- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 39
Ayyyyyyy sonu süperdi vallaDün çok yakın bi arkadaşım Doğum yaptı çocuğun fotosunu attı. Biraz konuştuk. Gece rüyamda bi erkek çocuk doğurduğumu gördüm çocuğu kundaklamışlardı. Eşofmanımı giymiştim Çocuğu kucağıma veriyorlardı. :) çok etkilendim galiba akşamki konuşmadan :) sonra Kaan hocaya gidiyoruz Kaan hoca beni tedavi ediyordu. Kuyu gibi bi yere girip çıkartıyorlardı içi çok ferahtı. Oda MR olsa gerek :) Kaan hoca bana dürüm yapıyordu domates salatalık peynir falan :) rüyaya gelllllllllll :)
Canim bir yeri yaparken diğer yeri bozma klomeni dr a danismadan kullanmayin sakin hormon sonuctaKızlar bende bugün solgardan l cartini 154 tl
L argınıne 50 kapsül 500mg 42 tl
Q10 60 kapsül 174 tl aldım
Ama daha başlamıcam sanırım çünkü eşim antibiyotik kullandı ameliyat olmustu bel bölgesinden ilaçlar boşa gider die düşünüyorum biraz beklicem bunları kaan hocanın sölediklerinin dısında aldım impryl bana biraz boş geldi.ya bana kalsa yarım doz klomende eklerim gün aşırı da eşim hooooop dur orda klomen içmem kaan hoca demezse dedi
Klomeni kaan hoca bizi terketerse vericem umutsuz vakka olduğumuz kesinleşirse ama bunlar vitamin ya ondan aldım canmCanim bir yeri yaparken diğer yeri bozma klomeni dr a danismadan kullanmayin sakin hormon sonucta
Umutsuz vaka diye dusunme saglikli 1 sperm lazim sadece sayilara takilma bunu kadin dogumcu da soyledi bi tane lazimdi bulmus yolu dedi emin ol bir gun sen de hamile olcaksin hep hamile oldugunu hayal et vücudunu hazirlaKlomeni kaan hoca bizi terketerse vericem umutsuz vakka olduğumuz kesinleşirse ama bunlar vitamin ya ondan aldım canm
İnşallah canm amin sen dua et senin duan kabul olur melek taşıosunUmutsuz vaka diye dusunme saglikli 1 sperm lazim sadece sayilara takilma bunu kadin dogumcu da soyledi bi tane lazimdi bulmus yolu dedi emin ol bir gun sen de hamile olcaksin hep hamile oldugunu hayal et vücudunu hazirla
Canım inşallah aldıklarının faydası olur eşine,bende şimdilik sadece l carnitine aldim impryl yanına.birde gün aşırı klomen kullanıyorKızlar bende bugün solgardan l cartini 154 tl
Ama daha başlamıcam sanırım çünkü eşim antibiyotik kullandı ameliyat olmustu bel bölgesinden ilaçlar boşa gider die düşünüyorum biraz beklicem bunları kaan hocanın sölediklerinin dısında aldım impryl bana biraz boş geldi.ya bana kalsa yarım doz klomende eklerim gün aşırı da eşim hooooop dur orda klomen içmem kaan hoca demezse dedi
İnşallah cnm emeklerimiz hiçbirimizin karşılıksız kalmaz hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eder Rabbim 3 ay denicem sonuclarını yazarım burayaCanım inşallah aldıklarının faydası olur eşine,bende şimdilik sadece l carnitine aldim impryl yanına.birde gün aşırı klomen kullanıyor
evet canım eşim kullanıyor bende öyle düşündüm acaba kullanmasamı onun yerine ben kullanıyım
Canim emodex te var zaten sen kullanevet canım eşim kullanıyor bende öyle düşündüm acaba kullanmasamı onun yerine ben kullanıyım
dimi ya öyle yapalım bakalım içeriğine bakmadan almışım emodexi akıllı benCanim emodex te var zaten sen kullan
Bence de klomen içirmeyin ama bu vitaminleri kullanın aynılarını kullanıyoruz promıtilin yanında kendimiz aldıkKızlar bende bugün solgardan l cartini 154 tl
Benim de kayınvalidem akşam yemeğe gelicek ben de bi halsizlik var kahvaltıdan sonra uzandım tekrar kendimi kaldırmaya çalışıyorum.. dün ayla ya gittik biz de o kadar duygulandım ki tutamadım kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım hikayenin gerçek oluşu insanı daha bi etkiliyorMerhaba kizlar
Evin bi odasi cok dagilmisti bende misafir gelince ortalikta ne varsa o odaya atip kapisini kapatiyodum. Dedim ki bu boyle olmaz. Bugun orayi hem toparladim hemde duzenledim atilacaklari attim. Ohh biraz rahatladi oda. Simdi balkona gecicem orayida toparlicam temizlicem. Sonra da yemek yapicam kismetse
Bu aksam Ayla.ya gidicez izleyenler cok begenmisti. Bende gormeyi cok istiyorum bakalim.
Bu arada pazartesinden beri kahvalti icin kalkamiyorum esime balli sut yumurta falan kaynaticam ama kalkamadim. Yarin alarmi kurup kesin kalkicam soz verdim kendime
Sizler neler yapiyosuniz bakalim?
Ay çok az kaldı insalalh hepimizde bebiş vardır:) çok heyecan basıyor beni bı yandan da adet ağrısı gibi ince bi sızı var içimde ;(Lavinyata----------------------21 kasım
Serenita-------------------------23 kasım
Ruyagok------------------------27kasim
Rvydmrt------------------------27kasim
Limonlutarcinlikek-------1 aralik
Putty-----------------------------2aralik
Azra3434----------------------5aralik
Cetiha88-----------------------5 aralik
Zeynep6302------------------15 aralik
Lina dmrkrn-----------------15 aralik
Sibelak85----------------------18 aralik
kesin bende aglayacagim. Bende de o halsizli kac haftadir var ama bu hafta artik bir dur dedim kendkme :)Benim de kayınvalidem akşam yemeğe gelicek ben de bi halsizlik var kahvaltıdan sonra uzandım tekrar kendimi kaldırmaya çalışıyorum.. dün ayla ya gittik biz de o kadar duygulandım ki tutamadım kendimi hıçkıra hıçkıra ağladım hikayenin gerçek oluşu insanı daha bi etkiliyor
ruyagok insallah vardir canimin ici.Ay çok az kaldı insalalh hepimizde bebiş vardır:) çok heyecan basıyor beni bı yandan da adet ağrısı gibi ince bi sızı var içimde ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?