Ya gozle görülüyordu o kadar duygulandim ki gulmek aglamak dr dinleyemedi kipir kipir edince sakinlestim devam ettik cok sukur yaa dr durumu bilince daha bi baska sevindiAyyyyyy çok sevindim canim duygulandim resmen. Darisi bizlere insallah. Allah gonlune gore versin
Ne guzel bi duygudur eminim yaaa. Allah bizlere de yasatsin. Cok heyecanlaniyorum ben boyle okuyunca. Demek sizin hasar duzelmis ki hemen kaldin guzel gidiyo cok sevindim kuzum.Ya gozle görülüyordu o kadar duygulandim ki gulmek aglamak dr dinleyemedi kipir kipir edince sakinlestim devam ettik cok sukur yaa dr durumu bilince daha bi baska sevindi
Insallah sonrasi da guzel olur Rabbim size de nasip etsin hep dua ediyorumNe guzel bi duygudur eminim yaaa. Allah bizlere de yasatsin. Cok heyecanlaniyorum ben boyle okuyunca. Demek sizin hasar duzelmis ki hemen kaldin guzel gidiyo cok sevindim kuzum.
Maşallahhhh canmmmmmm cok sevindimKalbini duyduk teyzeleri ben once gulme krizine girdim sonra aglama dr ara vermek zorunda kaldiay hala agliyorum 3 saniye duydum lutfen bir daha diye yalvariyorum esim heyecanla videoyu baslatmamis bebek icin sakincali olur diye sadece görüntü aldik Rabbim size de nasip etsin simdi inandim hamile olduğuma
Amin kuzum. Ben guzel olacagina inaniyorum herseyin. Biz de pazartesi duzende vercez tekrar test. Duzeldiyse korunmayi birakcam. Forumda benim gibi 2 kisi buldum ikisii de 4 dusuk yapmis hasar tedavisinden sonra bebeklerine kavusmuslar umut oldu bana. Umarim hersey guzel olur. Kaybetmenin acisi cok kotu. Hic o pit pitlari duyamadim. Duydugum gun dunyanin en mutlu insani olurum eminim.Insallah sonrasi da guzel olur Rabbim size de nasip etsin hep dua ediyorum
Çoook sevindimKalbini duyduk teyzeleri ben once gulme krizine girdim sonra aglama dr ara vermek zorunda kaldiay hala agliyorum 3 saniye duydum lutfen bir daha diye yalvariyorum esim heyecanla videoyu baslatmamis bebek icin sakincali olur diye sadece görüntü aldik Rabbim size de nasip etsin simdi inandim hamile olduğuma
Ah canım benim sen ne güzel bir anne olacaksın. Rabbim kucağına da almayı nasip etsinKalbini duyduk teyzeleri ben once gulme krizine girdim sonra aglama dr ara vermek zorunda kaldiay hala agliyorum 3 saniye duydum lutfen bir daha diye yalvariyorum esim heyecanla videoyu baslatmamis bebek icin sakincali olur diye sadece görüntü aldik Rabbim size de nasip etsin simdi inandim hamile olduğuma
Kalbini duyduk teyzeleri ben once gulme krizine girdim sonra aglama dr ara vermek zorunda kaldiay hala agliyorum 3 saniye duydum lutfen bir daha diye yalvariyorum esim heyecanla videoyu baslatmamis bebek icin sakincali olur diye sadece görüntü aldik Rabbim size de nasip etsin simdi inandim hamile olduğuma
Hasar testi yaptirin canim bir de varikosel varsa da düşer ama stres cok etkili oyle dalgalanmalar olabilir ferah tut icini kullanilan 1 agri kesici bile cok geriletiyorKızlar nolur içimi ferahlatacak bir şeyler söyleyin2.5 ml olan sayı 2 olmuş..neden gittikçe düşüyor anlamıyorum hasar mı var neden böyle oluyor
Üzülme canım böyle düşüp yükselen var ama eşiniz herseyine iyi baktirin elinizden geleni yapın . inşallah düzelirKızlar nolur içimi ferahlatacak bir şeyler söyleyin2.5 ml olan sayı 2 olmuş..neden gittikçe düşüyor anlamıyorum hasar mı var neden böyle oluyor
Ayyy allahım bu ne güzel bir haber böyle. çooooookkkkk sevindim gözlerim doldu bizde istiyoruz allahım sen hayırlı yoldan hayırlı evlatlar nasip et bizlere de. Aminn.Kalbini duyduk teyzeleri ben once gulme krizine girdim sonra aglama dr ara vermek zorunda kaldiay hala agliyorum 3 saniye duydum lutfen bir daha diye yalvariyorum esim heyecanla videoyu baslatmamis bebek icin sakincali olur diye sadece görüntü aldik Rabbim size de nasip etsin simdi inandim hamile olduğuma
Çok sevindim cnm hadi gözün Aydın :))Kizlar cok sagolun gecen hafta bugun yagmur yağıyordu kanamam vardi aglayarak gidip gelmsitim hastaneye simdi yine yagmur yagiyor ben de agliyorum mutluluktan
Antibiyotik kullandımı yakın zamanda cnm?bide ilaç n kullanıyorsunuzKızlar nolur içimi ferahlatacak bir şeyler söyleyin2.5 ml olan sayı 2 olmuş..neden gittikçe düşüyor anlamıyorum hasar mı var neden böyle oluyor
Hiç üzülme canım içini ferah tutmaya çalış ve beslenme vitamin her ne yapıyorsanız daha özenli ve dikkatli yılmadan devam. Biz hep 20 milyonlarda geziyorduk ameliyat olduk 6 ay sonra bir test yaptırdık ne görelim 16 milyon ve de hiç o sayıya düşmemiştik ben de büyük bir yıkım 2 hafta sonra bir testimiz daha vardı ben o iki haftayı nasıl geçirdim bir ben bir allahım bilir. Eşim yerle bir oldu. 2 hafta sonra test yaptırdık ve sonuç 43 milyon yıkama sonrası 56 milyon. Yani günlük bile değişiyor anlayacağın. Bir de genelde 2 hafta arayla iki sperm testi yaptırıyor doktorlar kesin bilgi elde etmek için. Sizin hız ve morfoloji nasıl?Kızlar nolur içimi ferahlatacak bir şeyler söyleyin2.5 ml olan sayı 2 olmuş..neden gittikçe düşüyor anlamıyorum hasar mı var neden böyle oluyor
Ne kadar güzel canım Rabbim aynı duyguyu hayırlısıyla bize de nasip etsin aminSizlere birinden bahsetmek istiyorum diğer topiklerden.krishazel yanlış hatırlamıyorsam. Eşinin ileri hızlı 0 morfoloji 0 kendisinin de yumurta rezervi düşük bütün doktorlar tüp bebek demişler. Ama onlar ilk varikosel ameliyatı sonra kendisi ve eşi kürler vitaminler derken Kaan hocaya da gitmişler ve bir çocuğu oldu. Sonra ikinci çocuğu sonra üçüncü çocuklarını aldılar kucaklarına ve de normal yollardan. Ben de dahil olmak üzere Ümit tüketmek yok pes etmek yok biz savaşçı bebeklerimizin savaşçı anneleri olacağız inşallah. Allah’ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?