Kullanıyorum canım arı sütü..Bu ay da bal tarçın çörek otu kullanıyorum bakalım faydası olcak mıArısutu kullan yumurtalar icin cok faydalı .Mikro chip yontemi ile en kaliteli spermi bulup seciyorlar diye biliyorum istersen bi arastir canim
İlaçları almakta zorlandığımız zamanlar oluyor ne yazıkkiKizlar elimdeki hic acilmamis pharmaton u ve supradyn all day ,isirgan otu ,coban cokerten otu ,caksir suyu ,bir miktar keciboynuzunu,folik asit ve evicap i gerçekten ihtiyacı olan ozellikle dna hasari olan birine toplu gonderecegim .Sadece kargoyu karsilamaniz yeterli .Eger talep cok olursa kura çekeceğim haksizlik olmasin
Ben de 5 dusuk yaptim canim dna hasari cikti spermlerdeSelamün aleyküm kızlar.. malesef üst üste iki düşük yaşamış biriyim.. esimde morfoloji sorunu varken hamile kaldım tedaviyle.. kese gelişmediği için düşük yaptım doktor korunmana gerek yok deyince adet görmeden tekrar hamile kaldım ve malesef ondada keseyi gördükten sonra düşük yaşadım.. esimin morfolojisi %3 çıkmıştı ve genelinde büyük baş sperm problemi vardı.. acaba bu yüzden mi düşükler yaşıyorum
Kullandığı ilaçları kadın doğumcuya da sorduk ürolojiye de sorduk etki etmez dediler canım bilmiyorum ve çok yoruldum çünkü sadece eşimin sperm sorunuyla uğraşmıyoruz..bi yandan da onun hastalığı ve benim yumurta sıkıntımla da uğraşıyoruz.. Allahın gücüne gitmesin ama gerçekten yoruldumumudum hala var böylesi olumsuz tabloya rağmen.. Rabbime güveniyorum açacak yolumuzu inşallah..
Tamam canim olsa emodex i de dusunmeden gonderirdim sise bitince aldik bebis haberiniİlaçları almakta zorlandığımız zamanlar oluyor ne yazıkkikuraya katılmak isterim
Canım bende talibim. İnşallah bize de umut olursun. Nasip olur bize de hamile haberi almak.Tamam canim olsa emodex i de dusunmeden gonderirdim sise bitince aldik bebis haberini
Rabbim bir daha göstermesin inşaallahBen de 5 dusuk yaptim canim dna hasari cikti spermlerde
Gec dollenme vs hesaba katarak 15 20 gun beklenmeli diye dusunuyorumKızlar ilişkiden en az kaç gün sonra kan testinde gebelik belli olur.
Canım sen nasıl bir beslenme tarzı izledin hepsini aynı gün aralıklarla mı kullandın. Ben çok karıştırmaya korkuyorum.Kizlar elimdeki hic acilmamis pharmaton u ve supradyn all day ,isirgan otu ,coban cokerten otu ,caksir suyu ,bir miktar keciboynuzunu,folik asit ve evicap i gerçekten ihtiyacı olan ozellikle dna hasari olan birine toplu gonderecegim .Sadece kargoyu karsilamaniz yeterli .Eger talep cok olursa kura çekeceğim haksizlik olmasin
Dr un verdiklerini uygun sekilde öğün atlatmadan.Bitkisel olanlarin kendi suresi var saracoglundan dinleyerek uyguladim ornek veriyorum coban cokerten 10 gun yapilip 2 3 gun ara verilecek su kadar dk kaynayacak vs. Diyor bire bir uydum .Keciboynuzu pekmezi kullanirken bal kullanmadik bal kullanirken kboynuzu .Dengeyi kurmak onemli sabah aksam k boynuzu pekmezi icer seker yuklenmesi olur ama gunde 1 t kasiginu gecirmedik .Esim caya seker atmayi birakti. Sigarayı birakti. Ben hep hayıflandım benim esim erken saatte kahvalti yapmaz oglen zaten disarda geriye tek aksam yemegini yonetebildim .Ama gun icinde almasi gereken kuruyemis ve bitki cayini gunluk paketleyip eline tutusturdum saati gelince arayip soyledim is yogunlugunda unutmasın diye o sekilde canimCanım sen nasıl bir beslenme tarzı izledin hepsini aynı gün aralıklarla mı kullandın. Ben çok karıştırmaya korkuyorum.
Çok sağol. Emodex kullandınız değil mi? Ben de promen k ve emodex Arasında kaldım nondo x de güzel gibi hep bileşenler farklı birinde olan diğerinde yok doktor görüşmem de soracağım bakalım ne diyecek.Dr un verdiklerini uygun sekilde öğün atlatmadan.Bitkisel olanlarin kendi suresi var saracoglundan dinleyerek uyguladim ornek veriyorum coban cokerten 10 gun yapilip 2 3 gun ara verilecek su kadar dk kaynayacak vs. Diyor bire bir uydum .Keciboynuzu pekmezi kullanirken bal kullanmadik bal kullanirken kboynuzu .Dengeyi kurmak onemli sabah aksam k boynuzu pekmezi icer seker yuklenmesi olur ama gunde 1 t kasiginu gecirmedik .Esim caya seker atmayi birakti. Sigarayı birakti. Ben hep hayıflandım benim esim erken saatte kahvalti yapmaz oglen zaten disarda geriye tek aksam yemegini yonetebildim .Ama gun icinde almasi gereken kuruyemis ve bitki cayini gunluk paketleyip eline tutusturdum saati gelince arayip soyledim is yogunlugunda unutmasın diye o sekilde canim
Hic duymadimRabbim bir daha göstermesin inşaallahpeki hamileliklerinde bebeği kalp atışını gördünüz mu benimki gibi mi oldu hepsi
Aa canim sizin kacti hasar? Fsh nasildi? Tahminim ister sizden de ayniysa. Hemen yazicam cikar cikmaazzz. Insallah hepimiz kisa surede kurtuluruzIyi akşamlar herkese.Afilim92 hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucaklamalı nasip etsin. Bende oglumun kalp atışlarını duydugum zamanı hatırladım. Videosu var eşim çekmişti gülmek ağlamak hepsi birbirine karışmış izledim çok duygulandım yine
Beth18 canım ınş kolaylıkla sorunsuz atlatırsın histeroskopiyi. Hangi hastanede olcaksınız tedavinizi.@Bestttt merakla bekliyorum hasar sunucunuzu çünkü değerlerimiz çok yakın ve aynı surede yükseldi fsh ları eslerimizin ins dustuyse hasariniz cok sevinicem kaan hoca bize daha dönüş yapmadi test ne zaman ister acaba
Okudum geçmişi aklımda kalanlar bu kadar umarım atladigim unuttuğum yoktur. Bende iş yerinden çıktım önce aktara sonra eve gececegim
48 bizim hasar canım. Fsh 3 'den 10.9 a yükseldi 20 günde. Inşallah canım aktarsan döndüm şimdi sırf bal 'ın içine karistiracaklarim 250 tl tuttuAa canim sizin kacti hasar? Fsh nasildi? Tahminim ister sizden de ayniysa. Hemen yazicam cikar cikmaazzz. Insallah hepimiz kisa surede kurtuluruz
Neler aldın canim48 bizim hasar canım. Fsh 3 'den 10.9 a yükseldi 20 günde. Inşallah canım aktarsan döndüm şimdi sırf bal 'ın içine karistiracaklarim 250 tl tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?