Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hasar testi yaptirin canim bir de varikosel varsa da düşer ama stres cok etkili oyle dalgalanmalar olabilir ferah tut icini kullanilan 1 agri kesici bile cok geriletiyor
Varikosel yok dedi 3 doktor gördü canım. .ürtiker var eşimde bir yıldır..onun için her gün ilaç içiyo antihistamin..bi de bu hastalık onda aşırı stres ve gerginlik yapıyor çünkü geceleri kaşınmaktan uyuyamıyor..biz ocaktan bu yana düşünüyoruz çocuk.. ürtikerden önce de böyle miydi eşimin değerleri bilemiyoruz.bu hastalığın etkisi olduğunu düşünüyoruz..üroloğun bir tanesi vücudun şu an bi hastalıkla savaş veriyor Sperm üretimini ikinci plana atmış olabilir demişti..bilmiyorum hastalığından mı böyle oluyor neden oluyor bilmiyorum ve çok üzülüyorum.zaten benim de yumurta rezervim az..ikimiz de eksiğiz yani anlayacağınız tüp bebeğe başlayacaktık ama 16 ekimde proxeed e başladı eşim ve yanında yaptığımız bi sürü takviye şey.. 3-4 ay zaman tanıdık kendimize kullandıklarımızın sonucunu alalım en azından öyle başlayalım tüpe diye ama git gide düşen bu değerlerle nasıl olcak ne yapacaz aklım şaştı yemin ederim

Canım morfoloji 1 hız da 12 ydi..ama bu son yaptırdığımızda hız çıkmamış bilmiyorum..yani değerlerimiz resmen yerlerde

Benim esim sadece 1 hafta urtikerle savasti ve igne haptan asiri dusme oldu sizin de oyle olabilir icinizi ferah tutun Rabbim nasip edecek ben inaniyorum

Canım mesajının ekran görüntüsünü alıp eşime attım. Bize de umut oldun. İnşallah darısı başımıza

Canım morfoloji 1 hız da 12 ydi..ama bu son yaptırdığımızda hız çıkmamış bilmiyorum..yani değerlerimiz resmen yerlerde
Moralini bozma eşine de belli etmemeye çalış biliyorum çok zor ama sonu güzel olacak inan. Biz 15 aydır düşünüyoruz ama bir kez bile gebelik oluşmadı. Sağlıklı sperm sağlıklı gebelik demek. Bunun için spermlerin iyileşmesi gerek. Önce eşinizin hastalığıyla ilgilenin tedaviyi sonuçlandırın üroloji bir doktora da danışın ilaçlar etki eder mi diye. Basit bir ağrı kesici bile etkiliyormuş bazen. Ben 2 milyondan 70 milyon sperme çıkan insanlar tanıyorum sperm varsa çoğalıyor merak etmeyin morfoloji 1 olmasında iyi bence çünkü varsa eğer yükselir inşallah zaman alacak ama başaracağız.

Selamün aleyküm kızlar.. malesef üst üste iki düşük yaşamış biriyim.. esimde morfoloji sorunu varken hamile kaldım tedaviyle.. kese gelişmediği için düşük yaptım doktor korunmana gerek yok deyince adet görmeden tekrar hamile kaldım ve malesef ondada keseyi gördükten sonra düşük yaşadım.. esimin morfolojisi %3 çıkmıştı ve genelinde büyük baş sperm problemi vardı.. acaba bu yüzden mi düşükler yaşıyorum

Dna hasarina bakildi mi

Teşekkür ederim biliyorum yanlız değilim. Biraz kendinden bahşeder misin? Durumunuz nedir? Sayı hız morfoloji. Derdinize ortak olalım. Bura da çoğumuzun uğraştığı şeyler aynı ve şimdilik aramızda hamişimiz bile var. :)

Hamile kalabiliyor olmanız güzel bir durum. Bence bir üroloğa başvurun muhakkak bir DNA hasar testine baktırın çünki gelişim bozukluğu ve düşüklere neden oluyor. Fakat tedavisi var çanınızı sıkmayın. Biraz kendinize müsade edin rahminiz dinlensin toparlansın korunmanız iyi olabilir bu süre zarfında da ürolog ve kadın doğumcunuzla irtibat haline geçmeniz iyi olabilir. Üzülmeyin lütfen. Ben daha hiç hamilelik yaşamadım tedavi olmaya çalışıyoruz.

Cevabın için sağol canim Allah razı olsun Rabbim en kısa sürede sanada bir evlat nasip etsin insaallah çok farklı şeyler okuyorum iyice kafam karıştı biri diyor sağlıksız sperm yumurtayı döllemez.. biride diyor döller fakat gelişim olmaz.. şu an kan pıhtılaşmasida var aklımda.. dediğin gibi yapıp bir süre korunup bu testlerle ugrasmaliyiz sanırım.. Rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder insaallah

Amin inşallah allahım hayırlı evlatlar nasipleri eder hepimize. DNA hasar testi spermlere yapılıyor bazı lab. Yapıyor ben yaptırmadım henüz o aşamaya geçmedik. Yaptıran arkadaşlar var. Hangi şehirde yaşıyorsanız araştırın yapan yerler var ve muhakkak baktırın içiniz rahat olsun. Gelişmeleri de bizlerle paylaşın lütfen.

Kullandığı ilaçları kadın doğumcuya da sorduk ürolojiye de sorduk etki etmez dediler canım bilmiyorum ve çok yoruldum çünkü sadece eşimin sperm sorunuyla uğraşmıyoruz..bi yandan da onun hastalığı ve benim yumurta sıkıntımla da uğraşıyoruz.. Allahın gücüne gitmesin ama gerçekten yoruldum umudum hala var böylesi olumsuz tabloya rağmen.. Rabbime güveniyorum açacak yolumuzu inşallah..

İnşallah canım ya bir yıldır İçmediği ilaç yemediği iğne kalmadı
Canim yaşın kac bilmiyorum ama yasin kucukse bekle akisina birak Rabbim en hayirlisini verecektir buna yurekten inan .Yeter ki ol desin ne sorunlar çıkıyor da Allah sifa veriyor

Canim yaşın kac bilmiyorum ama yasin kucukse bekle akisina birak Rabbim en hayirlisini verecektir buna yurekten inan .Yeter ki ol desin ne sorunlar çıkıyor da Allah sifa veriyor
30 yaşındayım canım.. yumurta rezervim de yaşımın çok daha üzerindeymiş..erken menopoz teşhisi konuldu..kendimi beklemeye aldım eşimi düzeltmeye çalışıyoruz şu an..onun değerler biraz toparlansın tüp bebeğe başlayacaz. Bu değerlerle tutmamasından korkuyorum yoksa hiç zaman kaybetmeden başlamak istiyorum..neyse bakalım Mevla görelim ne eyler, ne eylerse güzel eyler..

Arısutu kullan yumurtalar icin cok faydalı .Mikro chip yontemi ile en kaliteli spermi bulup seciyorlar diye biliyorum istersen bi arastir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…