Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah büyük canm anlıyorum seni bende aynen öyle bı umut her ay bekliyorum ama hüsran bir gün inşallah hepimizin yüzü gülecek inşallah gobuslerimiz dolacak bunca dualar boşa değil Rabbim kabul edecek elbet
insallah canim benim. Ben bide birdaki jerles bu ay hamile kalacakmis gibi hissediyodum nedense

Kızlar eşime doktor ilaç verdi ya. 3 ay içinde olmazsa bebek gel demiş. İlaç kullanalı 1 ay oluyor. Sizce 2 ay daha beklemelimiyiz. Doktorun dediği gibi yoksa bi ara gidip test mi verelim. Değişiklik var mı diye

Kızlar eşime doktor ilaç verdi ya. 3 ay içinde olmazsa bebek gel demiş. İlaç kullanalı 1 ay oluyor. Sizce 2 ay daha beklemelimiyiz. Doktorun dediği gibi yoksa bi ara gidip test mi verelim. Değişiklik var mı diye
yasiniz musade ediyorsa bekleyin canim ben 1.5 ay sonra 31ime gircem o yizden artik cok zaman kaybetmek istemiyorum. Ama spermlerde 72gunde bir yenileniyor o yuzden istersen biraz daha bekle

Lutfen eksik olanlar soylesin bu listeyi sayfalarin arasinda zar zor bulabildim sonradan eklediklerim olan vardir belki onu bulamadim canlar. Yeni bat.larinizi yazayim buraya benimkini yazdim
L Lavinyata ----------------------21 kasım
@serenita90 -------------------------23 kasım
R ruyagokk ------------------------26 aralik
R rvydmrt ------------------------27kasim
raortac --------------------------29 kasim
Beth18 -------26 aralik
Putty -----------------------------2aralik
azra3434 ----------------------5aralik
C cetiha88 -----------------------5 aralik
@sellida --------------------------13 aralik
zeynepppppppp ------------------15 aralik
@Lina dmrkrn -----------------15 aralik
K Karabiberim123 ----------------------15 aralik

Son düzenleme:

Bosverin gitmeyin. cocuk muhabbeti yapan anlayissiz insanlardan nefret eder oldum.bizde 1 ay oldu dr a gidip ogreneli sonuclari. ilk defa dr gittik ve direk tüp bebek dedi. erkek sorunu ve baska yolu yok dedi. ve suan bende sizden biriyim . nasip belkide hic olmayacak belki de nasip olacak. allah büyüktür. ama insanlar cok acimasiz bu kesin.

Bu gelin cok yavas cikti yapmiyo diyenlerde var.aaa yas geciyo sende yap sende yap diyende . aaa ne bekliyoosun evde aldin yap yap diyende var. yada olmuyomu yoksa. biz bizi biliyoruz elalem ne derse desin. rabbimin dedigi olur. nasip bu işler. sizde üzülmeyin. bir fayda etmiyor. rabbim saglikli bir cocuk dunyaya getirmeyi nasip etsin de diye dua edin.

Sayfada yeniyim bat ne bilmiyorum adet donemiyse beni de ekleyin bir umut işte 12 aralik benimde. tüp bebekden baska yol yok dedi drlar henuz arastirma asamasindayiz .

yok canim bu arkadaslarimin cocuklari yanlarinda yoktu zaten ve ben bir bebek dusurdum bunu bilen insanlar beni uzecek kiracak tek kelime etmediler etmezlerde. Dikkat ederler. Zaten kac senelik arkadaslarim 10 senelik falan. Canlarim onlar benim. Beni bu sekilde rahatsiz eden birinin yanina ben gitmem zaten. Sizde caninizi sıkmayin Allah ol derse olur sonucta verende o alanda Allah en iyisini bilir. Canimi cok sıkmıyorum bende

L Lavinyata ----------------------21 kasım
@serenita90 -------------------------23 kasım
R rvydmrt ------------------------27kasim
raortac --------------------------29 kasim
Beth18 -------26 aralik
Putty -----------------------------2aralik
azra3434 ----------------------5aralik
C cetiha88 -----------------------5 aralik
smsnbbk ---------------------------12 aralik
@sellida --------------------------13 aralik
zeynepppppppp ------------------15 aralik
@Lina dmrkrn -----------------15 aralik
K Karabiberim123 ----------------------15 aralik
R ruyagokk ------------------------26 aralik

Evet smsnbbk bat yani beklenen adet tarihi. Kadinlar kulubunde bat diyolar buna
Sonuclariniz nasil eger burada paylasiraan arkadaslar da yorum yaparlar. Sende sıkinti var mi?

Evet smsnbbk bat yani beklenen adet tarihi. Kadinlar kulubunde bat diyolar buna
Sonuclariniz nasil eger burada paylasiraan arkadaslar da yorum yaparlar. Sende sıkinti var mi?
Yeni uyeyim ya tam bilmiyorum bende sorun yok esimde var ileri hareketli hareketli sifir cikti. 3 kere yaptirdik o tajlili.kadin dogumda üroloji de tüp bebek tek yolu dedi . gunduz vakti detayli yazarim. ilk defa dr a gittik 1 yil oldu olmuyo diye. direkdr bana olmaz dedi sen kendini yipratma esinde sifir cikmis dedi. tekrar sperm tahlilinde bi kac canli varmis hareketli vs. bakalım nasip tüp bebek konusunda arastirma yapiyoruz. bulundugumuz sehirde bi denicez bakalım. nasip . Insallah hepimizin yuzu guler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…