Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım olur onlar.ben hamile olduğumda sürekli adet olacakmisim gibi geliyordu korkuyordum onlar hamilelik belirtileri sen yat dinlen stres yapma tadını çıkar bu günlerin
Ah yatabilsem ne iyi olacak çocukların her tepkisi geriyor beni kendimi surekli kollamak zorundayim .Bugün dolaptan bisey almak icin egilmistim bi tanesi gelmis dibime kadar itmeyi bekliyor aklim cikti

Hareket icin Nac 600 e sans verin hic bi yan etkisi yok suya atilan tablet sadece

Kızlar eşim dün yine tahlil verdi sonuç şu sperm sayımız 550 milyondan 450 milyona düşmüş ileri hızımız da 8den 11e çıkmış şimdi ben doktora diyorum ki ileri hizin en az 25 olması gerekiyor jinekoloji doktorum bunu demiş diyorum hayır o eskidendi diyo üroloji doktoru .nasıl dedim hızlı hareketlilik ve ileri hızlı hareketliliğin toplamı %40 ise herşey normalmiş benim hızlı hareketim%50 ileri hızlı ise %11 etti sana toplamı 61 neymiş sorun yokmuş .cildiracam artık kendi doktorum sorun var. Diyor ilaçta vermedi .böyle bişey olabilir mi kızlar ya

450 Milyon sperm ve %61 hareketi cok iyi aslinda. 450*61/100 =274.5 Milyon hareketli sperm. Bizde bunun yuzde 5i kadar bile yoktu. Morfoloji kotu degilse ve sizde sikinti yoksa bence biraz bekleyin. Kendiliginden olur

450 Milyon sperm ve %61 hareketi cok iyi aslinda. 450*61/100 =274.5 Milyon hareketli sperm. Bizde bunun yuzde 5i kadar bile yoktu. Morfoloji kotu degilse ve sizde sikinti yoksa bence biraz bekleyin. Kendiliginden olur
Yalnız bizim hızlı hareket %11.. ileri hareket %50 kendi jinekoloji doktorum böyle hamile kalamazsin dedi kafama o takıldı bende pko var tedavi olmam gerekiyor ama sonuca bakınca hiç içimden gelmiyor

Reactions: H M
Canim sayi iyi neden takildin dogru soylemis artik ileri yavas diye ayrim yok cunku yavas olanlar da gidip yumurta dolleyebilir ileri hareketin 0 olmamasi lazim degilse illa %25olacak diye kural yok neden cunku 1 milyon spermin %25 i ile 500 milyon spermin %25 i ayni degildir 1 milyonda %25varken 500 milyonda %15 olmasi daha mi kotu hayir hesaplayınca sayi olarak cok daha yuksek cikiyor anlatabilmisimdir insallah

Canım bende öyle inan hem olacağa birşey yapamıyorlar ama ben olurda gebe kalirsam doktor Uma soracağım git derse gider onada görünürum
Evet mantikli ben de normal doktora gidicem. Dusecekse zaten dusuyor kimse engelleyemiyo ama devam eder de riskli bisey olursa gidicem

Ama çok az silikte olsa çıkmaz mıydı acaba .
3 gun kala yaptim ben aşırı silikti hayaletti yani renkle filan oynayarak ancak görebildim kan tahlili de 20 tl erken gebelik testi de bence erken olan testlerden deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…