Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar elimdeki hic acilmamis pharmaton u ve supradyn all day ,isirgan otu ,coban cokerten otu ,caksir suyu ,bir miktar keciboynuzunu,folik asit ve evicap i gerçekten ihtiyacı olan ozellikle dna hasari olan birine toplu gonderecegim .Sadece kargoyu karsilamaniz yeterli .Eger talep cok olursa kura çekeceğim haksizlik olmasin

İlaçları almakta zorlandığımız zamanlar oluyor ne yazıkki kuraya katılmak isterim

Ben de 5 dusuk yaptim canim dna hasari cikti spermlerde

2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz.
İlk 1 yıl herşeyin yolunda olduğunu düşünerek beklemekle geçti. sonra eşimin sperm sayısının 2 milyon ile 3 milyon arasında olduğunu öğrendik. Hemen ne yapalım derken Mayıs 2009 da tüp bebek yaptırdık negatif sonuç aldık.

Şimdi ne oldu. Ocak ayından itibaren Allahın izniyle, değerli hocam Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden satın almış olduğumuz bitkisel çay ve eşime uyguladığım beslenme programı sayesinde geçen hafta yaptırdığımız sperm testinde 2 milyondan 76 milyona yükseldiğini gördük.

Bizi en çok bizler anlarız ve yardımcı oluruz, bunu en iyi bilenlerden biri de benim. Neler çektiğimizi bi Allah bide bizler biliyoruz.

Gelelim uyguladığım beslenme programına:
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt

İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu

Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım

Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata

Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızıet
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.

Umarım sizlere faydalı olur. Daha hamile kalamadım ama enazından İLAÇ kullanmadan doğal yollarla doktorların hiçyükselmez dedikleri sayısı yükselttik. Pes etmeyin ben yukardayazdığım listeyi 3 aydır şaşmadan uyguladım. Allah hepimizinyardımcısı olsun.Tez zamanda böyle güzel haberler vermeyinasip etsin

Bunu alıntı taptım umut olsun diye.

Kızlar promen K aldım elime bugün geçti. Proxeed plus a göre içeriği daha Zengin gibi sizler ne düşünüyorsunuz?

Canım sen nasıl bir beslenme tarzı izledin hepsini aynı gün aralıklarla mı kullandın. Ben çok karıştırmaya korkuyorum.

Canım sen nasıl bir beslenme tarzı izledin hepsini aynı gün aralıklarla mı kullandın. Ben çok karıştırmaya korkuyorum.
Dr un verdiklerini uygun sekilde öğün atlatmadan.Bitkisel olanlarin kendi suresi var saracoglundan dinleyerek uyguladim ornek veriyorum coban cokerten 10 gun yapilip 2 3 gun ara verilecek su kadar dk kaynayacak vs. Diyor bire bir uydum .Keciboynuzu pekmezi kullanirken bal kullanmadik bal kullanirken kboynuzu .Dengeyi kurmak onemli sabah aksam k boynuzu pekmezi icer seker yuklenmesi olur ama gunde 1 t kasiginu gecirmedik .Esim caya seker atmayi birakti. Sigarayı birakti. Ben hep hayıflandım benim esim erken saatte kahvalti yapmaz oglen zaten disarda geriye tek aksam yemegini yonetebildim .Ama gun icinde almasi gereken kuruyemis ve bitki cayini gunluk paketleyip eline tutusturdum saati gelince arayip soyledim is yogunlugunda unutmasın diye o sekilde canim

Çok sağol. Emodex kullandınız değil mi? Ben de promen k ve emodex Arasında kaldım nondo x de güzel gibi hep bileşenler farklı birinde olan diğerinde yok doktor görüşmem de soracağım bakalım ne diyecek.

Iyi akşamlar herkese. Afilim92 hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucaklamalı nasip etsin. Bende oglumun kalp atışlarını duydugum zamanı hatırladım. Videosu var eşim çekmişti gülmek ağlamak hepsi birbirine karışmış izledim çok duygulandım yine
Beth18 canım ınş kolaylıkla sorunsuz atlatırsın histeroskopiyi. Hangi hastanede olcaksınız tedavinizi.@Bestttt merakla bekliyorum hasar sunucunuzu çünkü değerlerimiz çok yakın ve aynı surede yükseldi fsh ları eslerimizin ins dustuyse hasariniz cok sevinicem kaan hoca bize daha dönüş yapmadi test ne zaman ister acaba
Okudum geçmişi aklımda kalanlar bu kadar umarım atladigim unuttuğum yoktur. Bende iş yerinden çıktım önce aktara sonra eve gececegim

Aa canim sizin kacti hasar? Fsh nasildi? Tahminim ister sizden de ayniysa. Hemen yazicam cikar cikmaazzz. Insallah hepimiz kisa surede kurtuluruz

Aa canim sizin kacti hasar? Fsh nasildi? Tahminim ister sizden de ayniysa. Hemen yazicam cikar cikmaazzz. Insallah hepimiz kisa surede kurtuluruz
48 bizim hasar canım. Fsh 3 'den 10.9 a yükseldi 20 günde. Inşallah canım aktarsan döndüm şimdi sırf bal 'ın içine karistiracaklarim 250 tl tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…