşhis edecek birşeyin yok dediler. Ben de eşimle ilgileniyorum onun değerleri bu haldeyken kendimle ilgilenmedim.
Doktorlar daha iyi bilir. Benim anladığım kadarıyla da öyle sorun olacak bir şey görünmüyor. Sadece baktirma ihtiyacı duyup duymadığını merak ettim. İnşallah en yakın zamanda hamilelik müjdesi verirsin.

Kızlar benim değerlerimi de yorumlar mısınız?

TSH 0,9137
Prolaktin 14,41
LH 5,37
FSH 4,07
E2 38
Diger değerlerin iyi. Sadece lh fsh ın biraz üstünde olduğu için hafif pco şüphesine olabilir sende de.

Diger değerlerin iyi. Sadece lh fsh ın biraz üstünde olduğu için hafif pco şüphesine olabilir sende de.
sağol canım evet ultrasonda da kist görüyorlar

Cnm bilgi için çok teşekkürler. Ben doktora bi sorayım bakalım... aydınlanmış oldum.

Adam sana degerleriniz cok iyi dese ordan ürün almayacaksın tabii ki kotu diyecek sen bir kitapciya gitsen kitabi sorsan sana hemen cok okunanlar arasinda der degilse satamaz boyle düşün
Cnm beni huylandıran tarafı şu adam ısrar etmedi illa al diye. Çok yoğundu zaten. Hiç ısrar etmedi. Doktorlar sizi kandırıyor dedi. Bu değerlerle çocuk falan olmaz dedi. Sonrada kapattı telefonu.

Seninkiler normal cnm
Canım ya sana birşey soracağım eşim Kaan hocaya gittiğinde FSH i 4tu iki hafta klomen kullan test ver dedi.iki hafta geçtikten sonra yapınca 5e cikmisti.50gun sonra tekrar baktirin dedik FSH bu sefer 4.38cikmis düşmüş biraz ve yükselme olmamış .bu çokta iyi birşey değil sanirim.bn şimdi Kaan hocaya yazayım diyorum.moralim bozuldu ama ama dedim tedavi olumlu gitmiyor mu

Çok geçmiş olsn bnmde 3,30 çıkmış galiba hamilelik için 1 2,5 arası olması lazımmış

Biz hasar tedavisi gördük 4'50 ydi eşimin fsh 6 ay tedavi gördü ve fsh igneleri vuruldu bi ara 5,30 a çıktı şimdi yine 4,5 düzelme olmadı fsh da ama hoca pek umursamadı yani hiç yazmadı fsh düşük die demekki önemsemedi anlamadım yani zaten tedavimiz bitti

Biliyorum canım ondan sana sordum canım çok şükür sizin düzelmiş.bakalim bizimki ne olacak belki iğneye geçirir bu akşam mesaj atacağım.

Canim size tekrar baktirin mi demisti

Yok canım istemedi bizden ama 50 gündür gün aşırı klomen kullaniyor ya yükseldi mı die merak ettik biz yaptirdik
Anladim canim. Bi yandan kontrol etmek iyi bi yandan insanin kafasi karisiyo. Neyse cevaba az kaldi zaten. Insallah bi an once duser hasarlarimiz.

Kizlar hepinize tesekkur ederim Allah razi olsun
Yeni bir sey ogrendim kemiksuyunu kaynatip sarimsakla esinize icirirseniz spermlere iyi geliyormus ayni kür bayanlarda yumurta kalitesini artiriyormus baska bir topikte bayan bunu uygulamis esine hamileymis sordum boyle soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…