Canım geçmiş olsun sevindim birşey çıkmamasına.muhtemelen parçayı birşey var mı die almışlardır.smer testi gibi düşün.Kizlarrr
Beni merak etmissiniz
Gozlerim dola dola okudum yazdiklarinizi
Nasil guzel insanlarsiniz beni tanimadan merak ediyorsunuz sagligimi Allah razi olsun sizden
Saat 15.10 gibi aldilar beni
Dr geldi elimi falan sıkti seni beklettim kusura bakma dedi ben hooop gittim o arada
Temiz cikmis sonuc
Bi parca almislar patalojiye gondermisler ama neden oldugunu anlamadim soramadim de
Ama cok karnim agriyordu sanki icimde yara var gibi(ki oyle zaten)
Sonra eve geldik esimde bende uyumusuz ancak kendime geldim
Esimde grip ama simdi sagolsun bana yemek hazirliyor
Geleim esime
Dr sol tarafta varikosel var dedi
Doppler cektirdi
Sol tarafta mm.si falan yaziyo
Ameliyat olmalisin demis
Hatta reflu de var yaziyo raporda
Ne yapalim dedi
Ben senin yerinde olsaydim bebek icin yaptirirdim dedim
Ama iste daha karar vermedi oda
Rabbim insallah bize dogru uolu sectirir
Çok geçmiş olsun merak ettik birşey oldu sandım. Canım reflü de varmış baksana en mühimi o zaten sıcaklık artışına neden oluyor. Ben olması tarafındayım fakat mühim karar ve sizin düşünüp taşınıp istişare halinde almanız gerek. Yaş faktörü de var diyorsunuz geç kalmayın. Ameliyattan fiziksel olarak kaçınmayın mikrocerrahi ve iyi bir hekim işinizi kolaylaştıracaktır. Ankara da Şevki beyden bahsetmişti biri sanırım İstanbul da ise ben Levent Türk ve Cem kadıoğlunu tavsiye ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun ve allahım bizleri doğru yollara Yöneltsin inşallah.Kizlarrr
Beni merak etmissiniz
Nasil guzel insanlarsiniz beni tanimadan merak ediyorsunuz sagligimi Allah razi olsun sizden
Dr geldi elimi falan sıkti seni beklettim kusura bakma dedi ben hooop gittim o arada
Temiz cikmis sonuc
Bi parca almislar patalojiye gondermisler ama neden oldugunu anlamadim soramadim de
Geleim esime
Doppler cektirdi
Ameliyat olmalisin demis
Ne yapalim dedi
Insanlar cok kirici olabiliyor ben de benzer seyler yasadim eski okulumda surekli psikolojik baski aa bak su senden sonra evlendi hizli cikti vs vs. Gecen ordan biri msj atmis tatli anne gunaydin diye hamile oldugumu bilmiyor yem atiyor aklinca ben de inadına soylemedim merak edip dursunlar .Cok sukur bu okul cok buyuk ve ozel egitimci olunca sınıftan cikmiyorum kimseyle sohnet etmiyorum zümrelerim dışında. Kafam cok rahat .Aslında yapasım var ama çok erken ya. Hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum. Bugün okuldan bi gurupla toplandık bi arkadaşın evinde. Bi öğretmen arkadaş sana çok dua ediyorum dedi çok için şok oldum. Kimse bilmiyordu sadece okuldan bi kaç arkadaş biliyordu kulaktan kulağa yayılmış meğerse. Şunu da fark ettim. Eskiden bunu duysaydım üzülürdüm ağlardım şimdi çok takmadığımı farkettim.
Galiba bünyem alıştı “ çocuğu olmayan hoca” lakırtılarına.....
inş bende bi gün hamile kalabilirim mutlulukla bak oldu derim. Aslında bayan iyi niyetliydi ama....
Insallah her sey guzel olur bundan sonra cok yorucu bir gun gecirmissin .Esine zaman tani hemen kabul etmeyebilir. Kac mm yaziyor canim ?Kizlarrr
Beni merak etmissiniz
Temiz cikmis sonuc
Geleim esime
Doppler cektirdi
Ameliyat olmalisin demis
Ne yapalim dedi
O yüzden ben kimseyle paylaşmadım okuldan en samimi arkadaşımla bile canmAslında yapasım var ama çok erken ya. Hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum. Bugün okuldan bi gurupla toplandık bi arkadaşın evinde. Bi öğretmen arkadaş sana çok dua ediyorum dedi çok için şok oldum. Kimse bilmiyordu sadece okuldan bi kaç arkadaş biliyordu kulaktan kulağa yayılmış meğerse. Şunu da fark ettim. Eskiden bunu duysaydım üzülürdüm ağlardım şimdi çok takmadığımı farkettim.
Galiba bünyem alıştı “ çocuğu olmayan hoca” lakırtılarına.....
inş bende bi gün hamile kalabilirim mutlulukla bak oldu derim. Aslında bayan iyi niyetliydi ama....
Cnm 3.5 senedir evli olunca ve çocukta hala olmayınca şöylesen de söylemesen de insanlar çocuğun olmuyor diye kafalarına kotluyorlar sizi. Onlara göre çocuk için evliliğin 1. senesinden sonra başlanmalı. Eeee herkes çatır çatır doğururken sen böyle boş kalınca anlıyorlar ister istemez.O yüzden ben kimseyle paylaşmadım okuldan en samimi arkadaşımla bile canm
evet dr.a mesaj attim herkese yapiyoruz dedi. Bu bizim 3. Dr.umuz canim kaan bey, levent peskjrcioglu ve sevket sert. Birde bizim urolog yakinimiz var oda acibademde calisiyor istanbulda. Amerikada falan egitim gordu. Ama kaan beyle o olmayin diyor diger iki dr olun diyorCanım geçmiş olsun sevindim birşey çıkmamasına.muhtemelen parçayı birşey var mı die almışlardır.smer testi gibi düşün.
Canım bence eşin ameliyat işini 2tane daha iyi doktor a görünsun öyle karar verin.benim eşim varikoseli ogrendigimizde test yaptı birinde 7milyon çıkmıştı
Sonra başka bir ürolog yaptırdı ordada 1bucuk milyon çıktı.ama ameliyat oldu 3 4 ay sonra ben hemen hamile kaldım gerçi düşük oldu çünkü DNA hasarı varmış.hatt 2 kere düşüğum oldu.ama ameliyatla şifa bulacaksa olabilir.dedigim gibi iyi 3doktora danışın bakin hem diğerleri ne diyecek
Sevki serte gittik zaten canim bende olmaai taraftariyim en kotusu ameliyat parasi vermis olcaz ki zaten degerlerimiz dusuk daha da nasil dusecek.Çok geçmiş olsun merak ettik birşey oldu sandım. Canım reflü de varmış baksana en mühimi o zaten sıcaklık artışına neden oluyor. Ben olması tarafındayım fakat mühim karar ve sizin düşünüp taşınıp istişare halinde almanız gerek. Yaş faktörü de var diyorsunuz geç kalmayın. Ameliyattan fiziksel olarak kaçınmayın mikrocerrahi ve iyi bir hekim işinizi kolaylaştıracaktır. Ankara da Şevki beyden bahsetmişti biri sanırım İstanbul da ise ben Levent Türk ve Cem kadıoğlunu tavsiye ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun ve allahım bizleri doğru yollara Yöneltsin inşallah.
valsalva öncesi 2.3,valsalva sonrasi 5.5 yaziyor sol tarafta gozlemlenmis. Ama ne demek bu bilmiyorum belkiInsallah her sey guzel olur bundan sonra cok yorucu bir gun gecirmissin .Esine zaman tani hemen kabul etmeyebilir. Kac mm yaziyor canim ?
Canim hadi geçmiş olsun bununla. Korkacak kadar yokmuş değil mi:)Kizlarrr
Beni merak etmissiniz
Temiz cikmis sonuc
Geleim esime
Doppler cektirdi
Ameliyat olmalisin demis
Ne yapalim dedi
Canım hasar çıkmış mıydı sizde yoksa sadece sayı ve morfoloji mı sorunBen once benim yaptiklarimi paylasayim
4 yillik evliyiz ilk 2 yil cocuk dusunmedik gezip tozduk sonraki sene istedik ancak olmadi. Benim sag tupum tikali esimin hiz, sayi ve morfoloji sorunu ortaya cikti. Dr.lar tup bebek dedi. Baslayacaktik benim saglik problemlerim cikti ara verdik. gectiginiz agustos ayinda tup bebek yaptirdik ancak bebegimin kalbi atmadi bende esime keciboynuzu, dut pekmezli balli ve icinde en az 10 cesit urun olan karisim yaptim. Sabah aksam ac karna yiyor. Sonra emodex aldik sabah aksam tok karna iciyor. Birde oglen evicap iciyor. Her gun ceviz badem balli sut. Sabah ac karna zeytin yaginda bekletilmis incir yiyor. Once Kaan aydostan randevu aldik ama kasimda gidecegiz.o yuzden cuma gunu icin baska Bi urologtan randevu aldik. Hormonlarina falan baktiracagiz birde kullandigimiz ilaclari soracagiz. Benim hikayem boyle...
sagol canim. Yok dna hasarimiz yok sadece sayi. En sonki testlerde morfoliji 3 yada 4 cikmisti hatirlayamadimCanım hasar çıkmış mıydı sizde yoksa sadece sayı ve morfoloji mı sorun
Proxeed falan kullandınız mı peki? Veya keçi boynuzu kürleri falan. Hani bizim hasat olduğundan bunlar çok etki etmiyor ama sayıya morfoloji ye iyi geliyorsagol canim. Yok dna hasarimiz yok sadece sayi. En sonki testlerde morfoliji 3 yada 4 cikmisti hatirlayamadim
tabi emodex keciboynuzlu macun havuc nohut kuruyemis bir suru sey yiyip icti esimProxeed falan kullandınız mı peki? Veya keçi boynuzu kürleri falan. Hani bizim hasat olduğundan bunlar çok etki etmiyor ama sayıya morfoloji ye iyi geliyor
Valla ben başka bahane buldum herkeste inandıCnm 3.5 senedir evli olunca ve çocukta hala olmayınca şöylesen de söylemesen de insanlar çocuğun olmuyor diye kafalarına kotluyorlar sizi. Onlara göre çocuk için evliliğin 1. senesinden sonra başlanmalı. Eeee herkes çatır çatır doğururken sen böyle boş kalınca anlıyorlar ister istemez.
Peki basincli iken mi 3 uzeri yoksa normal haliyleyken mi 3 uzeri olursa ameliyat deniliyor?Beth18 canım normalde damar genişliği 2,3 ken valsalva manevrası yani yatarak veya ayakteyken ıkınma hareketiyle damarlara etki eden basınçla ölçtüklerinde ise 5mm oluyormuş. Genelde 3 ve üzeri ameliyat öneriyorlar fakat spermler de bozulma azalma gözlemlendiyse elle muayenede de tespit ediliyorsa yapıyorlar. 3. Ve 4. Derece varikoseli ameliyat taraftarı doktorlar. 2. Derece de olan ise spermlere zarar veriyorsa yapıyorlar. Testosteron hormonu testiste üretildiği için varikosel testis yapısını ve sıcaklığını bozduğundan testosteron hormonunun salgılanmasını bozuyor ve bu hormon sperm üretimini sağlıyor.
Yok canim yaptirmadik. Spermiyogram istedik bu gidisimizde dr gerek yok dedi.Canım Bu arada siz hormon testi yaptırdınız mı?Beth18
ne dedin canim?Valla ben başka bahane buldum herkeste inandıcidden inandılar çünkü benim için önemli bi sebep
İfşa falan olurum burda dememPeki basincli iken mi 3 uzeri yoksa normal haliyleyken mi 3 uzeri olursa ameliyat deniliyor?
Yok canim yaptirmadik. Spermiyogram istedik bu gidisimizde dr gerek yok dedi.
ne dedin canim?
İnş olur canım faydasını görürsünüz bizim morfoloji ileri hareketli yerinde hareketli normal sınırlarda idi sadece 25 milyon su ameliyattan önce ama % 40 cansızdı ameliyattan sonra 6 ayda 45 milyona çıktı ama %60 hareketsiz yani ölü 2011de ameliyat oldu aralık 12 geçen yıl Tup bebeğe geçtiğimizde verilen örmekte 25 milyon ama %60 ölücıktı canım evet de lar için cok basit geliyor ama olan bize oluyor maalesef bizim varikoselimiz ciddi boyutlarda idi agrıdan ameliyat oldu ve yumurtaları mosmordu resmen sarkmışlardı sizin ne durumda bilemediğim için bir şey dıyemiyorum canım ama Gine’de iyi düşünün derimŞöyle bir durum var yalnız kadın doğumcular diyor bu ameliyat gereksiz, zaman kaybı bence hemen tüp bebek denemelisin diye. Aynen benim doktorumda böyle dedi. Hic anlamıyorum onların bu rahatlığını biz farklı düşünüyoruz bu konuda diye. Gerçekten de oradan çıkıp üroloji doktoruna gidince bende sinir olmuştum. Niye bu acele biraz sakin olun. Strese girmenin size daha çok zararı var biz bunları konuşuyorken bile hamile olabilirsiniz. Hiç kimse bilemez diye bir konuşma yaptı eşimin doktoru. Şu anda sperm düşüklüğü nedeni olarak görebileceğimiz tek şey varikosel dedi. Onu tedavi edip sonra seçenekleri değerlendirmek gerekecekmiş. Bu hastalık sperm kalitesini etkilediği için başarılı bir tüp bebek tedavisi icinde ön koşul gibi görünüyordu. Velhasıl ben hala tüp bebek mi denesek diye düşünürken başka bir doktora daha gittik. Daha uzman bu konuda. Ondan da aynı şeyleri dinleyince ameliyat oldu eşim. Henüz test zamanı gelmedi bilmiyorum değişiklik olacak mı? Umarım olur diyebiliyoruz şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?