Tamm canım kafama her ne kadar takmicam desemde olmuyorCanim belirtilere takilma adete benziyor zaten vücudunu dinleme relaks
Cok degisik bi duygu insan hissediyor hamile olunca biliyor musun belirti aramiyorsun bile .Ben ruyamda test yapiyordum bi uyandim saat 3 kalkip yaptim 2.sini ve sabaha kadar uyumadım. icimde fırtınalar koptu. Hadi kalk baba oluyorsun diye bağırmak istedim ama kendimi tuttum surpriz hazirladimTamm canım kafama her ne kadar takmicam desemde olmuyor
Maşallah canm Rabbim insalalh sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin .darısı bizim tüm bekleyenlere olsun.Cok degisik bi duygu insan hissediyor hamile olunca biliyor musun belirti aramiyorsun bile .Ben ruyamda test yapiyordum bi uyandim saat 3 kalkip yaptim 2.sini ve sabaha kadar uyumadım. icimde fırtınalar koptu. Hadi kalk baba oluyorsun diye bağırmak istedim ama kendimi tuttum surpriz hazirladim
Stres yapma eger hamileysen bebegi etkiler değilsen iliskiyi etkiler her türlüsü zarar.Insallah vardir burasi hamis dolacak ben inaniyorum cunku olmamasinin bir sebebi var tedavi edilince her sey daha iyi olacak insallah .Maşallah canm Rabbim insalalh sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin .darısı bizim tüm bekleyenlere olsun.
Mutlaka öyledir ben şimdi bile acaba var mı diye yerimde duramıyorum test yapmak istiyorum erken diye tekrar duruyorum.acayip birşey bu bide eşim tedavi oluyor diye çok umitleniyorum ilaçlar işe yaramışsa diyorum içimde acayip bir fırtına kopuyor ;-)
Normal test canim internetten almistim. Fazla olunca durmadan yapiyorumCanm normal test yaptın demi yani erken gebelik falan değildi
tamam canim. Bende de onceden goguslerim hassaslasirdi simdilerde artik oda yok :)tamam haber ederim oluncahiç adet belirtim yok gibi, ama ben hafif atlatıyorum zaten
Amin canım çok sağol hayırlısı ile insalalh olur:)Stres yapma eger hamileysen bebegi etkiler değilsen iliskiyi etkiler her türlüsü zarar.Insallah vardir burasi hamis dolacak ben inaniyorum cunku olmamasinin bir sebebi var tedavi edilince her sey daha iyi olacak insallah .
Ayy ne güzel olmuş .inşallah canım inşallah Rabbim yeterki istesin .:)Normal test canim internetten almistim. Fazla olunca durmadan yapiyorum
tamam canim. Bende de onceden goguslerim hassaslasirdi simdilerde artik oda yok :)
R ruyagokk canim yakin bi arkadasim suanda 6.5 aylik hamile hic planlamiyorlardi esi rahatsizdi cunku. Bi gun hamileyim diye hissetmis adet gunu daha gelmeden hastahaneye gidip test yaptirmislar cikmis. Yani cok belirti arama cikarsa hem sana hemde esine supriz olsun insallah
Konusmustuk ya seninle senden güç aldım tek başıma karar verirken zorlandım cnmBence de klomen içirmeyin ama bu vitaminleri kullanın aynılarını kullanıyoruz promıtilin yanında kendimiz aldık
Yaa ama bizim dusuklerimiz bence bizimle alakali degil. Belki bebekler hasardan gelismediAfilim92 canım nasıl gidiyor hamilelik,perinatologa da gidecekmisin canım.bana 2dusuk olunca doktor doktor 3.gebeliginde seni bir perinatolog takip etsin demisti
Cuma gideceğim dr a siddetli kasık agrim var yatiyorumAfilim92 canım nasıl gidiyor hamilelik,perinatologa da gidecekmisin canım.bana 2dusuk olunca doktor doktor 3.gebeliginde seni bir perinatolog takip etsin demisti
Canım bende öyle inan hem olacağa birşey yapamıyorlar ama ben olurda gebe kalirsam doktor Uma soracağım git derse gider onada görünürumYaa ama bizim dusuklerimiz bence bizimle alakali degil. Belki bebekler hasardan gelismediben perinatologa gidince daha tedirgin olurum diye dusunuyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?