İnşallah cnmCanım ben pek anlamıyorum inşallah tedavinin hayırlı sonuçlanır canim
Destek aliyorum zaten canim 4. Seansim bu. Henuz tam etkisi yok beni taniyip anliyor yavastan baslar etkisi. Cok memnunum psikologumdan ama bu sureci nasil asarim bilmiyorum. Hamilelikte kaybetme korkusuyla yasamak istemiyorumCanim eger burda takilmak senin zihnini surekli bunlarla mesgul etmene sebep oluyorsa bir sınırlama koymalısın .Bu belirtiler sonrasinda agirlasabilir ve destek alman gerekebilir en güzeli kötüye gitmeden kendini toparlamak. Haa psikolojik destek almak kötü mu hayir gerektigi yerde biri elinden tutup kaldiracak seni ama once kendi cabanla dene .Hayatinda kucuk degisiklikler yap .Ben de cok zor donemler atlattim ve takıldığım yerde terapi aldim ve cok ise yaradi.Simdi bile isime yariyor ogrendiklerim
Dua et canım dualara sığınDestek aliyorum zaten canim 4. Seansim bu. Henuz tam etkisi yok beni taniyip anliyor yavastan baslar etkisi. Cok memnunum psikologumdan ama bu sureci nasil asarim bilmiyorum. Hamilelikte kaybetme korkusuyla yasamak istemiyorum
Öyle yapiyorum. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.Dua et canım dualara sığın
biz hasar testi verdik dün sonuç bekliyoruz canım. inşallah temiz çıkarda.@Eylul41213 @Bir melek gelsin canım ya inşallah çabuk düşer hasariniz bizde tadavideyiz bizimde 54bakalim ne olacak bizde bu ayın sonunda test vereceğiz.Bestttt tedavide başka arkadaş var mı acaba hasar tedavisi gören.insallah en kısa zamanda sonuç alırız.
Bu topikteki herkese bolca dua ediyorumbenim kader arkadaşlarım
Kacti hasariniz canim ilk kez mi verdinizbiz hasar testi verdik dün sonuç bekliyoruz canım. inşallah temiz çıkarda.
ilk kez verdik canımKacti hasariniz canim ilk kez mi verdiniz
Merhaba kaderdaşım. Benim merak ettiğim proxeed plus tan başka bir şey kullanıyor musunuz. Kürler VSKızlar merhaba.. ben de ara ara konuları takip ediyorum. Eşim de varikosel var ameliyat olduk 9 ay önce fakat tam başarılı olmadı gibi önümüzde ki ay tekrar bir sperm testi yaptırıp ikinci ameliyata gerek var mı yok mu bakılacak. Bu ara da proxeed plus kullanıyoruz. Kaan Aydos hocaya mail attım sperm sonuçlarını o ne diyecek diye bu ara da sonuçlarımız 43 milyon sperm. %7 ileri hızlı. %93 hareketsiz ve 0 morfoloji. Morfolojinin de %60 ı mixform diye bir anomali ve bu değerlerle normal gebelik oluşabilir diye cvp yazdı sonrası klasik işte unutulmaması gereken 4 önemli faktör var diyor. Aklım almıyor hiç anlamıyorum.
Solgar E vitamini kullanıyoruz arada hünnap keçiboynuzu özü kullanıyorduk ama eşimin mide bulantısı başladı bıraktık bir süre. Proxeed plus kullanıyoruz ama klomen K aldık önümüzdeki ay ona başlıcaz içeriği daha Zengin geldi birde önümüzdeki ay tekrar doktor maratonu başlayacağı için onu aldık onu deniyelim diye. Emodex içeriğini de kadın doğumcular öneriyor ne kullanacağımı şaşırdım. Bir de çam ağacı ekstresi diye birşey varmış yanlış hatırlamıyorsam morfolojiye iyi geliyormuş. Denemedim ama araştırdım. Varikosel sorununu tam anlamıyla bir çözebilseydik diğer aşamalara geçerdik ama çok zor bir süreç yavaş ilerliyoruz.Merhaba kaderdaşım. Benim merak ettiğim proxeed plus tan başka bir şey kullanıyor musunuz. Kürler VSAfilim92 bu konuda baya tecrübeli
Canım siz elinizden geleni yapıyorsunuz. Dua et bol bol stres te yapmayın. O da çok etkiliyor. Emodex ve proxeed plus içeriği çok yakın diye biliyorum. Benim eşim de emodex kullanıyor. İnşallah tez zamanda bebişinizi alırsınız kucagınızaSolgar E vitamini kullanıyoruz arada hünnap keçiboynuzu özü kullanıyorduk ama eşimin mide bulantısı başladı bıraktık bir süre. Proxeed plus kullanıyoruz ama klomen K aldık önümüzdeki ay ona başlıcaz içeriği daha Zengin geldi birde önümüzdeki ay tekrar doktor maratonu başlayacağı için onu aldık onu deniyelim diye. Emodex içeriğini de kadın doğumcular öneriyor ne kullanacağımı şaşırdım. Bir de çam ağacı ekstresi diye birşey varmış yanlış hatırlamıyorsam morfolojiye iyi geliyormuş. Denemedim ama araştırdım. Varikosel sorununu tam anlamıyla bir çözebilseydik diğer aşamalara geçerdik ama çok zor bir süreç yavaş ilerliyoruz.
Malesef bizde sizin gibi başarısız bir varikosel ameliyatı olduk bizimde degeeler ameliyattan 1 sene sonra 40 milyon hareket %13 tü kaan aydosa tedavi olduk ameliyattan 3 yıl sonra bize kızdı ameliyat oldugu için hiç bişeye yaramadı yani bizde %65 hasar çıktı 6 ayda hoca düzelltti problemi normal gebelik için beklemedeyizKızlar merhaba.. ben de ara ara konuları takip ediyorum. Eşim de varikosel var ameliyat olduk 9 ay önce fakat tam başarılı olmadı gibi önümüzde ki ay tekrar bir sperm testi yaptırıp ikinci ameliyata gerek var mı yok mu bakılacak. Bu ara da proxeed plus kullanıyoruz. Kaan Aydos hocaya mail attım sperm sonuçlarını o ne diyecek diye bu ara da sonuçlarımız 43 milyon sperm. %7 ileri hızlı. %93 hareketsiz ve 0 morfoloji. Morfolojinin de %60 ı mixform diye bir anomali ve bu değerlerle normal gebelik oluşabilir diye cvp yazdı sonrası klasik işte unutulmaması gereken 4 önemli faktör var diyor. Aklım almıyor hiç anlamıyorum.
Bence promen K kullanın ben araştırdım ve içerik bakımından çok zengin tereddüt etmeyin.Kızlar kaan hocaya yaxmıştım ben sperm degerleri bu kadar farklılık göstersigi için ayrıca qenzim arjinin karnitin falan sormuştum kullanalım mı promotilin yanında diye baya kızmış anlaşılan üstüne bastıra bastıra dogal yolla bebek olacak siz gayet saglıklısınız düzen lab sonuçlarına inannın tüp bebek merkezlerinin sperm sonuçlarına inannın gözle elle değerlendiriliyormuş burada bizim hastanelerde direk makine bakıyormuş bir sürü açıklama yapmış bayagı bi kızmış 3 ay deneyin isterseniz hemen tüp bebek yaptırın demiş isterseniz daha uzun bekleyin spermleriniz sağlıklı normal yolla gevelik olacak derece sağlıklı demiş telaşınız yersiz demiş dna hasarınız kalmadı problem bitti demiş isterseniz promen k kullanın promotil yerine yazmış ek bişey almanıza gerek yok demiş napalım kızlar promen k kullanıp sonuç alan var mı
Biz özel bir üroloğa gidiyoruz ve eksik bir ameliyat gibi görünüyor yani varikoselli tüm damarlar bağlanmamış. 6 ay sonra yaptırdığımız testte bile eksik olmasına rağmen ileri hızlı % 3 den 7 ye çıkmış. Başarılı olsa demek ki daha çok yükselecek sayı da biraz arttı o yüzden gerekirse 2. Ameliyatı da olup sonra DNA hasarı varsa eğer onun tedavisine başlıcaz. Varikosel DNA hasarı da yapıyor spermleri de etkiliyor geçici bir tedavi istemiyorum. Daha ilk çocuk için uğraşıyoruz 2. İçin eğer tabi nasipse inşallah tüm süreci baş çekmek istemiyorum. Umarım hata yapmıyorumdur.Mal
Malesef bizde sizin gibi başarısız bir varikosel ameliyatı olduk bizimde degeeler ameliyattan 1 sene sonra 40 milyon hareket %13 tü kaan aydosa tedavi olduk ameliyattan 3 yıl sonra bize kızdı ameliyat oldugu için hiç bişeye yaramadı yani bizde %65 hasar çıktı 6 ayda hoca düzelltti problemi normal gebelik için beklemedeyiz
Tam olarak aynı değil emodex de içeriğinde bitki özleri de var. Vitamin olarak e ve a vitaminleri Yok bunları da besinlerden almaya çalışın. Birde omega 3 balık yağı kullanmanızı tavsiye ederim inşallah allah hakkımız da hayırlısını nasip edecektir.Canım siz elinizden geleni yapıyorsunuz. Dua et bol bol stres te yapmayın. O da çok etkiliyor. Emodex ve proxeed plus içeriği çok yakın diye biliyorum. Benim eşim de emodex kullanıyor. İnşallah tez zamanda bebişinizi alırsınız kucagınıza
Umarım güzel sonuçlar alırsınız ama kaan aydos çok ileri olmayan varikosellleri ameliyat etme taraftarı deil çünkü varikosel sürekli tekrarlıyırmuş ameliyat çözüm deilmiş bize böyle söylemişti umarım siz güZel sonuç alırsınızBiz özel bir üroloğa gidiyoruz ve eksik bir ameliyat gibi görünüyor yani varikoselli tüm damarlar bağlanmamış. 6 ay sonra yaptırdığımız testte bile eksik olmasına rağmen ileri hızlı % 3 den 7 ye çıkmış. Başarılı olsa demek ki daha çok yükselecek sayı da biraz arttı o yüzden gerekirse 2. Ameliyatı da olup sonra DNA hasarı varsa eğer onun tedavisine başlıcaz. Varikosel DNA hasarı da yapıyor spermleri de etkiliyor geçici bir tedavi istemiyorum. Daha ilk çocuk için uğraşıyoruz 2. İçin eğer tabi nasipse inşallah tüm süreci baş çekmek istemiyorum. Umarım hata yapmıyorumdur.
Teşekkürler promotilin içindekilerden aslında sadece karnitin fazla digerleri promotilde daha fazla ben hocaya karnitin kullanalımmı die ısrarla sordum demek o yüzden bunu önerdiBence promen K kullanın ben araştırdım ve içerik bakımından çok zengin tereddüt etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?