insallah canim benim. Ben bide birdaki jerles bu ay hamile kalacakmis gibi hissediyodum nedenseAllah büyük canm anlıyorum seni bende aynen öyle bı umut her ay bekliyorum ama hüsran bir gün inşallah hepimizin yüzü gülecek inşallah gobuslerimiz dolacak bunca dualar boşa değil Rabbim kabul edecek elbet
Ay inşallah hepimiz hamile kalırız Rabbim nasip eder ne güzel his böyle :)insallah canim benim. Ben bide birdaki jerles bu ay hamile kalacakmis gibi hissediyodum nedense
Bende kafam çok karışık canım sıkkınBazende diyorum zaman mi kaybediyoruz?
Hemen gidip tup bebek mi yaptirsam
Kafam karisik
Canım benim inşallah bir dahaki ay umutlar yeşerir. Üzülme sakınKizlar bende adet oldum malesef...
yasiniz musade ediyorsa bekleyin canim ben 1.5 ay sonra 31ime gircem o yizden artik cok zaman kaybetmek istemiyorum. Ama spermlerde 72gunde bir yenileniyor o yuzden istersen biraz daha bekleKızlar eşime doktor ilaç verdi ya. 3 ay içinde olmazsa bebek gel demiş. İlaç kullanalı 1 ay oluyor. Sizce 2 ay daha beklemelimiyiz. Doktorun dediği gibi yoksa bi ara gidip test mi verelim. Değişiklik var mı diye
Bende 32 oldum canım ama 2 ay pek bişe degıl bekleyelim bariyasiniz musade ediyorsa bekleyin canim ben 1.5 ay sonra 31ime gircem o yizden artik cok zaman kaybetmek istemiyorum. Ama spermlerde 72gunde bir yenileniyor o yuzden istersen biraz daha bekle
Amin hepimize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarAnladim canim. Allahim bu iki ayda insallah bebis kismet eder sana K Karabiberim123
Sali aksami 6 senedir gormedigim universiteden arkadaslarim gelip bende kaldilar
Nasil mutlu oldum anlatamam
Dunde onlar gitti ben baska bi arkadasimi gormeye gittim sohbet ettik konustuk
Bugun yine iki arkadasa gittim hep disardayim kendimi oyalamaya calisiyorum
Tum bu saydigim arkadaslarin cocuklari var
Sayfada yeniyim bat ne bilmiyorum adet donemiyse beni de ekleyin bir umut işte 12 aralik benimde. tüp bebekden baska yol yok dedi drlarLutfen eksik olanlar soylesin bu listeyi sayfalarin arasinda zar zor bulabildim sonradan eklediklerim olan vardir belki onu bulamadim canlar. Yeni bat.larinizi yazayim buraya benimkini yazdim
L Lavinyata ----------------------21 kasım
@serenita90 -------------------------23 kasım
R ruyagokk ------------------------27kasim
R rvydmrt ------------------------27kasim
raortac --------------------------29 kasim
Beth18 -------26 aralik
Putty -----------------------------2aralik
azra3434 ----------------------5aralik
C cetiha88 -----------------------5 aralik
@sellida --------------------------13 aralik
zeynepppppppp ------------------15 aralik
@Lina dmrkrn -----------------15 aralik
K Karabiberim123 ----------------------15 aralik
yok canim bu arkadaslarimin cocuklari yanlarinda yoktu zaten ve ben bir bebek dusurdum bunu bilen insanlar beni uzecek kiracak tek kelime etmediler etmezlerde. Dikkat ederler. Zaten kac senelik arkadaslarim 10 senelik falan. Canlarim onlar benim. Beni bu sekilde rahatsiz eden birinin yanina ben gitmem zaten. Sizde caninizi sıkmayin Allah ol derse olur sonucta verende o alanda Allah en iyisini bilir. Canimi cok sıkmıyorum bendeBosverin gitmeyin. cocuk muhabbeti yapan anlayissiz insanlardan nefret eder oldum.bizde 1 ay oldu dr a gidip ogreneli sonuclari. ilk defa dr gittik ve direk tüp bebek dedi. erkek sorunu ve baska yolu yok dedi. ve suan bende sizden biriyim . nasip belkide hic olmayacak belki de nasip olacak. allah büyüktür. ama insanlar cok acimasiz bu kesin.
Bu gelin cok yavas cikti yapmiyo diyenlerde var.aaa yas geciyo sende yap sende yap diyende . aaa ne bekliyoosun evde aldin yap yap diyende var. yada olmuyomu yoksa. biz bizi biliyoruz elalem ne derse desin. rabbimin dedigi olur. nasip bu işler. sizde üzülmeyin. bir fayda etmiyor. rabbim saglikli bir cocuk dunyaya getirmeyi nasip etsin de diye dua edin.
Cnm sizin sayı kaç , sorununuz ne ?Sayfada yeniyim bat ne bilmiyorum adet donemiyse beni de ekleyin bir umut işte 12 aralik benimde. tüp bebekden baska yol yok dedi drlarhenuz arastirma asamasindayiz .
Yeni uyeyim ya tam bilmiyorumEvetsmsnbbk bat yani beklenen adet tarihi. Kadinlar kulubunde bat diyolar buna
Sonuclariniz nasil eger burada paylasiraan arkadaslar da yorum yaparlar. Sende sıkinti var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?